II KoBik II 2 635 Opublikowano 18 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2015 Jak dla mnie to Gyrosy są rozgrzebane, Donald Tusk robi nowe, reedycje sam nawet nie wiem, ale Cliffa to tam nie ma. Patologię zrobili już z Judgment, w którego nikt, absolutnie nikt nie grał ze starej gwardii. Także, nawet nie czekam na remaster bo czuję, że dobrze nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 18 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2015 Lepiej niech zrobią jedną część, a dobrze, pod multiplayer niż 3 z problemami. Jedynka to najlepszy wybór. Girs 3 ma dobry kod sieciowy i dobrze sobie żyje na X360. Jedynka będzie dobrym umilaczem czasu przed 4. Mogliby tylko się pokusić o konwersję Hordy, nawet jakby miałoby to być później. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 14 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2015 https://gearsofwar.com/ru-ru/games/gears-of-war-3/xbox-360 The plot of Gears of War is set in the midst of a desperate struggle of humanity with a horde of locusts - the nightmarish creatures to the surface from the bowels of the planet. Players will be able to feel yourself in the place of Marcus Fenix. Deprived of former honors war hero Marcus longs to redeem, commanding his troops in hot Svatko with fierce enemies from the depths of the planet.Adapted for Dolby 7.1 Surround90 minutes of new content for the campaign mode of the original game for the PCNew achievements in Xbox LIVE (player account 1250)Gallery sketches and comics available to unlockStreamlined multiplayer mode:60 frames per secondDedicated serversSelection of players for skillsNew types of games, "Team Fight", "King of the Hill" (in the style of Gears of War 3) and the new 2 2 Destruction "Gnasherom."19 cards, including downloadable content and exclusive cards from the PC versionThe ability to gain access to the 17 characters of Gears of War 3 multiplayer gamesNew features match the settings, including the choice of parameters of the active charge, renewal, revival and the emergence of an independent arms.Streamlined gameplay more fluid movements and updated management system:Alternative control system and a brand new control scheme tournamentAll the control parameters are adapted for the Xbox OneAdded features from your favorite Gears of Wars 3: Marking enemy targets, the use of the device in a multiplayer game, improved sensitivity setting.Release date of the original game: August 25, 2015Platform: Xbox One Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 14 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2015 bez sensu Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 14 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2015 szkoda ze nie pokusili sie o wydanie 3 czesci ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 14 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2015 Po cichu liczę, że w późniejszym czasie dodadzą Hordę 2.0 skoro kod sieciowy jest z Girsa 3. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 14 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2015 (edytowane) Ja po ciuchu licze ze pokusza sie rowniez o wydanie kolejnych czesci az do czasow premiery GoW 4, bo wydanie samotnie pierwszej czesci jest bez sensu. Oczywiscie nie wiecej niz 20 dolarow za gre, a najlepiej za free w GwG Edytowane 14 czerwca 2015 przez hav3n Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 14 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2015 Nie powiedziałbym, że bez sensu. Po pierwsze pierwszy Girs jest najstarszą częścią z racji czego może najwięcej zyskać na zremastrowaniu pod względem graficznym, a po drugie, to chodzi w tym przypadku też o funkcjonalne multi z serii, a do tego nie potrzeba 3 części. Jeszcze kwestia ceny i tego jak to jest zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 14 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2015 Po wydaniu czterech czesci Halo w pakiecie jakiekolwiek remasterowanie pojedynczej gry jest bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 14 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2015 Liczyłem na remaster 4 części + najlepsze rzeczy z multiplayera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 14 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2015 I dodali ficzery dla casuali z gowa 3 A IDŹ PAN W CH.UJ Cytuj Odnośnik do komentarza
Vexilium 425 Opublikowano 15 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2015 (edytowane) Sprawdźcie swoje wiadomości na Xbox Live, bo niektórzy dostali już kody z zaproszeniem do beta testów multiplayera Ultimate Edition (tak nazywa się remaster). Nie wiadomo na razie, kto i za co może je dostać.... EDIT: Już wiadomo - wystarczy zarejestrować się na głównej stronie GoW: https://gearsofwar.com Edytowane 15 czerwca 2015 przez Vexilium Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 15 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2015 ja dostałem kod ale poki co nie da sie reedemować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 15 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2015 Tu macie porównania map starych i zremasterowanych. Wygląda naprawdę dobrze Ciekawe czy to samo będzie z singlem. https://gearsofwar.com/pl-pl/ultimate-edition/before-and-after 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 15 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2015 Już się beta ściąga a tak swoją drogą: https://gearsofwar.com/pl-pl/ultimate-edition/beta/faq Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 15 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2015 Tu macie porównania map starych i zremasterowanych. Wygląda naprawdę dobrze Ciekawe czy to samo będzie z singlem. https://gearsofwar.com/pl-pl/ultimate-edition/before-and-after Progres jest, ale widać, że klimat z jedynki po prostu przepadł ;( Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 15 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2015 http://kotaku.com/lets-compare-gears-of-war-on-xbox-360-vs-xbox-one-1711500523?utm_campaign=Socialflow_Kotaku_Facebook&utm_source=Kotaku_Facebook&utm_medium=Socialflow znowu microsoft zamiata podłogą Sony, toż to prawie zremasterowanie na poziomie Halo 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 15 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2015 ściąga się Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 693 Opublikowano 16 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2015 Faktycznie nieźle popracowali nad tym remasterem:https://www.youtube.com/watch?v=Zn-h5D0_LhI Cytuj Odnośnik do komentarza
Lamkers 20 Opublikowano 16 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2015 Orientujecie się czy kody do bety są przyznawane każdemu, czy jest jakiś klucz? Pytam, ponieważ zarejestrowałem się wczoraj, otrzymałem komunikat, że wszystko jest ok (mam czekać na kod z pośrednictwem skrzynki XBL) jednak do tej pory nic do mnie nie dotarło Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 16 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2015 Też nic nie dostałem, ale było napisane, że do 24h dostanie się kod. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 16 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2015 Niestety u mnie to samo, od wczoraj skrzynka pusta Cytuj Odnośnik do komentarza
Lamkers 20 Opublikowano 16 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2015 (edytowane) ok, generalnie jest sporo problemów - komunikat z oficjalnego forum Pozostaje czekać https://gearsofwar.com/en-us/forums/98be6d5e03f642a5b8b561883802d401/threads/important-please-read-first-beta-code-issues-updated-06-16-1-12-am-pst/bf0eaba8-7714-41bc-9480-66b5b7ba4a0b/posts Edytowane 16 czerwca 2015 przez Lamkers 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
-DamiaN- 169 Opublikowano 16 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2015 Ogolnie ta beta to padaka straszna. Wolne w ujj, szot porażka totalna, typ stoi wale do niego z metra z przycelowaniem liczac na heda i co? 4 razy strzelam nietrafiajac go ani razu, masakra jakaś Podnoszenie broni, granatów to jest w(pipi) totalny. Opóznienia, przyklejanie się do osłon itp. itd. Zagrałem z 5 meczów i wyłączyłem w (pipi)ec. Napaliłem się na tą bete a jest zawód straszny. Za moment podejście numer 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 16 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2015 Przecież to jest remake, jak nie odpłyną z ceną to biorę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi