Mroku 1 005 Opublikowano 3 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2015 Na PC trafia narzedzia moderskie dzieki czemu bedzie mozna samemu tworzyc nowe mapy i inne tryby rozgrywki. Testy Alpha w marcu Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 3 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2015 (edytowane) Trailer jak zwykle swietny, najladniejszy motyw do PS4, ladnie Acti hype kreci ! Edytowane 3 listopada 2015 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 4 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2015 trailery zawsze mają za(pipi)iste szkoda że gra nigdy nie dorównuje Tym razem dorówna. Treyarch to zdecydowanie najbardziej utalentowane studio z tych, które się CoD-em zajmują... Ja nie wierzę. Kupiłem w okolicy premiery ghost i aw. Obie mnie zawiodły nawet singlem co kiedyś było nie do pomyślenia. Obecnie wychodzi tyle dobrych gier że nie mam ochoty inwestować w średniaki. Jak będzie fajny singiel i spoko multi to może w lutym... Cytuj Odnośnik do komentarza
BuRRRza 43 Opublikowano 4 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2015 trailery zawsze mają za(pipi)iste szkoda że gra nigdy nie dorównuje Tym razem dorówna. Treyarch to zdecydowanie najbardziej utalentowane studio z tych, które się CoD-em zajmują... Ja nie wierzę. Kupiłem w okolicy premiery ghost i aw. Obie mnie zawiodły nawet singlem co kiedyś było nie do pomyślenia. Obecnie wychodzi tyle dobrych gier że nie mam ochoty inwestować w średniaki. Jak będzie fajny singiel i spoko multi to może w lutym... To niezłego pecha miałeś bo te dwie części są akurat najgorsze z całej serii Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 4 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2015 No zdecydowanie, AW i Ghosts są bardzo słabe, szczególnie ten drugi Wygląda na to, że z nowym Black Opsem jest zupełnie inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomzacz 202 Opublikowano 4 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2015 trailery zawsze mają za(pipi)iste szkoda że gra nigdy nie dorównuje Tym razem dorówna. Treyarch to zdecydowanie najbardziej utalentowane studio z tych, które się CoD-em zajmują...Ja nie wierzę. Kupiłem w okolicy premiery ghost i aw. Obie mnie zawiodły nawet singlem co kiedyś było nie do pomyślenia. Obecnie wychodzi tyle dobrych gier że nie mam ochoty inwestować w średniaki. Jak będzie fajny singiel i spoko multi to może w lutym... To niezłego pecha miałeś bo te dwie części są akurat najgorsze z całej serii I jeszcze nie od Treyarcha. Dosyć ciekawie się zapowiada... ale czekam na spin-off w I wojnie światowej! Cytuj Odnośnik do komentarza
Cris 120 Opublikowano 4 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2015 Tylko w 3 miastach w PL nocna przedsprzedaż (znam jedno, moje) Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 4 listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2015 (edytowane) Pierwsze 2 misje za mną, jest naprawdę bardzo dobrze. Druga misja mi zajęła godzinę czasu (zginąłem 2 razy) więc info o tym, że to będzie najdłuższa kampania w codzie zdają się być prawdziwe PSN: OptimumOptimo jakby ktoś też już miał i chciał pograć Edytowane 4 listopada 2015 przez Janush Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 5 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2015 Szieet, w Polsce to dobrze macie. Branie gierek 1-3 dni przed premiera.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 5 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2015 Zawsze hejtowano w tematach dotyczących black ops-ów, a tu patrzcie... hejterzy przenieśli się do tematu Fallouta 0_o Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 5 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2015 (edytowane) Spory wyciek screenów, gra wydaje sie obfita w content, w sumie fajnie to wygląda, ale i tak wybieram Starwarsy http://www.ppe.pl/news/39799/wielki-przeciek-call-of-duty-black-ops-iii-screeny-z-ekranow-kustomizacji-i-wszystkich-trybow-gry.html Edytowane 5 listopada 2015 przez Fanek Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 5 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2015 Zawsze hejtowano w tematach dotyczących black ops-ów, a tu patrzcie... hejterzy przenieśli się do tematu Fallouta 0_o Bo na coda mało kto na tym forum czekał a na f4 prawie wszyscy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Graczdari 297 Opublikowano 5 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2015 (edytowane) Dziś relacja. Niestety embargo sprzedażowe do jutra....teoretycznie. Edytowane 5 listopada 2015 przez Graczdari Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 5 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2015 OMFG Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 5 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2015 Można grać w tryb zombie offline? Cytuj Odnośnik do komentarza
BuRRRza 43 Opublikowano 5 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2015 Niech ktoś sprawdzi czy jest split screen na zombies (ps4/x1) Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 5 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2015 multi śmiga w 60fps tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 5 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2015 multi śmiga w 60fps tak? Wszystko smiga w 60. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 5 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2015 nawet na filmikach widać tragiczne spawny w multi Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 5 listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2015 Multi spooooooro lepsze od AW i Ghosts. Dla mnie jest nawet fajniejsze od Black Ops 2, coś porównywalnego do Black Ops 1 Największa zaleta to mega fajne mapy, bronie z których każda się wyróżnia na swój sposób i przede wszystkim wolniejsze tempo gry niż w AW Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 6 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 Czytam w recenzjach że to najsłabsza kampania singlowa od Treyarch. Czy jakiś Janusz mógłby potwierdzić bądź zaprzeczyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 6 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 to da się slabiej? Treyarch to najgorsze kampanie juz od coda 3 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 6 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 to da się slabiej? Treyarch to najgorsze kampanie juz od coda 3 Tak, to prawda, a z reszta nie wiem, bo w zadna "treyarchowska" kampanie nie gralem wyjąwszy World At War. Za to bez najmniejszej (dla mnie) watpliwosci kolesie z Treyarch robia najlepsze multi... Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 374 Opublikowano 6 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 Singiel i fabuła w BO były bardzo dobre,ale dwojka to juz byla bieda po calosci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 6 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 (edytowane) to da się slabiej? Treyarch to najgorsze kampanie juz od coda 3 Przeciez kampanie w Black Ops 1 byla jedna z lepszych kampani w CoD :facepalmz: Tylko MW1 przebija BO1 Skonczylem pierwsza misje i powiem tyle Koncowka misji jest chyba najbardziej brutalna akcja w calej serii. Edytowane 6 listopada 2015 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi