Yano 3 697 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2015 lol co za zbeszczeszczenie świetnej piosenki jakimś gównianym kotletem kolejny raz futurystyczne klimaty bo w koncu trzeba wydoić krowe do końca (i przy okazji wykorzystają tektury i modele z poprzedniej wersji), dziwne tylko że nie nazwali tego advence warfare2 ale chyba lubią skakać po tytułach i udawać że to nowa gra a nie kolejna odgrzewanka widać już bezsprzecznie że dopóki ta seria nie przestanie sie sprzedawać jak świeże bułeczki to twórcy nic z nią nie zrobią i będą caly czas wypuszczać kotleta za kotletem.. dziwne tylko że gimby to łykają tyle czasu jak by ktoś nie ogarniał tu macie piosenke - jedyna dobra rzecz (chociaż ni chuja nie pasuje do klimatu gry) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 27 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2015 Yano Stonesi to ukłon do wojny w wietnamie czyli poniekąd pasuje (zresztą w trailerze Black Opsa jedynki było Gimmie Shelter od nich). Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 27 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2015 Większość z Was pije i wzdycha do II-giej WŚ. A ja pytam po kiego znowu ten okres, który został do zarzygania ograny do tzw mata? Cztery odsłony CoD-a poświęcone temu okresowi to mało?! Ogarnijcie się trochę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 27 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2015 Średnio to wyglada, dobrze ze bedzie beta to sobie obadam i zdecyduje czy karmić dalej mojego growego raka Czezare nie gadaj ze nie chciałbys zobaczyć w oprawie next genowej d-day Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 27 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2015 Szczerze? Nie chciałbym. Może w formie remastera jedynki, dwojki lub WaW, choć ten jest rownie prawdopodobny jak to, ze nasi kopacze zostaną mistrzami swiata. Wszystko zmierza ku przyszłości czy się to komus podoba czy nie. Np za 10 lat kolejna gra z cyklu Assasin`s Creed toczyc się będzie na Marsie, gdzie zabójcy będą mordować dzięki nanowszczepom wierchuszkę górniczej korporacji w kolonii zalozonej przez ludzkość na tejze planecie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 27 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2015 Gimbozjalna audiencja więc taki target. Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 27 kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2015 Może i było dużo gier z drugiej wojny światowej, ale jak dawno temu. Zresztą, gdyby teraz zrobili cod'a w 2 wojnie światowej to też na pewno daliby mnóstwo różnych głupot, nie byłby to cod 2 z lepszą grafiką niestety ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
BuRRRza 43 Opublikowano 27 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2015 Średnio to wyglada, dobrze ze bedzie beta to sobie obadam i zdecyduje czy karmić dalej mojego growego raka Czezare nie gadaj ze nie chciałbys zobaczyć w oprawie next genowej d-day Co do tych beta testów to trzeba wykupić preorder na sugerowanych przez Treyarch serwisach : Gamestop, Walmart, Amazon, Best Buy - i na razie w grę wchodzi tylko USA i Kanada. Być może to zmienią, ale ceny dla Polaków i tak będą niekorzystne.. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 27 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2015 amazon.co.uk rowniez daje dostep do bety, wiec zloze sobie preordera i na spokojnie obczaje czy warto sie w to pakowac Cytuj Odnośnik do komentarza
BuRRRza 43 Opublikowano 27 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2015 amazon.co.uk rowniez daje dostep do bety, wiec zloze sobie preordera i na spokojnie obczaje czy warto sie w to pakowac No a jak to będzie wyglądać zamówisz, przelejesz kasę, oni Ci później kod na bete wyślą kiedy będzie trzeba a ty ograsz stwierdzisz ,że krap i Co anulujesz transakcje i zwrot kasy ? Kiedy ta beta ma być ? Jakieś info z datą lub pogłoski były ? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 27 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2015 Nic nie przelewasz, amazon jak chyba 99,9% sklepów pobiera kasę jedynie w momencie wysyłki. Wiec złoże zamowienie, ogram bete, jezeli bedzie fajna to zostawię, jezeli chu,jnia to anuluje Cytuj Odnośnik do komentarza
lothronik 254 Opublikowano 9 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2015 Black Ops III pojawi się też na PS3 i X360 w nieco okrojonych wersjach - np. zamiast 4-osobowego co-op'a będzie 2-osobowy. https://blog.activision.com/community/games-blog/call-of-duty/blog/2015/06/09/call-of-duty-black-ops-3-is-coming-to-xbox-360-and-playstation-3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 14 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2015 Ma to sens? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 14 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2015 To jest Acti,tego im nie wytlumaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 14 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2015 Mam nadzieje ze bedzie normlany matchmaking,.bo to co sie dzieje w Advaned warfare to jest parodia. Na chojj te dauny robia z tej growej beki jakas gre sportowa skoro w tym nawet malpa da rade by zabijac. w kazdym roku gram sobie w coda tak casualwao aby pobiegac dla beki,ale teraz gra dobiera mi lobby do mojego skilla((pipi) wi jak oni to licza) Z roku na rok obnizaja hp chyba,bo to jest jakas parodia aby dostac 2 strazyly w noge i pasc, Jestem ciakwe jak oni poprawia ten movment bo w advanced warfare nie jest zly i nparawde plynnie to chodzi ale co z tego skoro skakanie w tej grze i poruszanie jest karane,bo zabijaja ciebie 2 pestki z karabinu. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 16 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2015 ciekaw jestem jak się czują co liczyli na coś wolniejszego i mniej skocznego od AW xD Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 16 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2015 O, na pc przynajmniej odpada sciagania hacka na no recoil bo ten juz jest w grze. Nice. Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 16 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2015 I znowu będą tłuc takie same multi kilka lat z rzędu... zieeew. Chyba w tym roku trzeba będzie postawić na stare wary Cytuj Odnośnik do komentarza
BuRRRza 43 Opublikowano 17 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2015 Macie tu trochę gameplay z multi : Ciekawe kiedy pokażą Zombie Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 17 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2015 chyba najmniejszcze zainteresowanie call of duty od lat, rok temu gameplay z AW robił całkiem wrażenie, tutaj nie dość że misja na konfie sony wyglądała nudno, to jeszcze multiplayer to jak cios dla fanów którzy ostro narzekali na exosuity. Czuję że Black Ops 3 dalej pokaże tendencję spadkową serii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 18 czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2015 (edytowane) Przecież właśnie na tych gameplayach ta gra wygląda tak na oko na 10 razy spokojniejszą Niby są egzoszkielety, ale ich wykorzystanie jest marginalne. Parę "uniesień" i "biegów po ścianie" na cały mecz podczas, gdy w Advanced Warfare wszyscy non stop kicają do góry, jak jakieś zające z adhd. Do tego wszystkie mapy, jakie do tej pory pokazali wyglądają bardzo fajnie Ogram bete i wtedy zadecyduję czy brać pełną wersję. Zresztą sam zobacz Tutaj typek już od pierwszych sekund meczu skacze do góry i do przodu. A tu masz Black Ops 3. Jest jedna zasadnicza różnica. W Advanced Warfare masz nagły, gwałtowny skok w górę, a w Black Ops 3 masz powolne uniesienie. Jeżeli jesteś w starciu z przeciwnikiem to w Advanced Warfare opłaca się skoczyć do góry, bo wtedy można zmylić przeciwnika, ciężko mu będzie z powrotem w ciebie wycelować. W BO3 to nie ma sensu, bo unosisz się powoli do góry.Nie wspominam już o tym, że wreszcie te mapy wyglądają w miarę normalne, a nie takie futurystyczne gufno, jak w Advanced Warfare. Edytowane 18 czerwca 2015 przez JJeday Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 18 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2015 2 strzały w paznokieć typ leży W cod 4 przynajmniej serię trzeba było strzelić a tu. Znowu przypadkowy strzał ciebie zabija. Gra promuje kampe Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 18 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2015 to jakis mix HC mode chyab, w cod4 na HC tez latali z jednostrzalowym deagle w paznokcie albo kalashikovem. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 18 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2015 no ja mam inne odczucia bozz. Złożę pre-order to przetestuje betę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 18 czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2015 A grałeś w ogóle w końcu w tego Advanced Warfare mazzeo ? No ja tak samo mam zamiar ograć betę i wtedy zdecydować czy kupować pełną wersję czy nie W każdym razie oglądając filmiki BO3 zdaje się być lepszy od AW, które moim zdaniem było niestety, ale niewypałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi