Skocz do zawartości

Gears of War 1 Remaster

chmurqab

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Walute na profilu moge miec w zlotowkach i samo przeliczy na usd czy jedynie przez karte przejdzie zakup ? Chcialem w pudelku ale jak mam dac stowke wiecej to dziekuje bardzo a gry i tak bym raczej szybko nie sprzedal.

Opublikowano

Pudełko spadło do £27 wiec cyfrówką podejrzewam ze bedzie £29,99

Walute na profilu moge miec w zlotowkach i samo przeliczy na usd czy jedynie przez karte przejdzie zakup ? Chcialem w pudelku ale jak mam dac stowke wiecej to dziekuje bardzo a gry i tak bym raczej szybko nie sprzedal.

Paypal lub musisz doładować konto dolarami tak najlepiej bo czasem nie chce przepuścić karty z tego co słyszałem

Opublikowano

Fajnie gdyby dali £25 chociaz pewnie bedzie £29

I tak niezle, ostatnio jak patrzylem to pudelko na Amazonie bylo za £45 :pawel:

Poebauo. Wezmę, ale tylko jeśli będzie w rozsądnej cenie ca wersję cyfrową.

...chociaż teraz kiedy myślę o zakupie X1 (a wiem, że mają dokładać GoWU do każdej wersji konsoli), to pewnie dostanę grę czy tego chcę czy nie.

Opublikowano

W polsce nie będą dokładać, ale z tego co pamietam nie mieszkasz w polsce Yap więc luzik.

Opublikowano (edytowane)

Srogi spoiler dla kogoś kto nie grał.

Dzięki, że uprzedziłeś bo już miałem oglądać.

To nie jest zwykły remaster - cały silnik graficzny powstał chyba od nowa. Do tego te 60 klatek przy takiej wyrzynie.

28 sierpnia już niebawem - przecież ja się nie oderwę. Zawsze chciałem w to zagrać a teraz jest ku temu najlepsza okazja. Skoro remasterują jedynkę to kwestią czasu jest zapowiedź odświeżenia reszty serii. 

Król Spencer podniósł Xboxa One z popiołów i w tym roku szykuje się potężne uderzenie.

Edytowane przez Nemesis
Opublikowano

Silnik nie powstał od nowa :facepalmz: przecież to nadal UE.

Opublikowano

Przeciez to zwyczajny remaster, podniesli rozdzialke, dali 60 fps i tyle XD. W dodatku po wydaniu pakieta Mistrza Kuchni remasterowanie pojedynczych gierek jest troche slabe.

Opublikowano

Przeciez to zwyczajny remaster, podniesli rozdzialke, dali 60 fps i tyle XD. W dodatku po wydaniu pakieta Mistrza Kuchni remasterowanie pojedynczych gierek jest troche slabe.

No scenki jednak się trochę różnią. Chodzi o wygląd samych postaci np.

Opublikowano

Ja cały czas nie wiem, która wersję wybrać. Na X1 mam trochę więcej ludzi do grania, ale na PC lepsza oprawa i zapewne cena.

GoW UE będzie w ogóle na Steamie ?