Opublikowano 3 marca 20178 l W sumie to nie wiem czy gra liczy siedzenie w menu, a tego trochę było jak znajomi wpadali. Ale te 24h wpadło jakoś samo.
Opublikowano 3 marca 20178 l Podobno liczy czysty czas szarpania na wiośle. Na pewno tak było przy graniu 1h bez zmiany kanału.
Opublikowano 14 lipca 20177 l Kupiłem sobie drugą gitarę. Jednak po mojej interwencji z WD40 nie czułem się komfortowo i wydaje mi się, że przerywa powiedzmy co 100-200 uderzenie. A pogrywam sobie jeszcze. Muszę wbić nieokrągłe acziki za 24 GHTV i 50 gwiazdek na expercie. Btw jakby ktoś chciał gitarkę dodatkową to na Allegro gość z wysyłką sprzedaje za 45 zł. http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6828340979 Do innych konsol też ma. Wziąłem do X360. Przyjdzie w poniedziałek. Dam znać jaki stan jak kto zainteresowany.
Opublikowano 30 stycznia 20187 l Zależy co Cię interesuje, jeśli pojedynki w sieci na XB1 to nie warto, ale jak chcesz pograć sam/z kimś w kanapowym multi to kierwa, warto. W sobotę z drugą połówką 3 godziny siedzieliśmy przed Live, aż w końcu ból nadgarstka nie pozwolił grać dalej
Opublikowano 30 stycznia 20187 l Teraz już chyba tylko 1 kanał działa, a piosenki offline są kiepskie.
Opublikowano 30 stycznia 20187 l Bardziej chodzi o GHTV. Wiadomo że w tym siła i byłaby kicha jakby to zamknęli. No i granie z żoną jak kiedyś w rock banda 2
Opublikowano 30 stycznia 20187 l 5 godzin temu, Soban napisał: Teraz już chyba tylko 1 kanał działa, a piosenki offline są kiepskie. Dwa kanały działają i mają się dobrze Sprawdzone info, inaczej już dawno bym się pozbył tej gry.
Opublikowano 18 sierpnia 20186 l Panowie jak tam wygląda gra teraz? warto kupić? da się w to grać czy już trup ?
Opublikowano 19 sierpnia 20186 l Nie kupuj, w grudniu wyłączają serwery do GHTV. Lepiej skierować wzrok w stronę Rock Band 4.
Opublikowano 19 sierpnia 20186 l Zawsze możesz kupić tanie GH, a w styczniu cieszyć się całymi 40+ kiepskimi trackami na płycie. Ja swojego kompletu GHL pozbyłem się, póki jeszcze cokolwiek mogłem za niego wyrwać.
Opublikowano 19 sierpnia 20186 l No wiem wiem, a to że nie ma nowych zestawów RB4 to znaczy że ta gra nie wspierana już jest, tylko utworów ma dużo ?
Opublikowano 19 sierpnia 20186 l Nie orientuję się. Wiem natomiast, że do RB4 jest ogrom DLC, które możesz sobie kupić na własność i nikt Ci go nie zabierze w najbliższej przyszłości.
Opublikowano 5 września 20195 l Wyciągam trupa z szafy, tak wiem, niemniej chciałem zapytać - czy w tej gierce jest jakiś split, co-op, cokolwiek na dwa wiosła?
Opublikowano 5 września 20195 l 8 godzin temu, Amer napisał: Wyciągam trupa z szafy, tak wiem, niemniej chciałem zapytać - czy w tej gierce jest jakiś split, co-op, cokolwiek na dwa wiosła? Tryb GHTV możesz grać w 3 osoby bodajże 2 wiosła i 1 wokal. Nie wiem czy GHLive jeszcze działa, chodziły słuchy o wyłączeniu serwerów.
Opublikowano 5 września 20195 l Zabity pod koniec minionego roku. Ponoć. Jest tu jakiś quick play na 2-ch? Wybieram kawałek, poziom trudności dla każdego gracza i jazda.
Opublikowano 14 grudnia 20204 l pytanko, lata temu bawilem sie calkiem fajnie przy ktoryms guitar hero, obecnie mam opcje kupic gitarke z ps4 +gh live za smieszna cene (taniej niz modele z ps3). na stanie mam ps4 i xboxa one ale jesli chodzi o platforme to zdecydowanie wolabym grac na Xie. Rozumiem ze gitara bedzie dzialac bo podlaczana jest wylacznie przez dongle´a ? i rowniez bedzie obslugiwac wszystkie gry z serii wydane tez na past geny¿
Opublikowano 14 grudnia 20204 l Lepiej poluj na Rock Band 4, po zamknieciu serwerów GHTV ta gra nie jest warta 5zł. I piszę to przez łzy, bo ten tryb pożarł mi wiele godzin, a każda z nich była rewelacyjna.