Skocz do zawartości

Guitar Hero Live

Featured Replies

• Odpowiedzi 344
  • Wyświetleń 49,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gra zainstalowana,pierwsze kawałki w live + kariera za mną i powiem, że jest bardzo dobrze i jestem pozytywnie zaskoczony, musze jednak potrenować bo trochę po latach zastoju wyszło się z wprawy 

• Toki, jest tutorial w trybie kariery i chyba tyle. Normalnego practice nie stwierdziłem.

• Ja w sobotę też właśnie pograłem ostro, bo chyba z 5 godzin nonstop. Przy piwerkach również

Opublikowano

Kup ode mnie słuchawki, to GH wjedzie szybciej  :pipi:

Opublikowano

Za długi kabel :smutas:

A tak serio to chciałem tylko oblukać, bo mi na razie słuchawy nie są potrzebne.

Opublikowano

Ja się nie pytam czy ci są potrzebne tylko czy wysłać zwykłym czy poleconym :[

Opublikowano

Mam i gram.

Denerwuje mnie to GH TV. Syndrom jeszcze jeden kawałek, o jeszcze jeden program, o metal przez 30 min :(

(pipi)a chyba z 4h spędziłem nad tym ostatnio.

Opublikowano

Masorz, jak tam exp w onlinie?

Popatrzyłem nareszcie i dopiero 8my level :pechowiec:

Ale gram właśnie, nabijam.

Jednak jest od chuja zajebistych kawałków, nie ma co narzekać.

Opublikowano

Wczoraj napitalałem ze znajomym po piosence na zmianę. Oczywiście piwko, te sprawy i tak z "no to jeszcze po numerze zagramy i koniec" zrobiła się 4:40, każdy w dupę pijany, a od 9 już w robocie kisnę  :frog:

Gra jest genialna na takie wieczory. Lvl 15 wbity, tylko pod koniec już kiepsko było z trafianiem w chwyty. 

Opublikowano

15 leveli w jeden wieczór? Grubo.

Ja się bardzo miło zaskoczyłem - po pierwszym zgrzycie teraz jest jaranko :banderas:

Świetny patent z tym GHTV bo sobie klikam kawałki, których bym nigdy nie odpalił.

Opublikowano

Nie no 15 lvl w jeden wieczór to nie da rady. Startowaliśmy coś koło 11. Bywały takie serie miazgi nad noobami, że w powietrzu wisiała pmka z bluzgami. Jeden typ był słownie jedenaście razy na drugim miejscu za nami z rzędu. Tylko czekałem aż pęknie. Piękna gra.

Edytowane przez Yeah Bunny

Opublikowano

troche mialem obawy widząc ile tych gitarek wylądowało na pchlim krótko po premierze ale z tego co piszecie to chyba jednak warto brać

Opublikowano

Ja w sobotę też właśnie pograłem ostro, bo chyba z 5 godzin nonstop. Przy piwerkach również :kaz:

Opublikowano

mi szczerze nie podchodzi temat ghtv, ja zawsze wolałem masterowac 1 kawałek w opór a tak to jakoś do mnie nie przemawia

Opublikowano

No przecież w GHTV też można do usranej śmierci grać jeden kawałek, albo jakie chcesz i kiedy chcesz.

Chyba, że nie doszłeś jeszcze do tej opcji? XD

Opublikowano

wezcie to ode mnie :(

sprzedaje to, bo tryb dla 2 graczy to jakas kpina.

Opublikowano

Misie kolorowe pytanko natury techniczej do tych co posiadaja ps4/ps3. Podobno gitara dziala i z jedna i z druga konsola ?? A jak nie to czy ktos ma wersje na ps3 i sprawdzal czy starsze gry ablaja ??

Edytowane przez spencer13

Opublikowano

Misie kolorowe pytanko natury techniczej do tych co posiadaja ps4/ps3. Podobno gitara dziala i z jedna i z druga konsola ?? A jak nie to czy ktos ma wersje na ps3 i sprawdzal czy starsze gry ablaja ??

Kupiłem GH z grą w wersji na PS4. Po wpięciu czujnika pod usb i odpaleniu gitary na PS3 można przy pomocy przycisków na gitarze normalnie dopitalać po menusach jak w PS4. Czy w grze działa nie mam jak sprawdzić, ale wykrywana jest normalnie i trybi elegancko.

Opublikowano

Kuwa bo gitara do ps3 poszla sie piorkowac a gry mam prawie wszstkie na 3 i gh i rockbandy