Skocz do zawartości

Gears of War 1 Remaster

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 184,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• kwintesencja zajebistości   + bonus     xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD czuje się jak w 2008 roku

• https://www.youtube.com/watch?v=6kwyVFQGDLQ   Jak ktoś ma 2 minutki to może sprawdzić

• Wrzucę coś od siebie z dziś:   https://www.youtube.com/watch?v=5jtobfvwHOQ&feature=youtu.be

Opublikowano

Wczoraj pogralem trochę i wygląda przyzwoicie. W 2007 robiło to mnie bardziej aczkolwiek miło wrócić do gow

Opublikowano

btw ta cena z empiku to jest tylko przedpremierowo?  Chyba się zapożyczę bo żal przegapić w takiej cenie a kasy akurat brak. ;/

Opublikowano

wiecie moze czemu empik wysyla w piatek 28.08 dopiero? premiera niby w EU jest 25.08

czyli co gierka dojdzie na 31.08?

Opublikowano

Za 1/3 taniej jestem w stanie poczekać ;) Wydaje mi się, że premiera u nas także jest 28.

Opublikowano

Wydaje mi się, że premiera u nas także jest 28.

Tą samą datę pokazuje mi w zakupionych cyfrowo Gearsach,  a więc jeszcze tylko 8 dni  ^_^

Opublikowano

hm to moze na reddicie po prostu dali zla date

Opublikowano

Czekając na GoW z Empiku pewnie będę grał w betę CoD (jeśli Amazon kod wyśle), więc kilka dni to żaden problem.

Opublikowano

Na ultimie wysyłka od 25.08 :dunno: muve.pl to samo

1350217195_by_sawik69_inner.gif

Opublikowano

Premiera 25.08, ale będę ciorał :D

Opublikowano

Na ultimie wysyłka od 25.08 :dunno: muve.pl to samo

1350217195_by_sawik69_inner.gif

Dałbym plusa bo śmiechłem na głos w robocie przy klientach, ale nie mam bo mi się skończyły :/

comment_3FFudkM4DkUFD1MpCgLwPielvWUtBjzm

Opublikowano

Ja zakupię 28 i, o ile nie ruszę do Białegostoku, piszę się na kampanię coop na Insane. Raam zdechnie jak pies :boss: Czy remaster będzie zawierał ten dodatkowy epizod z wersji PC?

Ma być
Opublikowano

Raczej nie ma, to ma być jednorazowy wypust. Za rok 4 a do tej części dostajesz wszystkie pozostałe we wstecznej kompatybilności.

Opublikowano

Ciekawe kiedy będę mógł odpalić te stare części które dostane gratis. Odrazu po premierze Ultimate czy listopad?

Opublikowano

Kiedy będą we wstecznej kompatybilności (najwcześniej listopad). Na razie jest tylko jedynka i tylko w Xbox Preview.

Opublikowano

Będzie grane w trójeczkę. :fsg:

Opublikowano

Ultima utworzyła wydarzenie na fb, odbiór osobisty GoW 25.08. Wygląda na to że data jednak jest legitna.

Opublikowano

Zmienili już, pomyłkę mieli.