MaZZeo 14 181 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2015 http://pastebin.com/T8KHxXQW 1000 kodów na betę do wpisania na stronie, śpieszcie się bo pewnie wszystkie zabiorą, mi sie udało złapać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jaca044 4 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2015 Beta do pobrania juz jest . Store zakladka free to play Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2015 Jak w przypadku Destiny tu jest tak samo, dostalem 3 kody do bety na szkynce email. Jesli ktos nie ma,to mam 2 kody do rozdania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2015 Oglądam te streamy, i wiem, że w tym roku znowu sobie odpuszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2015 Jak w przypadku Destiny tu jest tak samo, dostalem 3 kody do bety na szkynce email. Jesli ktos nie ma,to mam 2 kody do rozdania. A te kody są uniwersalne, czy dotyczą konkretnej platformy? Jak uniwersalne i można dostać betę na Xbox One, to ja poproszę kod. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2015 Do konkretnej platformy Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2015 Jak w przypadku Destiny tu jest tak samo, dostalem 3 kody do bety na szkynce email. Jesli ktos nie ma,to mam 2 kody do rozdania. A te kody są uniwersalne, czy dotyczą konkretnej platformy? Jak uniwersalne i można dostać betę na Xbox One, to ja poproszę kod. Jesli nic bedziesz mogl nic trafic z listy kodow przeslanej przez Mazzeo to najprosciej bedzie jak zarezerwujesz (preorder) gre na stronie Euro RTV AGD. Nic nie musisz placic, nie sciagaja kasy z karty itp. Zawsze bedziesz mogl rezerwacje w danym sklepie odwolac bez zadnych konsekwencji, a wstepny, pośredni kod do bety (na liscie Mazzeo sa tylko takie) i tak dostaniesz po 3-5 dniach. Ów kod rejestrujesz nastepnie na stronie podajac platforme (XOne): https://www.callofduty.com/blackops3 i czekasz na kod wlasciwy...Do bety na XOne pozostalo jeszcze sporo czasu, wiec na pewno zdazysz... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grykom 283 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2015 Łapcie kod na Black Ops 3 MP beta PS4: 23JC-TBNN-LA9E Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2015 (edytowane) Ma ktoś jeszcze wolny kodzik na ps4? Edytowane 19 sierpnia 2015 przez xtomashx Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2015 Jakby ktoś miał wolny kodzik do bety na xone to poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 19 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2015 (edytowane) Ma ktoś jeszcze wolny kodzik na ps4? Jakby ktoś miał wolny kodzik do bety na xone to poproszę Zrobice sobie preorder na amazon albo tak jak Czezare mowi w RTV Euro a nie zebracie,a jak jestescie za leniwi to trudno. Edytowane 19 sierpnia 2015 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2015 Za pozno, zanim kod wysla to po becie bedzie. Beta do 23 Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2015 (edytowane) Mam kod,zlikowalem swój Psn na oficjalnej stronie coda no i jak mam teraz pobrać grę z store? Edytowane 19 sierpnia 2015 przez KarolJanuszGejmingu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 19 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2015 Za pozno, zanim kod wysla to po becie bedzie. Beta do 23 Amazon zazwyczaj wysylka w kilka min. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2015 Jakby ktoś miał jakiś kod na zbyciu obojętnie platforma ps4/xone to poproszę na pw Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 19 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2015 Mam kod,zlikowalem swój Psn na oficjalnej stronie coda no i jak mam teraz pobrać grę z store? https://profile.callofduty.com/blackops3beta Wybierasz na co chcesz betę, wpisujesz 13 znakowy kod, wybierasz region i właściwy kod przyjdzie na emaila którego się zarejestrowałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2015 Pogralem sobie niecale dwie godziny. CoD jak CoD, dodali pare ficzerow- nowy movement, rozne klasy specjalisty ktorymi sie przyjemnie gra i daje funu. Spawny mi sie nie podobaja, na dominacjach latwo przeciwinicy moga zamknac respa i ciezko sie wydostac. Broniami sie przyjemnie pogrywa,odrazu mowie ze pistolety sa OP jak w Black Ops II. 3 mapy sa dostepne, nie ma takiego chaosu na mapach jak w przypadku Advanced Warfare, jest spokojniej. Zadnych lagow nie doswiadczylem i innych bzdur. Jestem w tym momencie na 10lvl, sporo rzeczy jeszcze przede mna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2015 Pro tip dla ludzi co maja PS4, nie lepiej zamiast bawic sie w jakies tokeny zlozyc po prostu pre-order na ps store, pobrac bete i anulowac? Na EU PSS nie pobiera pieniedzy z konta az do dnia premiery. W razie czego moge potwierdzic ze ten sposob dziala, wlasnie skonczylem jeden mecz w becie. Swoja droga widze ze Netcode dalej jest goty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2015 o tak ten netcode spowodował żę przestałem grać w Ghosta po 2 miesiącach Miałem rage quita jak 3 razy pod rząd wyładowałem w kogoś magazynek i nic Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2015 Ma ktoś jeszcze wolny kodzik na ps4? Jakby ktoś miał wolny kodzik do bety na xone to poproszę Zrobice sobie preorder na amazon albo tak jak Czezare mowi w RTV Euro a nie zebracie,a jak jestescie za leniwi to trudno. Ehhh mistrzu, ja już ten preorder w RTV EURO AGD zrobiem 3 dni temu i niestety do tej pory kodu nie otrzymałem. Wysłałem do nich maila kiedy mogę się go spodziewać i w odpowiedzi napisali mi, że w przeciągu paru najbliższych dni. Niestety obawiam się, że przed 26 sierpnia nie dostanę kodu i dlatego proszę tutaj tak na wszelki wypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza
BuRRRza 43 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2015 o tak ten netcode spowodował żę przestałem grać w Ghosta po 2 miesiącach Miałem rage quita jak 3 razy pod rząd wyładowałem w kogoś magazynek i nic W Ghosts był netcode od lat więc trochę pechowo trafiłeś Najlepszy chyba w BO2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 19 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2015 W BO 2 był najlepszy kod sieciowy ? powiedz, że żartujesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 19 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2015 Co prawda jestem cienki jak dupa węża i fuks jak ujj ale fajnie wyszło po 10 minutach gry Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2015 (edytowane) ee slabo, w black ops 2 cisnalem no scope double kill Edytowane 19 sierpnia 2015 przez Mroku333 Cytuj Odnośnik do komentarza
BuRRRza 43 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2015 (edytowane) W BO 2 był najlepszy kod sieciowy ? powiedz, że żartujesz.... Od MW2 w górę zdecydowanie BO2 ma najlepszy netcode. Przegrane 14 dni a więcej bullshitu wyłapałem grając 4h w AW o Ghosts już nie wspominając. Może miałem farta ale w BO2 najprzyjemniej mi się grało i prawie w ogóle nie miałem Laga Compensation edit: chociaż zapomniałem o BO1 ,które też miało bardzo dobry netcode Edytowane 19 sierpnia 2015 przez BuRRRza Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi