Opublikowano 11 listopada 20159 l http://www.psxextreme.info/topic/111773-s-słuchawki-sennheiser-px-200-ii/?p=3585901 Panie okazji, nigdzie pan taniej nie kupi ! Nigdzie ! ZAPAKOWAĆ ?
Opublikowano 11 listopada 20159 l Za długi kabel A tak serio to chciałem tylko oblukać, bo mi na razie słuchawy nie są potrzebne.
Opublikowano 11 listopada 20159 l Ja się nie pytam czy ci są potrzebne tylko czy wysłać zwykłym czy poleconym :[
Opublikowano 13 listopada 20159 l A nie patrzyłem na statsy Ale jutro planuję pograć wieczorem to luknę
Opublikowano 18 listopada 20159 l Mam i gram. Denerwuje mnie to GH TV. Syndrom jeszcze jeden kawałek, o jeszcze jeden program, o metal przez 30 min (pipi)a chyba z 4h spędziłem nad tym ostatnio.
Opublikowano 21 listopada 20159 l Masorz, jak tam exp w onlinie? Popatrzyłem nareszcie i dopiero 8my level Ale gram właśnie, nabijam. Jednak jest od chuja zajebistych kawałków, nie ma co narzekać.
Opublikowano 21 listopada 20159 l Pytanie : czy w GHTV sa jakies klasyki queenu czy jakis rock z lat 80 ??
Opublikowano 21 listopada 20159 l Tak. Queen'u są 3 klasyczne numery a co do reszty to obadaj sobie to: http://guitarhero.wikia.com/wiki/Setlist_in_Guitar_Hero_Live Ofkors co jakiś czas dochodzą nowe utwory.
Opublikowano 22 listopada 20159 l Wczoraj napitalałem ze znajomym po piosence na zmianę. Oczywiście piwko, te sprawy i tak z "no to jeszcze po numerze zagramy i koniec" zrobiła się 4:40, każdy w dupę pijany, a od 9 już w robocie kisnę Gra jest genialna na takie wieczory. Lvl 15 wbity, tylko pod koniec już kiepsko było z trafianiem w chwyty.
Opublikowano 22 listopada 20159 l 15 leveli w jeden wieczór? Grubo. Ja się bardzo miło zaskoczyłem - po pierwszym zgrzycie teraz jest jaranko Świetny patent z tym GHTV bo sobie klikam kawałki, których bym nigdy nie odpalił.
Opublikowano 23 listopada 20159 l Nie no 15 lvl w jeden wieczór to nie da rady. Startowaliśmy coś koło 11. Bywały takie serie miazgi nad noobami, że w powietrzu wisiała pmka z bluzgami. Jeden typ był słownie jedenaście razy na drugim miejscu za nami z rzędu. Tylko czekałem aż pęknie. Piękna gra. Edytowane 23 listopada 20159 l przez Yeah Bunny
Opublikowano 23 listopada 20159 l troche mialem obawy widząc ile tych gitarek wylądowało na pchlim krótko po premierze ale z tego co piszecie to chyba jednak warto brać
Opublikowano 23 listopada 20159 l Dla mnie bomba. Czezkiemu nie podeszła. Musiałbyś spróbować bo o ile Live jak dla mnie jest biedny, to GHTV zamiata po całości.
Opublikowano 23 listopada 20159 l Ja w sobotę też właśnie pograłem ostro, bo chyba z 5 godzin nonstop. Przy piwerkach również
Opublikowano 23 listopada 20159 l mi szczerze nie podchodzi temat ghtv, ja zawsze wolałem masterowac 1 kawałek w opór a tak to jakoś do mnie nie przemawia
Opublikowano 23 listopada 20159 l No przecież w GHTV też można do usranej śmierci grać jeden kawałek, albo jakie chcesz i kiedy chcesz. Chyba, że nie doszłeś jeszcze do tej opcji? XD
Opublikowano 23 listopada 20159 l wezcie to ode mnie sprzedaje to, bo tryb dla 2 graczy to jakas kpina.
Opublikowano 23 listopada 20159 l Misie kolorowe pytanko natury techniczej do tych co posiadaja ps4/ps3. Podobno gitara dziala i z jedna i z druga konsola ?? A jak nie to czy ktos ma wersje na ps3 i sprawdzal czy starsze gry ablaja ?? Edytowane 23 listopada 20159 l przez spencer13
Opublikowano 23 listopada 20159 l Misie kolorowe pytanko natury techniczej do tych co posiadaja ps4/ps3. Podobno gitara dziala i z jedna i z druga konsola ?? A jak nie to czy ktos ma wersje na ps3 i sprawdzal czy starsze gry ablaja ?? Kupiłem GH z grą w wersji na PS4. Po wpięciu czujnika pod usb i odpaleniu gitary na PS3 można przy pomocy przycisków na gitarze normalnie dopitalać po menusach jak w PS4. Czy w grze działa nie mam jak sprawdzić, ale wykrywana jest normalnie i trybi elegancko.
Opublikowano 24 listopada 20159 l Kuwa bo gitara do ps3 poszla sie piorkowac a gry mam prawie wszstkie na 3 i gh i rockbandy