Skocz do zawartości

Gears of War 1 Remaster

Featured Replies

Opublikowano

Zrezygnowałem z Agito (wysyłają na 28) i odebrałem dziś w Euro. Hell yes!!!

///

na start patch :D

Edytowane przez bid0n

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 184,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• kwintesencja zajebistości   + bonus     xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD czuje się jak w 2008 roku

• https://www.youtube.com/watch?v=6kwyVFQGDLQ   Jak ktoś ma 2 minutki to może sprawdzić

• Wrzucę coś od siebie z dziś:   https://www.youtube.com/watch?v=5jtobfvwHOQ&feature=youtu.be

Opublikowano

Na stronie empiku pokazuje, że zamówienie już skompletowane, może będzie jednak do odebrania w salonie w piątek/sobotę.

PS. Jak ktoś wcześniej nie kupił to na stronie znowu mają grę za 100 zł: http://www.empik.com/gears-of-war-ultimate-edition-epic-games,p1112364475,multimedia-p

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Ja dostałem maila, że zamówienie jest gotowe do wysyłki i do odbioru w ciągu 2 dni roboczych. Ciągle walczę ze sobą czy brać czy nie. Pogralbym, a czasu za chwilę będzie mało. Do tego calakuje Sunseta czyli mam co robić. Co robić... :(

Opublikowano

Gumiś ja z tobą miałem grac na insane to od razu ci mówię że najwcześniej we wtorek będę mógł grać może ci to pomorze z decyzją :D

Opublikowano

Gumiś ja z tobą miałem grac na insane to od razu ci mówię że najwcześniej we wtorek będę mógł grać może ci to pomorze z decyzją :D

Będziemy się zgadywać. Tylko, że na tygodniu to będzie mi pasowało jakoś po 21 pewnie najwcześniej.

Opublikowano

Spoko ja będę jednocześnie mgsa męczył (na ps4). Pw mi dajesz w tygodniu a ja się dostosuje.

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Dostałem dziś info, że gra będzie do odebrania w ciągu 2 dni (empik) :)

Nadal twierdzę, że jest to graficzna spyerdolina w singlu, dodatkowo z o wiele gorszym art designem. Jak oni mogli to tak zepsuć. Strasznie paściarsko to się prezentuje. No ale i tak w co-opie będzie cudnie :)

Opublikowano

Jeśli przez paściarsko masz na myśli fakt, że wszystko wygląda jak z wosku/plastiku to muszę się zgodzić. Z pełnym osądem wstrzymam się do zakupu. W sumie dziwne jest to, że nie postarali się o mocny remaster grafiki: obiekty, oświetlenie i tekstury.

Opublikowano

Jak nie jak jest. Oswietlenie to w ogole niebo a ziemia w porownaniu do oryginalu gdzie praktycznie nic cieni nie rzuca.

Opublikowano

Tak tu tylko na marginesie wtrącę, że przynajmniej u siebie nie mogłem jeszcze Judgementa zainstalować z BC. 

Opublikowano

Niebo a ziemia w porównaniu do oryginału, co nie zmienia faktu, że jest beznadziejnie słabe. 

Dodatkowo brakuje wielu efektów przykład, albo wypadają one słabo w porównaniu do oryginału. No coś ewidentnie im nie wyszło.

GearsLight.gif

insta21fab.gif

A tutaj Don specjalnie dla Ciebie super nowe oświetlenie i cienie:

5qeVho.jpg

Tak tu tylko na marginesie wtrącę, że przynajmniej u siebie nie mogłem jeszcze Judgementa zainstalować z BC. 

Póki co nie da się. Spokojnie :)

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Na tych filmikach z YT czasami wersja z X360 zdaje się wyglądać lepiej od remastera. Dlatego poczekam z opinią do momentu jak zobaczę grę na własnym ekranie (w multi nie było co podziwiać).

Gra na x360 wyglada mega slabo ,slaba jakosc jutuba pozwala ukryc jak to dzisiaj potworkowato wyglada.

Opublikowano

Grałem niedawno i (pipi)sz. Przestań na siłę bronić tego remastera.

Opublikowano

Niebo a ziemia w porównaniu do oryginału, co nie zmienia faktu, że jest beznadziejnie słabe. 

Dodatkowo brakuje wielu efektów przykład, albo wypadają one słabo w porównaniu do oryginału. No coś ewidentnie im nie wyszło.

GearsLight.gif

z lewej nie masz god raysów, a z prawej masz jakąś tragiczną białą poświatę na pancerzu marcusa

Opublikowano

Ale 60 fps w multi to jest to, mówie Wam ;)

Opublikowano

Te girsy z empiku to wysyłają tylko do salonów czy też normalnie kurier pod drzwi? 

Opublikowano

Normalnie kurier pod drzwi, do mnie właśnie dzwonił, że niedługo będzie. Czyli wczoraj empik musiał wysyłać :banderas:

Opublikowano

wczoraj dostalem maila ze wyslane i powinno dojsc do salonu w ciagu 2 dni roboczych, weekend z girsami najss

empik, kupione za 99zl w pierwszym rzucie

Opublikowano

Ja właśnie dostałem sms-a, że gierka czeka już w salonie (empik) na odbiór. Do zobaczenia na serwerach :)

Edytowane przez Master_Lukas

Opublikowano

Zamówione. :czezky: