Skocz do zawartości

Gears of War 1 Remaster

Featured Replies

Opublikowano

No właśnie chyba nie te same. Ja czekam na zamówienie z Empika. Bez różnicy dla mnie czy dojdzie na premierę czy nie. Jak za 99 zł to mogę poczekać ;)

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 185 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• kwintesencja zajebistości   + bonus     xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD czuje się jak w 2008 roku

• https://www.youtube.com/watch?v=6kwyVFQGDLQ   Jak ktoś ma 2 minutki to może sprawdzić

• Wrzucę coś od siebie z dziś:   https://www.youtube.com/watch?v=5jtobfvwHOQ&feature=youtu.be

Opublikowano

ja właśnie dostałem maila od best-play że mój egzemplarz gry został dzisiaj wysłany 

Edytowane przez kristoff_mk

Opublikowano

Ja jadę za granicę od czwartku do niedzieli. Dopiero od poniedziałku będę z wami grał. Głupi urlop:(

Opublikowano

U mnie też wysłane, a muve i ultima to zupełnie dwie inne firmy

To muve to pewne jest ? Skoro wysyłają, to chyba zaraz zamówię coby na środę już było. 

Opublikowano

U mnie też wysłane, a muve i ultima to zupełnie dwie inne firmy

To muve to pewne jest ? Skoro wysyłają, to chyba zaraz zamówię coby na środę już było. 

Nie, ja brałem z Best Play

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

ja zamówiłem z muve i już dostałem informacje z paczkomatu że mają dla mnie przesyłkę :> szkoda że jutro mnie nie ma w domu i dopiero w środę po pracy będę mógł pograć...

Opublikowano

Szukałem w sieci i nie znalazłem niż poniżej 140zl. To najniższa cena czy ktoś ma taniej?

taniej miał tylko Empik i przez chwilę agito :yao: nie wiem kiedy premiera w empiku ale spróbowałbym tam podbić, może jeszcze załapiesz się na to magiczne 99zł w stacjonarnym sklepie

Opublikowano

dobra, to kto jeszcze jutro odbiera przesyłkę i ma chęć na kampanię? ;)

Opublikowano

Widzę na liście znajomych, że już niektórzy mają. Ja na co-op'a może i bym się pisał, ale dopiero jak przejdę solo.

Opublikowano

Wiadomo może czy serwery juz działają. Po pracy chętnie 2,3 meczyki by się zagrało?

Opublikowano

No i jestem po ponad 10ciu meczach. Tak jak to było w becie, wszystko ładnie śmiga plus jest już zapraszanie kumpli do party :D Jest playlista social z 3ma trybami TDM, KOTH, Warzone. W rankingówce jest jeszcze Egzekucja, gunsher 2v2 i coś tam jeszcze. U dziwo drewniaki jednak się  zdarzają ale gra się dalej za(pipi)iście :D

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

Kurrr...czemu dopiero 28.08? (jakby co to pytanie retoryczne, coby nikt do odpowiedzi się nie rwał) Fart trafił że mam 2 dni wolne w tym tygodniu 25 i 28, akurat na pierwotną premierę i na oficjalną premierę. Ale ujnia że premiera dopiero 28.08 bo MGS V też zamówiony, a te 4 dni to za mało żeby się nacieszyć tym remasterem.

Opublikowano

Witam. Mam pytanie,dzisiaj tj.25 sierpnia jest premiera"nowych,starych Girsów" dlaczego musze czekać do 28 sierpnia na odpalenie gry(zakupiłem cyfrową wersje)?

Opublikowano

Chyba sie skusze o ile bedzie ktos do coopa i multika. Insiak, Hum, zaba Kermit, haven? Ktoś, coś?

Opublikowano

mysle ze wszyscy wymienieni beda w party grac ze soba w mutlika po premierze girsow tak jak czesto byly ustawki po premierze fh2

ale pewnie bede w to lamić xd

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Insane bedzie odblokowany od poczatku?

Opublikowano

Leszcze. :lapka:

Opublikowano

Insane jest od razu. Solo bez większego problemu do zrobienia, nie licząc RAAMa, który jest straszny samemu bez glitchowania :)