Opublikowano 19 sierpnia 20159 l Przyznam że miałem nie kupować preorder, tylko później, ale w takiej cenie zaklepałem Takie ceny to ja rozumiem
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l Wczoraj pogralem trochę i wygląda przyzwoicie. W 2007 robiło to mnie bardziej aczkolwiek miło wrócić do gow
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l btw ta cena z empiku to jest tylko przedpremierowo? Chyba się zapożyczę bo żal przegapić w takiej cenie a kasy akurat brak. ;/
Opublikowano 20 sierpnia 20159 l wiecie moze czemu empik wysyla w piatek 28.08 dopiero? premiera niby w EU jest 25.08 czyli co gierka dojdzie na 31.08?
Opublikowano 20 sierpnia 20159 l Za 1/3 taniej jestem w stanie poczekać Wydaje mi się, że premiera u nas także jest 28.
Opublikowano 20 sierpnia 20159 l Wydaje mi się, że premiera u nas także jest 28. Tą samą datę pokazuje mi w zakupionych cyfrowo Gearsach, a więc jeszcze tylko 8 dni ^_^
Opublikowano 20 sierpnia 20159 l Na ultimie wysyłka od 25.08 muve.pl to samo Edytowane 20 sierpnia 20159 l przez Figuś
Opublikowano 20 sierpnia 20159 l Czekając na GoW z Empiku pewnie będę grał w betę CoD (jeśli Amazon kod wyśle), więc kilka dni to żaden problem.
Opublikowano 20 sierpnia 20159 l Na ultimie wysyłka od 25.08 muve.pl to samo Dałbym plusa bo śmiechłem na głos w robocie przy klientach, ale nie mam bo mi się skończyły
Opublikowano 20 sierpnia 20159 l Ja zakupię 28 i, o ile nie ruszę do Białegostoku, piszę się na kampanię coop na Insane. Raam zdechnie jak pies :boss: Czy remaster będzie zawierał ten dodatkowy epizod z wersji PC?
Opublikowano 20 sierpnia 20159 l Ja zakupię 28 i, o ile nie ruszę do Białegostoku, piszę się na kampanię coop na Insane. Raam zdechnie jak pies :boss: Czy remaster będzie zawierał ten dodatkowy epizod z wersji PC?Ma być
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l Raczej nie ma, to ma być jednorazowy wypust. Za rok 4 a do tej części dostajesz wszystkie pozostałe we wstecznej kompatybilności.
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l Ciekawe kiedy będę mógł odpalić te stare części które dostane gratis. Odrazu po premierze Ultimate czy listopad?
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l Kiedy będą we wstecznej kompatybilności (najwcześniej listopad). Na razie jest tylko jedynka i tylko w Xbox Preview.
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l Ultima utworzyła wydarzenie na fb, odbiór osobisty GoW 25.08. Wygląda na to że data jednak jest legitna.
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l Taa, Ultima ma też wydarzenie na premierę Forzy... Na 30 września...