Mace 170 Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 nie chce tej gry bronić i ogólnie nie grałem. ale wymagany grind w SO 5? serio? rozumiem w post game czy przed jakimś przekitranym dungeonem pod koniec gry ale w fabule? : D niemożliwe dziwie się bo od czasów zmierzchu ps2 nie grałem w nic z tego gatunku gdzie musiałbym grindować poza opcjonalnym contentem(nie licząc Resonance of Fate, ale to bo cienki jestem :potter: słyszałem historie że ludzie przechodzili na w miare niskich levelach). Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 @up Mace mozliwe że jestem tak samo cienki jak ty w resonance of fate ale trafił mi sie miłośnik jrpg dunpeal pozdrawiam. Nastepnie będę krytykował w grudniu ff XV mam nadzieję że będziesz na posterunku Cytuj
Paliodor 1 767 Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 Nie daj sie Blant,jedziesz po tym govníe. Cytuj
dunpeal 10 Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 @up Mace mozliwe że jestem tak samo cienki jak ty w resonance of fate ale trafił mi sie miłośnik jrpg dunpeal pozdrawiam. Nastepnie będę krytykował w grudniu ff XV mam nadzieję że będziesz na posterunku Będę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi