Opublikowano 21 marca 20169 l w sumie to mam nuketown od premiery a nigdy na nim nie grałem... zwykle odpalam DM, gdzie popełniam błąd?
Opublikowano 22 marca 20169 l w sumie to mam nuketown od premiery a nigdy na nim nie grałem... zwykle odpalam DM, gdzie popełniam błąd? Masz osobną playlistę w zakładce "Bonus".
Opublikowano 23 marca 20169 l teraz jak dali za free to podobno już jest nuke na wszystkich playlistach
Opublikowano 12 kwietnia 20169 l Pograłem w signla i pierwsze stwierdzenie, jaka ta gra jest brzydka, wygląda bardziej jak na ps3. W Multi cukierkowość, ehh trzeba się przyzwyczaić bo pierwsze wrażenie tragiczne gra reprezentuje.
Opublikowano 28 kwietnia 20168 l Macie jakieś zgrzyty z wyszukiwaniem meczy? Zainstalowałem przed chwilą Eclipse i nie szuka meczy. Tylko przeskakuje napis 0 meczy, 50 meczy czy jakoś tak. Serwery im padły? Nie wiem jak było wczesniej, bo od ponad tygodnia nie grałem. Edytowane 28 kwietnia 20168 l przez McDrive
Opublikowano 29 kwietnia 20168 l Gra kupiona dziś, patch pobrany i niby wszystko cacy. Odpalam i nie moge polaczyc sie z serwerami. Wersja w prawym gornym rogu 62.0.0.0.0 . Ludzie pisza zeby zostawic gre w menu glownym az zmienia sie te cyferki, restartowac gre, konsole. Na ten moment nic nie pomaga. Help Problem rozwiązany dziś zostawiłem grę na ekranie tytułowym, wersja się zmieniła i można szarpać po multiku Edytowane 30 kwietnia 20168 l przez Kumcajs
Opublikowano 1 maja 20168 l Prośba dla posiadaczy wersji na PS4 - jakie tryby gry są na multi i po ile osób w trybach zwykłych i hc.
Opublikowano 7 maja 20168 l Po ostatnim hotfixe gra na x1 jest niegrywalna. Crashe konsoli, brak podwojnych kluczy i bonusow dla posiadaczy season pass i do tego wyszukuje tylko ruskich lub polakow. Masakra. Jak sytuacja na pc/ps4? Poradził ktos sobie z tym problemem na x1?
Opublikowano 7 maja 20168 l Po update 1.10 chyba czwartek, udało mi się połączyć z serwerami. Od tej pory znowu wywala błąd ABFG. Resetowanie konsoli, routera itp nie pomaga. NAT otwarty wszystko powinni być ok. Przeglądając forum activision jest to częsty błąd niezależnie od platformy. Edytowane 7 maja 20168 l przez Kumcajs
Opublikowano 7 maja 20168 l Po ostatnim hotfixe gra na x1 jest niegrywalna. Crashe konsoli, brak podwojnych kluczy i bonusow dla posiadaczy season pass i do tego wyszukuje tylko ruskich lub polakow. Masakra. Jak sytuacja na pc/ps4? Poradził ktos sobie z tym problemem na x1? U mnie wszystko chodzi jak należy, wczoraj grałem oraz dzisiaj z rana 2h, miałem podwójne klucze i bonusy dla season pass Zrób moze hard reset ?
Opublikowano 7 maja 20168 l Chodzi o to przytrzymanie power na konsoli przez 10s? Sprobuje. Gre odinstalowalem i rowniez nie pomoglo. Niektorzy znajomi tez maja to samo i jak pytalem ludzi w lobby to oni rowniez. Edytowane 7 maja 20168 l przez BuRRRza
Opublikowano 7 maja 20168 l Tak, chociaż nie wiem czy to cos pomoże, właśnie gram w bo3 i klucze wpadają jak szalone
Opublikowano 7 maja 20168 l Na x1 grasz? Na reddicie nie pisali o tym problemie. Chyba tylko nasz region to dotknelo i zaczelo sie wczoraj
Opublikowano 7 maja 20168 l A wersje gry w prawym gornym jaka masz? Moze aktualizacji samej konsoli nie mam
Opublikowano 7 maja 20168 l Wybaczcie post pod postem. Hardreset nie pomaga. Widziałem już ,że pojawił się topic na forum activision odnośnie tego problemu w polsce. Mam nadzieję ,że działają coś w tej sprawie. 65.6.9.7.0 Powiedz mi jeszcze na jakim regionie masz kosolę ustawioną ? Jesteś jedyną osobą jak na razie która nie ma tego problemu. Szkoda by było przegapić takie dobroci druga taka okazja na pewno się nie powtórzy
Opublikowano 7 maja 20168 l W sumie nie mieszkam w pl wiec całkiem możliwe że ten problem występuje tylko w tym regionie Konsole mam ustawiona na UK