spizganygutek 21 Opublikowano 16 lutego 2016 Opublikowano 16 lutego 2016 a nie macie panowie wrazenia ze Man o War jakis mocniejszy sie zrobil? Cytuj
McDrive 3 089 Opublikowano 17 lutego 2016 Opublikowano 17 lutego 2016 a nie macie panowie wrazenia ze Man o War jakis mocniejszy sie zrobil?Chyba słabszy od ostatniego patcha. Pogorszyli chyba celność na długim dystansie, bo od czasu wgrania nowej poprawki mam większe problemy z trafieniem kogoś bardziej oddalonego. Cytuj
spizganygutek 21 Opublikowano 17 lutego 2016 Opublikowano 17 lutego 2016 (edytowane) Fakt, moze ciężej trafić kogoś z dalszej odległości ale w połowie tego dystansu to head za headem wpada co drugi kill. Edytowane 17 lutego 2016 przez spizganygutek Cytuj
McDrive 3 089 Opublikowano 17 lutego 2016 Opublikowano 17 lutego 2016 Fakt, moze ciężej trafić kogoś z dalszej odległości ale w połowie tego dystansu to head za headem wpada co drugi kill.Taki był zawsze na ten dystans. Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 17 lutego 2016 Opublikowano 17 lutego 2016 Pro tip, juz dawno to widzialem, ale pokaze Wam jak wygrywan kazdy gunfight Cytuj
McDrive 3 089 Opublikowano 17 lutego 2016 Opublikowano 17 lutego 2016 Zauważyłem, że coraz rzadziej losuje mi mapy z dodatku. Po premierze to za pierwszym włączenie zawsze miałem którąś z nowych. Teraz już nie. W sumie to dobrze. Mniej try hardów na mapach Cytuj
Stinkmeaner 12 Opublikowano 17 lutego 2016 Opublikowano 17 lutego 2016 Try hardów tyle samo, bo łączy Cię tylko z ludzmi którzy mają DLC. Niezależnie od tego czy gracie na nowej mapie. A wiadomo, dodatek/przepustkę wykupili raczej bardziej zaawansowani gracze. Ktoś się orientuje, czy na Dark Matter trzeba robić złoto na broniach z Black Market? Dzisaj wpadł MX Grand z dropa i się zastanawiam, czy na nim też muszę wbić. Assault Rifle mialem już na diament. Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 17 lutego 2016 Opublikowano 17 lutego 2016 Stinkmeaner, nie trzeba. Bronie z DLC nie beda mialy dark matter camo Cytuj
SpacierShark123 1 477 Opublikowano 18 lutego 2016 Opublikowano 18 lutego 2016 Nie wiem skąd wielu ma takie negatywne opinie o tej części. Skończyłem zagrywać się w Advanced Warfare i postanowiłem zaopatrzyć się w Black Ops 3 , który jest dużo lepszy . Po MW2 i BO nie było żadnego tak dobrego COD-a a patent z dobraniem specjalisty nadaje do serii powiew świeżości . Kampanie dopiero rozpoczynam a za tryb zombi na porządnie zabiorę się na sam koniec ale jak na razie pierwsze odczucia są świetne . Multi szybkie ale nie na tyle jak AW czy też Titanfall co według mnie jest dużym plusem . Cytuj
spizganygutek 21 Opublikowano 19 lutego 2016 Opublikowano 19 lutego 2016 Ja również twierdzę że BO3 to najlepszy COD od czasów MW2, gdyby jeszcze tą rozgrywkę przenieśli w czasy drugiej wojny lub obecnych konfliktów i miał bym grę doskonałą. Cytuj
Stillo116 94 Opublikowano 21 lutego 2016 Opublikowano 21 lutego 2016 Ja również twierdzę że BO3 to najlepszy COD od czasów MW2, gdyby jeszcze tą rozgrywkę przenieśli w czasy drugiej wojny lub obecnych konfliktów i miał bym grę doskonałą. Rozgrywkę przenieść do drugiej wojny? Czyli bieganie po ścianach, drony, gadżety, pierdy itd w czasach 2 wojny światowej? Średnio to widze Mi Advanced Warfare bardziej przypasował Cytuj
McDrive 3 089 Opublikowano 21 lutego 2016 Opublikowano 21 lutego 2016 Ja również twierdzę że BO3 to najlepszy COD od czasów MW2, gdyby jeszcze tą rozgrywkę przenieśli w czasy drugiej wojny lub obecnych konfliktów i miał bym grę doskonałą. Rozgrywkę przenieść do drugiej wojny? Czyli bieganie po ścianach, drony, gadżety, pierdy itd w czasach 2 wojny światowej? Średnio to widze Dałoby się. W grze jest taki miks gdy walczymy z Sarą Hall Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 21 lutego 2016 Opublikowano 21 lutego 2016 Szkoda, ze tak rzadko sie udzielacie w tym temacie. Cytuj
McDrive 3 089 Opublikowano 21 lutego 2016 Opublikowano 21 lutego 2016 Szkoda, ze tak rzadko sie udzielacie w tym temacie.Czemu szkoda? Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 21 lutego 2016 Opublikowano 21 lutego 2016 Kiedy pierwsze DLC ( 4 nowe mapy) zawita na Xbox One? Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 21 lutego 2016 Opublikowano 21 lutego 2016 Kiedy pierwsze DLC ( 4 nowe mapy) zawita na Xbox One? 3 marca na PC i XOne. Wylosowaliscie juz jakas nowa bron z Supply Drops, ja ostatnio pare otworzylem i niestety nic. 2,5-3h schodzi na wbicie 30 crypto keys co niestety jest za dlugim czasem. W AW z czego co pamietam byly daily challenges, za ktore mozna bylo dostac 1 skrzynke do otwarcia. 1 Cytuj
Stillo116 94 Opublikowano 21 lutego 2016 Opublikowano 21 lutego 2016 Wylosowaliscie juz jakas nowa bron z Supply Drops, ja ostatnio pare otworzylem i niestety nic. 2,5-3h schodzi na wbicie 30 crypto keys co niestety jest za dlugim czasem. W AW z czego co pamietam byly daily challenges, za ktore mozna bylo dostac 1 skrzynke do otwarcia. u mnie lecą skórki do broni, którymi nie gram i jakieś inne niepotrzebne rzeczy... przestał mnie interesować ten cały Supply Drop Cytuj
McDrive 3 089 Opublikowano 21 lutego 2016 Opublikowano 21 lutego 2016 Wylosowaliscie juz jakas nowa bron z Supply Drops, ja ostatnio pare otworzylem i niestety nic. 2,5-3h schodzi na wbicie 30 crypto keys co niestety jest za dlugim czasem. W AW z czego co pamietam byly daily challenges, za ktore mozna bylo dostac 1 skrzynke do otwarcia. Nie. Nie nastawiam się na wylosowanie. Cały czas jakieś zwykłe skórki do broni Cytuj
BuRRRza 43 Opublikowano 21 lutego 2016 Opublikowano 21 lutego 2016 Kiedy pierwsze DLC ( 4 nowe mapy) zawita na Xbox One? Kupujesz ? Kiedy pierwsze DLC ( 4 nowe mapy) zawita na Xbox One? 3 marca na PC i XOne. Wylosowaliscie juz jakas nowa bron z Supply Drops, ja ostatnio pare otworzylem i niestety nic. 2,5-3h schodzi na wbicie 30 crypto keys co niestety jest za dlugim czasem. W AW z czego co pamietam byly daily challenges, za ktore mozna bylo dostac 1 skrzynke do otwarcia. http://xboxdvr.com/gamer/BuRRRza/video/14991582 http://xboxdvr.com/gamer/BuRRRza/screenshot/3911605 http://xboxdvr.com/gamer/BuRRRza/screenshot/3911604 hehehe piękny widok Te perełki w przeciągu tygodnia. Co ciekawe te dwie rzeczy bodajże w 3 paczkach mi się trafiły bo mało grałem. Tą kuszą jeszcze nie grałem. Co prawda moim szczytem marzeń był Miecz + MX Garand no ale nie będę narzekał inni nie mieli tyle farta Btw powinni zrobić coś takiego jak było w AW, jeżeli coś nam nie jest potrzebne lub nam się nie podoba to możemy to zamienić na ileś tam cryptokeyes. Tonę szmelcu bym wywalił. Jeszcze bym zmienił ,że jeżeli już wylosujemy camo to mamy je na wszystkie bronie a nie tylko na jedną, ale z drugiej strony wtedy by było dużo mniej rzeczy do wylosowania i te wyczekiwane camo w końcu by wpadło. +BONUS spoko akcja mi wczoraj siadła w nocy z war machine. Akurat w przeciwnym teamie był jakiś polak z 365lvl co dodatkowo cieszy hehe http://xboxdvr.com/gamer/BuRRRza/video/14991729 Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 22 lutego 2016 Opublikowano 22 lutego 2016 Kiedy pierwsze DLC ( 4 nowe mapy) zawita na Xbox One? Kupujesz ? Niewykluczone ze tak, ale pod jednym wszakże warunkiem: Pierwsze DLC do BO3 bedzie dostepne w sprzedazy na polskim Live, poniewaz do Advance Warfare na polskim Live osobno pierwszego DLC nie mozna bylo kupic. Tylko i wylacznie w season pass (4 DLC łącznie). Cytuj
BuRRRza 43 Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 (edytowane) Sposób na darmowe Nuk3town do Black Ops 3 --> https://support.activision.com/articles/en_US/FAQ/NUK3TOWN-Availability-in-Call-of-Duty-Black-Ops-III?uil=en_US Logujemy się na swój profil i wypełniamy formularz ,że nasz kod z pre ordera nie działa. 2XP w ten weekend ! Od dzisiaj 19 do poniedziałku również 19 Edytowane 26 lutego 2016 przez BuRRRza 2 Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 Dosyc czesto sa Double XP, w AW bylo rzadziej. Mi to jeszcze na reke, chca jak najwiecej ludzi przyciagnac Cytuj
Karczman 0 Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 A co tu sie dziwic, chca zachecic mniej ogarnietych graczy do zdobycia levelkow i pogrania multi, inicjatywa jak najbardziej na plus, nikomu to nie wadzi, szczegolnie ze co chwile ktos kupuje gre i wbija na serwery, oby tego wiecej bo sam z tego korzystam Wyryto na telefonie Cytuj
McDrive 3 089 Opublikowano 27 lutego 2016 Opublikowano 27 lutego 2016 Sposób na darmowe Nuk3town do Black Ops 3 --> https://support.activision.com/articles/en_US/FAQ/NUK3TOWN-Availability-in-Call-of-Duty-Black-Ops-III?uil=en_US Logujemy się na swój profil i wypełniamy formularz ,że nasz kod z pre ordera nie działa. Dawać mu plusy kurtyzany, bo to działa! Łuhu! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi