yaczes 14 464 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 juz ogarnalem, jutro dam znac o co chodzi, bo widze ze glupie amerykany gre oddaja do sklepu z w(pipi)ienia, a solucja jest prosta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Kup sobie Dave normalną gitarę, piecyk i graj jak Tommie Lee Jones w Ściganym. Cytuj Odnośnik do komentarza
akadyjczyk 14 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Pograłem na WGW i o dziwo bardzo szybko idzie się przestawić na nowy system i spokojnie można zacząć od medium. Szkoda,że nie ma wersji na komputer. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 na medium tak, ale wyzej gra daje po (pipi)e. Jest o wiele trudniejsza niz te korzystajace z poprzednich gitar. Cytuj Odnośnik do komentarza
milypan 1 Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 I jak ludziska? Kilka dni od premiery minęło więc może ktoś się wypowie czy warto bo recenzje są mieszane. Za ghl przemawia cena w porównaniu z takim rockband 4 który kosztuje prawie 2x więcej.. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 386 Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Chyba mało osób grę kupiło, też czekam na grubą relację przed zakupem Cytuj Odnośnik do komentarza
Cottage 343 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 (edytowane) Mam już ponad 10h na liczniku 15 lvl w grze i oto moje spostrzeżenia powiedzmy "nie hardcorowego gracza w tej serii": -singla ukończyłem na siłę bo "multi" jest dużo ciekawsze -kąciki tematyczne występujące na live o danych godzinach niestety mają tendencję do powtarzania się niektórych utworów (np. na 10 kawałków wiemy ,że jutro trafimy na 4-5 takich samych o tej godzinie) co dla niektórych może to być plus, i na szczęście jest 2 kanał muzyczny można się przełączyć jak by co. - z racji braku pełnej liczby graczy twórcy do rywalizacji wprowadzili boty stwarzając pozory ,że zawsze jest full ludzi przy czym nie wiemy czy rywalizujemy początkowo z cpu czy z człowiekiem. -kwestie mikro płatności nie są tak naprawdę konieczne no chyba że chcemy katować wybrany kawałek -grind jest przyjemny -bzdurą jest umieszczenie graczy o różnym poziomie trudności do jednego worka a to dlatego, że ktoś na casualu przy wykupionych wszystkich upg gitary i grając perfekcyjnie zgarnie 1 miejsce a osoba na wyższym mając pomyłki nie jest wstanie tego nadrobić -ilość kawałków jak na prawie tydzień grania na live jest wystarczająca za 2-3 tyg już nie, mam tylko nadzieje, że wprowadzą jakieś nowe kawałki do obiegu Edytowane 30 Października 2015 przez Cottage Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 30 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Chyba mało osób grę kupiło, też czekam na grubą relację przed zakupem Grę możesz sprawdzić na standach w centrach handlowych. Widziałem taki w krakowskim Saturnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 386 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Jutro będę w łóddzkim Saturnie to rozejrzę się Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 (edytowane) Kupiłem dzisiaj, odpaliłem i wkręciło mnie na bite 3 godziny - ciężko się oderwać. Gitarka jakościowo rewelacja, układ 6 przycisków bardziej przypomina grę na prawdziwym instrumencie, motyw z teledyskami live jest kapitalny, natomiast sama zabawa na poziomach trudności od regular i wyżej to istna masakra - trudne jak cholera. Zdaje się, że gra przez ten układ 3 po 3 jest trudniejsza, bo musimy tutaj zmieniać ułożenie dłoni, jak na żywej gitarze - przy dużej dynamice nie jest tak łatwo To duże urozmaicenie i sporo zmienia, trzeba się tego uczyć od nowa.Ale grę można z czystym sumieniem polecić każdemu - i laikowi i doświadczonemu prosowi, których kręcą takie klimaty. Edytowane 6 Listopada 2015 przez Maciomaniak Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 No gierka jest bardzo fajna, a taki układ przycisków jest sporo bardziej realistyczny, niż poprzednio. Mało co jeszcze grałem bo mi inne życiowe sprawy popsuły plany, ale powolutku nadrobię. PS. niech ktoś ten temat przeniesie do poddziału 'Gry muzyczne'. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 264 Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 No nie ma sprawy. To prawda, że nie ma żadnego trybu practice ? Ma sens, szczególnie biorąc pod uwagę zmianę mechaniki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 No na pewno jest krótki practice przed samą karierą, ale tak to nie zgłębiałem. Chyba specjalnie dla Ciebie odpalę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Toki, jest tutorial w trybie kariery i chyba tyle. Normalnego practice nie stwierdziłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 264 Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 To będzie nauka na błędach, już czuję ten wkur/w Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 lol Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 To będzie nauka na błędach, już czuję ten wkur/w Ten tutek ładnie wyjaśnia podstawy. Dajesz, jak nie kupujesz PS4 to dawaj rekordy kawałków tutaj. Będziemy rywalizować w Twojej kategorii muzycznej, czyli Indie Rock :rose: Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 264 Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Tudzież przypałowy rock stadionowy. Kur/wa no bym się nie obraził na foo fighters jakieś Pierwotnie miałem se pod choinkę kupić, ale przypomniało mi się, że w chu/ju to mam. Ciśnienie w mosznie rośnie z każdym dniem, poczekam jeszcze chwilę i jak żadna dobra oferta nie wyskoczy, to wezmę za te 350 pieniędzy. Kur/wa to dziesięciokrotnie przekracza moje wewnętrzne przekonanie o maksymalnej kwocie, jaką warta jest gierka video Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Ale z ogromnym plastikowym penisem Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 264 Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Chyba nigdy nie przeniosą tego tematu do właściwego działu. W sumie w kąciku smakosza też by pasował. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 264 Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Oooo, jest we właściwym dziale Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 No, udało się Jak tam wyniki Toki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 264 Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Piłeś ? Nie graj na gitarce. Jakie wyniki jak jeszcze nie kupiłem :dafaq: Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Podpuszczam Cię, żebyś warcej kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi