bartiz 1 586 Opublikowano 24 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2015 Ściągnąłem, przemęczyłem się przez 4 mecze i usunąłem. Może troszeczkę mniejsze gówno niż AW ale dla mnie nadal niegrywalny syf. Polagowane, miałem chyba z 5 sytuacji że zginąłem mimo że schowałem się za ścianą xD ciąg dalszy ADHD, bieganina i seria w kostkę = śmierć. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 24 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2015 No to jest kwintesencja wirtualnego berka:) latasz jak poparzony i albo ty ich albo oni ciebie:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 24 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2015 No taka ta gra ma być, jak ktoś woli lezec w teksturach może odpalić BF'a. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 24 sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2015 No też tak trochę się dziwię, że dopiero teraz to ogarneliście xD Gra ma swoją stałą sprawdzwoną formułe, która sprawia, że rok w rok schodzi ponad 20 milionów egzemplarzy + hajs za season passy i mikrotranzakcje i nikt tego nie będzie zmieniał, bo paru osobom się nie podoba. Dopóki sprzedaż będzie wysoka nie ma co liczyć na rewolucję, jedyne co nas czeka to drobna ewolucja z części na część. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 24 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2015 Ale właśnie ta EWOLUCJA mi nie leży Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 24 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2015 Mi się tam podoba xD nigdy nie byłem fanem multi w codzie ale gra się całkiem przyjemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
JaZzXBF 2 Opublikowano 24 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2015 (edytowane) Jeżeli ktoś jeszcze nie wie to betę przedłużyli do jutra do godz 7:00 Edytowane 24 sierpnia 2015 przez JaZzXBF Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2015 Ale właśnie ta EWOLUCJA mi nie leży Mi nie pasuje umiejscowienie gry w przyszłości, ale to już kwestia gustu. Tak poza tym to Black Ops 3 zapowiada się na grę o wiele bardziej przemyślaną i zbalansowaną od MW2, który tak Ci się podobał Cytuj Odnośnik do komentarza
BuRRRza 43 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2015 Jutro premiera na X1. Ktoś się piszę na gierkę ? Prosiłbym jeszcze kogoś o wysłanie tokenu (podobno się 3 dostaje) na wersję na X1 bo nie wiem czy mi wyślą w związku z tym alertem odnośnie mojego email na stronie CoD'a. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
mausenberg 76 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2015 Też mam ten alert, co za szit? Nie mogę wysłać weryfikacji maila ze strony coda, bo..? Może to jakiś błąd a kody i tak jutro przyjdą, w końcu na ich stronie po tym jak dostałem kod od sklepu gdzie złożyłem preordrera wszystko grało. Cytuj Odnośnik do komentarza
BuRRRza 43 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2015 Też mam ten alert, co za szit? Nie mogę wysłać weryfikacji maila ze strony coda, bo..? Może to jakiś błąd a kody i tak jutro przyjdą, w końcu na ich stronie po tym jak dostałem kod od sklepu gdzie złożyłem preordrera wszystko grało. Myślałem ,że jestem sam. Zmieniłem email na drugi i po kilku dniach znowu miałem ten alert więc wróciłem do starego ale też jest ten alert. No mam nadzieję ,że błąd bo jak wpisałem kod na bete to wszystko ok było. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 25 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2015 Beta duzo bardziej mi sie podobala niz AW. Takie pytanie czy tylko moje ps4 wylo jak suszarka czy to standard? Cytuj Odnośnik do komentarza
mausenberg 76 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2015 Też mam ten alert, co za szit? Nie mogę wysłać weryfikacji maila ze strony coda, bo..? Może to jakiś błąd a kody i tak jutro przyjdą, w końcu na ich stronie po tym jak dostałem kod od sklepu gdzie złożyłem preordrera wszystko grało. Myślałem ,że jestem sam. Zmieniłem email na drugi i po kilku dniach znowu miałem ten alert więc wróciłem do starego ale też jest ten alert. No mam nadzieję ,że błąd bo jak wpisałem kod na bete to wszystko ok było. Też zmieniłem właśnie adres mailowy w ustawieniach na stronie coda i mogłem już wysłać potwierdzenie na tego nowego maila. Dziwne, no ale żeby zadziałało bo będzie jutro ból. Cytuj Odnośnik do komentarza
BuRRRza 43 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2015 Też mam ten alert, co za szit? Nie mogę wysłać weryfikacji maila ze strony coda, bo..? Może to jakiś błąd a kody i tak jutro przyjdą, w końcu na ich stronie po tym jak dostałem kod od sklepu gdzie złożyłem preordrera wszystko grało. Myślałem ,że jestem sam. Zmieniłem email na drugi i po kilku dniach znowu miałem ten alert więc wróciłem do starego ale też jest ten alert. No mam nadzieję ,że błąd bo jak wpisałem kod na bete to wszystko ok było. Też zmieniłem właśnie adres mailowy w ustawieniach na stronie coda i mogłem już wysłać potwierdzenie na tego nowego maila. Dziwne, no ale żeby zadziałało bo będzie jutro ból. No ja zmieniłem teraz też kolejny raz, zweryfikowałem pokazało ,ze wszystko ok i mnie przeniosło do strony głównej a tam mam znowu alert.. Ale już nic zostaje na tym emailu. Tylko dziwne ,że jak tam się pokazuje ile mam procent i 21% dodaje po weryfikacji emailu to mi dodało więc chyba nie powinno być problemów. Ale i tak byłbym wdzięczny jakby ktoś podesłał jutro jeden token w razie czego Cytuj Odnośnik do komentarza
mausenberg 76 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2015 Mi właśnie przyszło potwierdzenie, na tego nowego maila, zweryfikowało mi konto. Jak dostane te trzy kody (ale dlaczego właściwie trzy?) to się chętnie podzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2015 Beta duzo bardziej mi sie podobala niz AW. Takie pytanie czy tylko moje ps4 wylo jak suszarka czy to standard? Moja przeważnie wyje, ale o dziwo grając w betę CoDa była spokojna Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2015 (edytowane) Czy ktoś z Was dostał już kod właściwy do bety na Piździaka po uprzedniej wstępnej rejestracji? Edytowane 25 sierpnia 2015 przez Czezare Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2015 Gdzieś czytałem ze kody bedą rozsyłać po północy Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2015 Za 5 godzin start bety na XOne Cytuj Odnośnik do komentarza
BuRRRza 43 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2015 No beta startuje trochę wcześniej czyli już powinny pojawiać się tokeny przynajmniej tak mi się wydaje.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2015 Nie,tokeny sie pojawia w momencie startu bety Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 25 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2015 A bedzie tez open beta dzien po? Cytuj Odnośnik do komentarza
BuRRRza 43 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2015 Pewnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2015 Open beta bedzie pewnie 1,5-2 dni przed koncem. Watpie ze przedluza bete jak to bylo w przypadku PS4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2015 Jest problem z kodami do bety na Łoniaku. Po prostu po wklepaniu nie działają. Potwierdzam, bo sam próbowałem i doopa. Rzekomo działa ten sposób: So if you are getting the error that your code can not be found, or try again later etc do this, this sounds daft, but it worked for me now on 2 consoles and accounts.Go to google, type in redeem xbox live code, i think it is the second or third linkhttps://gyazo.com/d901738700c0e90dce263d15937a064f this page, see the bottom left corner, the language, United Kingdom, click that and change language, i changed to brazil so it looked like this https://gyazo.com/51dc1767760deb5b4242db37b0bc8141copy and paste your code in and press the green button ! and BOOM you should be good ! please let me know if this worked for you !ONCE YOU HAVE CONFIRMED ON XBOX.COM IT WILL BE IN THE QUEUE AREA ON THE XBOX ONE CONSOLEBest of luck ! Niech ktoś to sprawdzi i potwierdzi, bo ja nie zdążyłem przed pójściem do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi