MaZZeo 14 181 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2015 rzeczywiście ten sposób działa, trzeba potem wejść do gier i po prawej stronie tam gdzie się wyświetlają dawniej ściągniete dema pojawia się beta bo3 którą trzeba zainstalować. jak ktoś chce kod ode mnie to piszcie na pw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2015 (edytowane) Dzięki Mazzeo za kod, wklepałem wg instrukcji, zaakceptowało, ale nie pojawiła się beta w dziale do ściągnięcia. To od razu powinno się pojawić, czy po jakimś czasie? Edytowane 26 sierpnia 2015 przez Kris77 Cytuj Odnośnik do komentarza
mausenberg 76 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2015 (edytowane) No właśnie, też mi nie wchodził kod. Zmieniłem więc region na Brazylia, kod łyknęło ale co dalej? ------------------------------------------------------- edit: ściąga grę w tle od razu po wbiciu kodu. Edytowane 26 sierpnia 2015 przez mausenberg Cytuj Odnośnik do komentarza
BuRRRza 43 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2015 Potwierdzam działa i od razu dodało mi do instalacji Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2015 (edytowane) Slyszalem, ze gracze na XOne w porownaniu do PS4 graja o wiele agresywniej, na ps4 jest bardziej casualowo. Pewnie 3/4 jezdza na scuf controller ze robia takie wygibasy. W AW gralo mi sie tez ciezej na Xbox One w porownaniu do PS4, mialem obie weraje gry. Edytowane 26 sierpnia 2015 przez Mroku333 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2015 No właśnie, też mi nie wchodził kod. Zmieniłem więc region na Brazylia, kod łyknęło ale co dalej? ------------------------------------------------------- edit: ściąga grę w tle od razu po wbiciu kodu. Gdzie to można sprawdzić?? Cytuj Odnośnik do komentarza
VeSD 29 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2015 Slyszalem, ze gracze na XOne w porownaniu do PS4 graja o wiele agresywniej, na ps4 jest bardziej casualowo. Pewnie 3/4 jezdza na scuf controller ze robia takie wygibasy. W AW gralo mi sie tez ciezej na Xbox One w porownaniu do PS4, mialem obie weraje gry. Mam to samo doświadczenie przechodząc z PS3 na XO. Na PS3 kopałem wszystkich jak chciałem, na Xboksie gram pełen try hard i nadal ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza
mausenberg 76 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2015 No właśnie, też mi nie wchodził kod. Zmieniłem więc region na Brazylia, kod łyknęło ale co dalej? ------------------------------------------------------- edit: ściąga grę w tle od razu po wbiciu kodu. Gdzie to można sprawdzić?? Dodałem jakąś inną grę i mi pokazało kolejkę w której zobaczyłem, że BO3 się już instaluje. Zagrałem kilka meczy, jest bardzo przyjemnie. Choć pierwszy mecz był ciężki, totalne bęcki. Beta pokazuje jak bardzo zostałem skrzywiony przez wygibasy z AW, ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia. Postać jest ciężka i powolna, ale jednocześnie porusza się zgrabnie. Tradycyjnie kamperstwo to najskuteczniejsza metoda gry, cały CoD Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2015 Slyszalem, ze gracze na XOne w porownaniu do PS4 graja o wiele agresywniej, na ps4 jest bardziej casualowo. Pewnie 3/4 jezdza na scuf controller ze robia takie wygibasy. W AW gralo mi sie tez ciezej na Xbox One w porownaniu do PS4, mialem obie weraje gry. Mam to samo doświadczenie przechodząc z PS3 na XO. Na PS3 kopałem wszystkich jak chciałem, na Xboksie gram pełen try hard i nadal ciężko. Sprawa jest łatwa do wyjaśnienia. Domem CoD-a był jak dotąd xbox. Po pierwsze umowa łącząca Acti z M$ na mocy ktorej na xboxie ukazywaly sie szybciej dodatki. Po drugie scena e-sportowa umiejscowiona na platformie M$. Tu graja/grali najlepsi gracze, najlepsze druzyny. Po trzecie lepszy, wygodniejszy,przyjazniejszy i precyzyjniejszy pad do tego typu gier...Nie wspomne juz o kazdorazowo lepszym technicznie wykonaniu kazdej bez wyjatku czesci na X360 w stosunku do PS3, stad wieksza ilosc graczy wolala ogrywac CoD-a na maszynach Mikroszafotu. W aktualnie trwajacej generacji technikalia sie wyrownaly... Cytuj Odnośnik do komentarza
mausenberg 76 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2015 Pierwszy duży ból bety - wywala z gry albo zawiesza całkiem ekran w trakcie meczu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2015 Pierwszy duży ból bety - wywala z gry albo zawiesza całkiem ekran w trakcie meczu. Mam nadzieje, ze do czasu jak wieczorem zasiade do pykania to zmajstruja juz jakis fix... Cytuj Odnośnik do komentarza
BuRRRza 43 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2015 Beta jest niegrywalna na ten moment. Ciągłe zwiechy, nie da się ugrać meczu do końca. Problemy zaczęły się gdzieś tak na 4lvl. Paintshop też nie działa. Jeżeli ktoś chcę token to proszę pisać pw mam 3 do rozdania Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2015 Beta jest niegrywalna na ten moment. Ciągłe zwiechy, nie da się ugrać meczu do końca. Problemy zaczęły się gdzieś tak na 4lvl. Paintshop też nie działa. Jeżeli ktoś chcę token to proszę pisać pw mam 3 do rozdania Paintshop jest w opcjach,ale czasami nie dziala,to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza
mausenberg 76 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2015 Czas zgonu w BO3 to porażka. Ginę zanim zobaczy mnie przeciwnik. Na chwile obecną gier już nie freezuje ale pokaz slajdów jest nadal, postacie zdają się mieć czasem 3 klatki animacji na sekundę. Gunplay jest świetny ale lagi psują całą przyjemność z gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
FigossPL 16 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2015 Ma ktoś może podzielić się kodem na demo black OPS 3 na xbox one ? Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2015 spróbujcie tego Go to settings, System, Set Language to Japanese. Go to Marketplace, Download right Meow! ponoć działa Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2015 Gra się zawiesza niemiłosiernie, ale tak poza tym jest ... wspaniała Gunplay jest świetny, mapy wyglądają bardzo ładnie i są różnorodne, ale co najważniejsze są też wyśmienicie skonstruowane. Co do scorestreakow to są one ciężkie do zdobycia, ale jak już nam się uda je zdobyć to dają niesamowitą satysfakcję (z drugiej strony, jak ma je przeciwnik to nie są wcale aż tak irytujące, bo ... rzadko komu się udaje wbić coś lepszego xD). Z rzeczy, które mnie zaskoczyły to muzyczka, która gra w tle w menu i podczas meczów jest bardzo przyjemna Ogólnie rzecz biorąc BO3 zjada na śniadanie dwie poprzednie części (Ghosts i AW), a nawet zdaje mi się być lepszy od BO 2 PS.Dla osób co piszą, że giną zanim zauważą przeciwnika radzę zacząć myśleć, jak się gra zamiast biegać z ADHD gdzie popadnie + poćwiczyć nad celowaniem ;d Pamiętajcie też, że połowa graczy w tej becie ciśnie w coda rok w rok i siłą rzeczy trochę lepiej ogarnia co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza
BuRRRza 43 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2015 spróbujcie tego Go to settings, System, Set Language to Japanese. Go to Marketplace, Download right Meow! ponoć działa Potwierdzam działa i został przetestowany już przez kilka osób Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2015 (edytowane) Powiem krótko: niech SPYERDALAJĄ w podskokach z tą betą. Trzy mecze i trzy zwiechy. Zadnego z nich nie ukończyłem. Syf malaria EDIT: Nawet w menu gra się freezuje. LAST EDIT na dzis : Sześć meczów, sześć freezów. Dziekuję za uwagę. Edytowane 26 sierpnia 2015 przez Czezare Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2015 (edytowane) Potwierdzam, działa zmiana języka. Dziwna sytuacja, po zmianie języka na japoński i powrocie na polski w kaflu "do zainstalowania" pojawiła się beta z kodu. Ta która nie chciała wskoczyć. Dziwne... Edytowane 26 sierpnia 2015 przez Kris77 Cytuj Odnośnik do komentarza
BuRRRza 43 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2015 (edytowane) Podobno kiedy grasz na jakimś alternatywny koncie gdzie nie masz dostępnych znajomych lub jest ich mało gra się nie zawiesza Edytowane 26 sierpnia 2015 przez BuRRRza Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2015 (edytowane) W przypadku freezowania spróbujcie tak: Najedzcie na kafelek BO3 Wcisnijcie Start Usuncie zarezerwowane miejsce (1GB) Dziala! Dalej juz nie zwiesza konsoli. EDIT: Zwiesza, ale rzadziej... Edytowane 26 sierpnia 2015 przez Czezare Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2015 nie wiem jak ludzie mogli wbić 20 level, ja nie mogę żadnego meczu ukończyć a gram już 40 minut Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 27 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2015 Ja wczoraj rozegrałem dwa mecze, troche lagowalo ale nie wywaliło mnie z gry Fajnie ze postać jest cięższa, jedyne co mi sie poki co nie podoba to klasy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 27 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2015 Zagrałem jeden meczyk, technicznie wszystko spoko, zero lagów, wszystko płynniutko. Co do gry to za duże adhd dla mnie(jak grałem kiedyś w multi mw2/bo to jednak gra była spokojniejsza od tego co tutaj jest), hitboxy z dupy, yebani camperzy(kładą się w rogu i czekają aż ktoś się napatoczy). Zagram jeszcze potem, ale chyba do zaorania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi