Skocz do zawartości

Guitar Hero Live

Featured Replies

Opublikowano

W sumie to nie wiem czy gra liczy siedzenie w menu, a tego trochę było jak znajomi wpadali. Ale te 24h wpadło jakoś samo. 

• Odpowiedzi 344
  • Wyświetleń 49,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gra zainstalowana,pierwsze kawałki w live + kariera za mną i powiem, że jest bardzo dobrze i jestem pozytywnie zaskoczony, musze jednak potrenować bo trochę po latach zastoju wyszło się z wprawy 

• Toki, jest tutorial w trybie kariery i chyba tyle. Normalnego practice nie stwierdziłem.

• Ja w sobotę też właśnie pograłem ostro, bo chyba z 5 godzin nonstop. Przy piwerkach również

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Kupiłem sobie drugą gitarę. Jednak po mojej interwencji z WD40 nie czułem się komfortowo i wydaje mi się, że przerywa powiedzmy co 100-200 uderzenie. A pogrywam sobie jeszcze. Muszę wbić nieokrągłe acziki za 24 GHTV i 50 gwiazdek na expercie.

Btw jakby ktoś chciał gitarkę dodatkową to na Allegro gość z wysyłką sprzedaje za 45 zł.

http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6828340979

Do innych konsol też ma. Wziąłem do X360. Przyjdzie w poniedziałek. Dam znać jaki stan jak kto zainteresowany.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Zależy co Cię interesuje, jeśli pojedynki w sieci na XB1 to nie warto, ale jak chcesz pograć sam/z kimś w kanapowym multi to kierwa, warto. W sobotę z drugą połówką 3 godziny siedzieliśmy przed Live, aż w końcu ból nadgarstka nie pozwolił grać dalej ;)

Opublikowano

Bardziej chodzi o GHTV. Wiadomo że w tym siła i byłaby kicha jakby to zamknęli. No i granie z żoną jak kiedyś w rock banda 2 :D

Opublikowano
5 godzin temu, Soban napisał:

Teraz już chyba tylko 1 kanał działa, a piosenki offline są kiepskie.

Dwa kanały działają i mają się dobrze :lapka: Sprawdzone info, inaczej już dawno bym się pozbył tej gry.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Nie kupuj, w grudniu wyłączają serwery do GHTV. Lepiej skierować wzrok w stronę Rock Band 4.

Opublikowano

Zawsze możesz kupić tanie GH, a w styczniu cieszyć się całymi 40+ kiepskimi trackami na płycie. Ja swojego kompletu GHL pozbyłem się, póki jeszcze cokolwiek mogłem za niego wyrwać.

Opublikowano

Nie orientuję się. Wiem natomiast, że do RB4 jest ogrom DLC, które możesz sobie kupić na własność i nikt Ci go nie zabierze w najbliższej przyszłości.

• 1 rok później...
Opublikowano

Wyciągam trupa z szafy, tak wiem, niemniej chciałem zapytać - czy w tej gierce jest jakiś split, co-op, cokolwiek na dwa wiosła?

Opublikowano
8 godzin temu, Amer napisał:

Wyciągam trupa z szafy, tak wiem, niemniej chciałem zapytać - czy w tej gierce jest jakiś split, co-op, cokolwiek na dwa wiosła?

Tryb GHTV możesz grać w 3 osoby bodajże 2 wiosła i 1 wokal.

Nie wiem czy GHLive jeszcze działa, chodziły słuchy o wyłączeniu serwerów.

Opublikowano

Zabity pod koniec minionego roku. Ponoć. Jest tu jakiś quick play na 2-ch? Wybieram kawałek, poziom trudności dla każdego gracza i jazda.

• 1 rok później...
Opublikowano

pytanko, lata temu bawilem sie calkiem fajnie przy ktoryms guitar hero,

obecnie mam opcje kupic gitarke z ps4 +gh live za smieszna cene (taniej niz modele z ps3). na stanie mam ps4 i xboxa one ale jesli chodzi o platforme to zdecydowanie wolabym grac na Xie. Rozumiem ze gitara  bedzie dzialac bo podlaczana jest wylacznie przez dongle´a ? i rowniez bedzie obslugiwac wszystkie gry z serii wydane tez na past geny¿

Opublikowano

Lepiej poluj na Rock Band 4, po zamknieciu serwerów GHTV ta gra nie jest warta 5zł. I piszę to przez łzy, bo ten tryb pożarł mi wiele godzin, a każda z nich była rewelacyjna.