Opublikowano 18 sierpnia 20159 l http://pastebin.com/T8KHxXQW 1000 kodów na betę do wpisania na stronie, śpieszcie się bo pewnie wszystkie zabiorą, mi sie udało złapać.
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l Jak w przypadku Destiny tu jest tak samo, dostalem 3 kody do bety na szkynce email. Jesli ktos nie ma,to mam 2 kody do rozdania.
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l Jak w przypadku Destiny tu jest tak samo, dostalem 3 kody do bety na szkynce email. Jesli ktos nie ma,to mam 2 kody do rozdania. A te kody są uniwersalne, czy dotyczą konkretnej platformy? Jak uniwersalne i można dostać betę na Xbox One, to ja poproszę kod.
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l Jak w przypadku Destiny tu jest tak samo, dostalem 3 kody do bety na szkynce email. Jesli ktos nie ma,to mam 2 kody do rozdania. A te kody są uniwersalne, czy dotyczą konkretnej platformy? Jak uniwersalne i można dostać betę na Xbox One, to ja poproszę kod. Jesli nic bedziesz mogl nic trafic z listy kodow przeslanej przez Mazzeo to najprosciej bedzie jak zarezerwujesz (preorder) gre na stronie Euro RTV AGD. Nic nie musisz placic, nie sciagaja kasy z karty itp. Zawsze bedziesz mogl rezerwacje w danym sklepie odwolac bez zadnych konsekwencji, a wstepny, pośredni kod do bety (na liscie Mazzeo sa tylko takie) i tak dostaniesz po 3-5 dniach. Ów kod rejestrujesz nastepnie na stronie podajac platforme (XOne): https://www.callofduty.com/blackops3 i czekasz na kod wlasciwy...Do bety na XOne pozostalo jeszcze sporo czasu, wiec na pewno zdazysz...
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l Ma ktoś jeszcze wolny kodzik na ps4? Edytowane 19 sierpnia 20159 l przez xtomashx
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l Ma ktoś jeszcze wolny kodzik na ps4? Jakby ktoś miał wolny kodzik do bety na xone to poproszę Zrobice sobie preorder na amazon albo tak jak Czezare mowi w RTV Euro a nie zebracie,a jak jestescie za leniwi to trudno. Edytowane 19 sierpnia 20159 l przez Zaqair
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l Mam kod,zlikowalem swój Psn na oficjalnej stronie coda no i jak mam teraz pobrać grę z store? Edytowane 19 sierpnia 20159 l przez KarolJanuszGejmingu
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l Za pozno, zanim kod wysla to po becie bedzie. Beta do 23 Amazon zazwyczaj wysylka w kilka min.
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l Jakby ktoś miał jakiś kod na zbyciu obojętnie platforma ps4/xone to poproszę na pw
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l Mam kod,zlikowalem swój Psn na oficjalnej stronie coda no i jak mam teraz pobrać grę z store? https://profile.callofduty.com/blackops3beta Wybierasz na co chcesz betę, wpisujesz 13 znakowy kod, wybierasz region i właściwy kod przyjdzie na emaila którego się zarejestrowałeś.
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l Pogralem sobie niecale dwie godziny. CoD jak CoD, dodali pare ficzerow- nowy movement, rozne klasy specjalisty ktorymi sie przyjemnie gra i daje funu. Spawny mi sie nie podobaja, na dominacjach latwo przeciwinicy moga zamknac respa i ciezko sie wydostac. Broniami sie przyjemnie pogrywa,odrazu mowie ze pistolety sa OP jak w Black Ops II. 3 mapy sa dostepne, nie ma takiego chaosu na mapach jak w przypadku Advanced Warfare, jest spokojniej. Zadnych lagow nie doswiadczylem i innych bzdur. Jestem w tym momencie na 10lvl, sporo rzeczy jeszcze przede mna.
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l Pro tip dla ludzi co maja PS4, nie lepiej zamiast bawic sie w jakies tokeny zlozyc po prostu pre-order na ps store, pobrac bete i anulowac? Na EU PSS nie pobiera pieniedzy z konta az do dnia premiery. W razie czego moge potwierdzic ze ten sposob dziala, wlasnie skonczylem jeden mecz w becie. Swoja droga widze ze Netcode dalej jest goty
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l o tak ten netcode spowodował żę przestałem grać w Ghosta po 2 miesiącach Miałem rage quita jak 3 razy pod rząd wyładowałem w kogoś magazynek i nic
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l Autor Ma ktoś jeszcze wolny kodzik na ps4? Jakby ktoś miał wolny kodzik do bety na xone to poproszę Zrobice sobie preorder na amazon albo tak jak Czezare mowi w RTV Euro a nie zebracie,a jak jestescie za leniwi to trudno. Ehhh mistrzu, ja już ten preorder w RTV EURO AGD zrobiem 3 dni temu i niestety do tej pory kodu nie otrzymałem. Wysłałem do nich maila kiedy mogę się go spodziewać i w odpowiedzi napisali mi, że w przeciągu paru najbliższych dni. Niestety obawiam się, że przed 26 sierpnia nie dostanę kodu i dlatego proszę tutaj tak na wszelki wypadek.
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l o tak ten netcode spowodował żę przestałem grać w Ghosta po 2 miesiącach Miałem rage quita jak 3 razy pod rząd wyładowałem w kogoś magazynek i nic W Ghosts był netcode od lat więc trochę pechowo trafiłeś Najlepszy chyba w BO2
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l Co prawda jestem cienki jak dupa węża i fuks jak ujj ale fajnie wyszło po 10 minutach gry
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l ee slabo, w black ops 2 cisnalem no scope double kill Edytowane 19 sierpnia 20159 l przez Mroku333
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l W BO 2 był najlepszy kod sieciowy ? powiedz, że żartujesz.... Od MW2 w górę zdecydowanie BO2 ma najlepszy netcode. Przegrane 14 dni a więcej bullshitu wyłapałem grając 4h w AW o Ghosts już nie wspominając. Może miałem farta ale w BO2 najprzyjemniej mi się grało i prawie w ogóle nie miałem Laga Compensation edit: chociaż zapomniałem o BO1 ,które też miało bardzo dobry netcode Edytowane 19 sierpnia 20159 l przez BuRRRza