Opublikowano 24 sierpnia 20159 l No właśnie chyba nie te same. Ja czekam na zamówienie z Empika. Bez różnicy dla mnie czy dojdzie na premierę czy nie. Jak za 99 zł to mogę poczekać
Opublikowano 24 sierpnia 20159 l ja właśnie dostałem maila od best-play że mój egzemplarz gry został dzisiaj wysłany Edytowane 24 sierpnia 20159 l przez kristoff_mk
Opublikowano 24 sierpnia 20159 l Ja jadę za granicę od czwartku do niedzieli. Dopiero od poniedziałku będę z wami grał. Głupi urlop:(
Opublikowano 24 sierpnia 20159 l U mnie też wysłane, a muve i ultima to zupełnie dwie inne firmy To muve to pewne jest ? Skoro wysyłają, to chyba zaraz zamówię coby na środę już było.
Opublikowano 24 sierpnia 20159 l U mnie też wysłane, a muve i ultima to zupełnie dwie inne firmy To muve to pewne jest ? Skoro wysyłają, to chyba zaraz zamówię coby na środę już było. Nie, ja brałem z Best Play Edytowane 24 sierpnia 20159 l przez Figuś
Opublikowano 24 sierpnia 20159 l Szukałem w sieci i nie znalazłem niż poniżej 140zl. To najniższa cena czy ktoś ma taniej?
Opublikowano 24 sierpnia 20159 l ja zamówiłem z muve i już dostałem informacje z paczkomatu że mają dla mnie przesyłkę :> szkoda że jutro mnie nie ma w domu i dopiero w środę po pracy będę mógł pograć...
Opublikowano 24 sierpnia 20159 l Szukałem w sieci i nie znalazłem niż poniżej 140zl. To najniższa cena czy ktoś ma taniej? taniej miał tylko Empik i przez chwilę agito nie wiem kiedy premiera w empiku ale spróbowałbym tam podbić, może jeszcze załapiesz się na to magiczne 99zł w stacjonarnym sklepie
Opublikowano 24 sierpnia 20159 l dobra, to kto jeszcze jutro odbiera przesyłkę i ma chęć na kampanię?
Opublikowano 24 sierpnia 20159 l Widzę na liście znajomych, że już niektórzy mają. Ja na co-op'a może i bym się pisał, ale dopiero jak przejdę solo.
Opublikowano 24 sierpnia 20159 l Wiadomo może czy serwery juz działają. Po pracy chętnie 2,3 meczyki by się zagrało?
Opublikowano 24 sierpnia 20159 l No i jestem po ponad 10ciu meczach. Tak jak to było w becie, wszystko ładnie śmiga plus jest już zapraszanie kumpli do party Jest playlista social z 3ma trybami TDM, KOTH, Warzone. W rankingówce jest jeszcze Egzekucja, gunsher 2v2 i coś tam jeszcze. U dziwo drewniaki jednak się zdarzają ale gra się dalej za(pipi)iście Edytowane 24 sierpnia 20159 l przez Salwador
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l Kurrr...czemu dopiero 28.08? (jakby co to pytanie retoryczne, coby nikt do odpowiedzi się nie rwał) Fart trafił że mam 2 dni wolne w tym tygodniu 25 i 28, akurat na pierwotną premierę i na oficjalną premierę. Ale ujnia że premiera dopiero 28.08 bo MGS V też zamówiony, a te 4 dni to za mało żeby się nacieszyć tym remasterem.
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l Muve.pl dziś wysyła, dostałem właśnie maila, że już w magazynie i czeka na kuriera. Hype over 9000
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l Witam. Mam pytanie,dzisiaj tj.25 sierpnia jest premiera"nowych,starych Girsów" dlaczego musze czekać do 28 sierpnia na odpalenie gry(zakupiłem cyfrową wersje)?
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l Chyba sie skusze o ile bedzie ktos do coopa i multika. Insiak, Hum, zaba Kermit, haven? Ktoś, coś?
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l mysle ze wszyscy wymienieni beda w party grac ze soba w mutlika po premierze girsow tak jak czesto byly ustawki po premierze fh2 ale pewnie bede w to lamić xd Edytowane 25 sierpnia 20159 l przez kermit
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l Insane jest od razu. Solo bez większego problemu do zrobienia, nie licząc RAAMa, który jest straszny samemu bez glitchowania