Gość DonSterydo Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Sterylne? Pod względem detali oryginał nawet nie stał obok nowej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 No tak to dla mnie wygląda, czyściutko i schludnie, niby kolorowo ale i mdło. Nie wiem jak mam to wytłumaczyć, ale nie podoba mi się w ogóle ten remaster. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 A grałeś w betę? Wygląda identycznie. Jakoś nikomu nie przeszkadzało Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Grałem i już pisałem gdzieś, że te zmiany w designie i kolorystyce to poroniony pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Remastery nikogo... placz nad gierka z 2006 roku... :facepalmz: Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Destiny nikogo idź sobie stąd 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kondeer 34 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Multi z GoW1 i funkcja nagrywania klipów prosto z konsoli, moje marzenie sprzed 8 lat się spełnia... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
BaNDzi0r25 128 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 No jest mistrzostwo swiata Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 (edytowane) Trochę zabawnie teraz oglądać zrzuty z oryginału, które są brzydkie jak noc i przypomnieć sobie, że to rzeczywiście robiło nieziemskie wrażenie w dniu premiery Edytowane 5 Sierpnia 2015 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Pierwsze Girsy do tej pory robią wrażenie. Same tekstury na ścianach są zdecydowanie najlepsze z całej trylogii. Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Jest w girsach matchmaking na podstawie skila? Czy rzuca gra graczy jak leci? Gierka fajna ale w betę chłopaki pograć mi zbytnio nie dali na jakiś swirow non stop trafialem,co kosili jak wariaty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 (edytowane) Girs ma bardzo specyficzną mechanikę. Jak się nie zagrywałeś w poprzednie części, to będą Tobą podłogę zamiatać. trzeba w szczególności ogarnąć Gnashera z biodra, bez tego możesz sobie latać jak kołek po mapie. No i baunsowanie po ścianach co jest chyba jeszcze trudniejsze do opanowania. Edytowane 5 Sierpnia 2015 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 http://www.gamersyde.com/hqstream_gears_of_war_ultimate_edition_gc_direct_feed_gameplay_1-35288_en.html Gameplay z levelu Downpour. Bleah. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zakupię z pewnością z sentymentu, ale przeglądam te materiały i klimat tej gry po prostu wyparował, no ale już trójka to zmieniła, więc normalka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 http://www.gamersyde.com/hqstream_gears_of_war_ultimate_edition_gc_direct_feed_gameplay_1-35288_en.html Gameplay z levelu Downpour. Bleah. Mam nadzieje, że kiedyś odświeżą w taki sam sposób dwójkę i trójkę bo wygląda to bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Wątpię - celem UE jest głównie przeniesienie trybu multi w dobrej jakości do czasu premiery Girsa 4 żeby ludzie znudzeni czekaniem nie odpłynęli od konsoli. W domyśle to też pewnie taka pseudo beta dla nowego studia jak sobie poradzą z kodem sieciowym, bo z tym zawsze najwięcej jest problemów. Przez rok będą to mogli dobrze ogarnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
S_600 251 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 O co chodzi z tym, ze dzadzą darmo pozostale czesci w ramach wstecznej kompatybilnosci? Bedzie , mozna sobie ściągnać reszte części? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) Tak, kupując remastera części pierwszej za darmo dostajesz resztę Edytowane 7 Sierpnia 2015 przez Gumiś_JaGoDa Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 O co chodzi z tym, ze dzadzą darmo pozostale czesci w ramach wstecznej kompatybilnosci? Bedzie , mozna sobie ściągnać reszte części? Tak. Jak kupisz do chyba któregoś grudnia i odpalisz grę to dostaniesz kody na pobranie wszystkich części z X360 i będą do ogrania we wstecznej kompatybilności na Xone. Cytuj Odnośnik do komentarza
S_600 251 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Szacun dla tej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Kolejny direct feed: http://www.gamersyde.com/hqstream_gears_of_war_ultimate_edition_gc_direct_feed_gameplay_2-35289_en.html Okrutnie słabo to wygląda =/ Nie dość, że sama oprawa ssie to i klimat gdzieś uleciał (tak jak pisał Moldar). Nie wierze w to co zaraz napisze, ale chyba wolałbym zwykłe podpicie rozdziałki, 60 klatek i konretne AA niż taki remaster .... Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Klimat gdzieś uleciał Minęło trochę lat i żeście stetryczeli Panowie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 a dla mnie to wygląda świetnie, gears of war oryginalne dzisiaj już naprawdę straszy wyglądem, szczególnie to płaskie jak dupa węża oświetlenie. O dziwo Girsy 2 sporo mniej się zestarzały. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Źle nie wygląda, ale klimat z oryginału był znacznie lepszy i tylko tyle. Coś jak z killzone, dwójka mistrzowski klimat, trójka jakiś dramat, o Shadow fail nawet nie wspomnę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 rowniez mi sie podoba, gra juz czeka na dysku ale bedzie grane Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi