MaZZeo 14 181 Opublikowano 1 września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 września 2015 Na pewno krok w dobrą stronę względem black ops 2 i advanced warfare które były za bardzo ad-hd. Kod sieciowy całkiem strawny, dźwięk chyba najlepszy ze wszystkich codów jakie do tej pory wyszły. Niestety, chyba już wyrosłem z tego typu rozrywki, ciągłe bieganie w jednąi drugą stronę, mapy skonstruowane tak że z każdej strony mogą cię zdjąć w ułamek sekundy, jak zwykle tragiczne spawny i jak to mawiają za granicą "inconsistency" czyli ja wpakowuje serie w typa a on mnie ubija 3 pestkami nie wiadomo czemu. Jest mniej latającego szrotu na niebie, w zamian za to mamy supery z Destiny który każdy dostaje niezależnie czy gra dobrze czy jest warzywem. Ogólnie więc fani coda będą zadowoleni, czuje jednak że Halo 5 będzie mieć większa popularność Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 1 września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 września 2015 Na pewno krok w dobrą stronę względem black ops 2 i advanced warfare które były za bardzo ad-hd. Kod sieciowy całkiem strawny, dźwięk chyba najlepszy ze wszystkich codów jakie do tej pory wyszły. Niestety, chyba już wyrosłem z tego typu rozrywki, ciągłe bieganie w jednąi drugą stronę, mapy skonstruowane tak że z każdej strony mogą cię zdjąć w ułamek sekundy, jak zwykle tragiczne spawny i jak to mawiają za granicą "inconsistency" czyli ja wpakowuje serie w typa a on mnie ubija 3 pestkami nie wiadomo czemu. Jest mniej latającego szrotu na niebie, w zamian za to mamy supery z Destiny który każdy dostaje niezależnie czy gra dobrze czy jest warzywem. Ogólnie więc fani coda będą zadowoleni, czuje jednak że Halo 5 będzie mieć większa popularność wątpliwe chyba że zrobili z halo CoDa jeżeli halo będzie nadal skillową strzelanką to nigdy nie przebije popularnością coda Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 3 września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 września 2015 miałem tu na myśli Xboxa tylko, nie ogółem. Z kim nie rozmawiałem podczas bety blopsa to mówił że bierze Halo 5 :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 3 września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 września 2015 Nuk3town oficjalnie,juz standarodow w naszej kochanej branzy zrob preorder to dostaniesz. Now cleverly spelled NUK3TOWN, the map has appeared in all of Treyarch’s Black Ops games since the first one and quickly because a fan-favorite due to its far-future setting and hectic gameplay design. According to the official website description, NUK3TOWN “has been re-designed from the ground up to highlight Treyarch’s new momentum-based, chained-movement system…” giving player a “fresh take on this classic run-and-gun, close-quarters multiplayer map.” As of this writing, the website states that the NUK3TOWN pre-order incentive is only available for PlayStation 4, Xbox One, and PC versions of Black Ops 3. You can pre-order here on any of those three platforms. http://mp1st.com/2015/08/31/nuk3town-pre-order-bonus-map-coming-to-call-of-duty-black-ops-3-on-ps4-x1-pc/#.VejFh9JViko Cytuj Odnośnik do komentarza
BuRRRza 43 Opublikowano 4 września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 września 2015 Będzie za darmo miesiąc po premierze. Znany patent u nich, bez obaw Cytuj Odnośnik do komentarza
Stillo116 94 Opublikowano 7 września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 września 2015 Kolejny cod... kolejny raz nie mogę sie powstrzymać od preordera z każdym rokiem powtarzam sobie, że nie będę kupował kolejnego bo to tasiemiec... z Ghostem mi sie udało... na Black Ops 3 preorder właśnie został złożony, a co mi tam Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 22 września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 września 2015 Niee,tylko nie nuketown.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 22 września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 września 2015 (edytowane) Limitka PS4(1TB) z okazji BO3 Kontroler bedzie mozna kupic osobno The DualShock 4 included has a grey and orange color scheme, along with the III logo on the right grip. We’ll also sell the DualShock 4 as a standalone item separately from the bundle. http://blog.eu.playstation.com/2015/09/22/introducing-the-call-of-duty-black-ops-iii-limited-edition-ps4-bundle-with-1tb-of-storage/ Edytowane 22 września 2015 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
BuRRRza 43 Opublikowano 23 września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 września 2015 Konsola jeszcze ujdzie ale pad brzydki. Skąd pre order bierzecie ? Wersji na X1 szukam Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 28 września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 września 2015 Skąd pre order bierzecie ? Wersji na X1 szukam Preodrdera (w zamian za kod do bety) zlozylem w Euro RTV AGD i tam pozostane gdyz uwazam, z cena 219 zeta jest w porzadku i nie ma sensu kombinowac... Cytuj Odnośnik do komentarza
BuRRRza 43 Opublikowano 29 września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 września 2015 Dziwne bo u mnie widnieje cena 239 zł. Tylko czy jest pewność dostania gry na premierę w tych sieciówkach ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 1 października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 października 2015 Story Trailer Muzyka 10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 1 października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 października 2015 chcialbym zeby story bylo tak dobre jak w jedynce, ale watpie czy im sie to uda Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 2 października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 października 2015 Oby tak było. Szkoda, że nie zostali jednak w tamtych realiach, bo zawsze to było coś nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 2 października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 października 2015 A mi sie własnie bardziej podobało story w BO2 . Po prostu uwielbiam takie tematy. Ale teraz przechodząc BO1 jednak gejming zdecydowanie lepszy niz w BO2 moim zdaniem. Jak CoD moze byc nie adhd? przeciez po to sie w niego gra, pozoiom trudnosci dla jaskiniowca, dużo wybuchów duzo pif paf, czołgi i ful relaks z bycia rambo!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 2 października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 października 2015 A ja od dawna marzę o rozdziale singla i multi w CoD-ie i sprzedaży modułowej. Na starej generacji konsol po części się to już stało, albowiem jest dostępny tylko Multi. Singlem jestem zainteresowany mniej więcej tak jak poziomem pogłowia bydła w Argentynie w roku 1887, więc zakup li tylko Multi powiedzmy za 50% ceny to by było to... Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 2 października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 października 2015 No jasne juz widze jak sprzedaja kampanie na 5 godzin za 50% ceny i multi +100 godzin tez za 50% aha Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 2 października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 października 2015 No jasne juz widze jak sprzedaja kampanie na 5 godzin za 50% ceny i multi +100 godzin tez za 50% aha Ta... Żeby tylko te 50%. Patrząc na ceny DLC do Destiny to raczej oba po 220 u nas by były -_- Byłbym za takim pomysłem gdyby przy tym gameplay-u przejście zajęłoby mi ponad 20h, a mapy nie przypominały sznurka. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 3 października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 października 2015 Nie no nawet te 10h intensywnej kampani by styknęło, no ale nie dwa posiedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 3 października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 października 2015 No jasne juz widze jak sprzedaja kampanie na 5 godzin za 50% ceny i multi +100 godzin tez za 50% aha Ta... Żeby tylko te 50%. Patrząc na ceny DLC do Destiny to raczej oba po 220 u nas by były -_- Byłbym za takim pomysłem gdyby przy tym gameplay-u przejście zajęłoby mi ponad 20h, a mapy nie przypominały sznurka. :facepalmz: Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 3 października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 października 2015 Dziwne bo u mnie widnieje cena 239 zł. Tylko czy jest pewność dostania gry na premierę w tych sieciówkach ? Sprawdziłem dokładnie i mam zarezerwowana gre w RTV Euro AGD po cenie 209 zl, czyli nawet po korzystniejszej cenie niz poprzednio pisalem. Nie mam pojecia, dlaczego teraz jest drozej. Pewnie wtedy byla promocja zwiazana z beta i próbą nagonienia klientów z tej okazji... Cytuj Odnośnik do komentarza
BuRRRza 43 Opublikowano 3 października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 października 2015 Dziwne bo u mnie widnieje cena 239 zł. Tylko czy jest pewność dostania gry na premierę w tych sieciówkach ? Sprawdziłem dokładnie i mam zarezerwowana gre w RTV Euro AGD po cenie 209 zl, czyli nawet po korzystniejszej cenie niz poprzednio pisalem. Nie mam pojecia, dlaczego teraz jest drozej. Pewnie wtedy byla promocja zwiazana z beta i próbą nagonienia klientów z tej okazji... To chyba się pośpieszyłem z tym anulowaniem pre ordera po otrzymaniu kodu. Na playergames.pl jest za 221 zł z kurierem tylko nie wiem czy można im ufać. http://www.playergames.pl/xbox-one/call-of-duty-black-ops-iii-xone Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 3 października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 października 2015 O pare zlotych bedziecie panikowac gdzie kupic taniej Cytuj Odnośnik do komentarza
BuRRRza 43 Opublikowano 5 października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 października 2015 Pojawiła się lista trofeów do zdobycia. Ostrzegam ,ze mogą pojawić się spoilery dlatego jeżeli ktoś nie chce sobie psuć zabawy radzę nie sprawdzać --> http://www.exophase.com/game/call-of-duty-black-ops-iii-ps4/trophies/ Miesiąc do premiery a nic jeszcze nie ma konkretnego na temat zombies prócz trailera. Przydałyby się jakiś urywek z rozgrywki lub chociaż kilka fotek z gry Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 6 października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 października 2015 (edytowane) Zazwyczaj o zombies nic nie gadali aż do premiery gry Będzie dobrze ;D Edytowane 6 października 2015 przez Janush Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi