Gość DonSterydo Opublikowano 29 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2015 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 29 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2015 Ja tam biorę bo lepszej okazji na zagranie w pierwsze Gearsy już nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 29 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2015 W sigla gra się bardzo fajnie, a Multi to istna petarda, nawet dla kogoś kto jest pod kreską jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 29 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2015 Wczoraj wysłali gierkę, w poniedziałek będę naparzał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 29 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2015 http://www.eurogamer.pl/articles/2015-08-28-giveaway-rozdajemy-pelne-wersje-gears-of-war-ue Może komuś się poszczęści Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 29 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2015 Bo singiel to remake na starym silniku, a nie zwykły remaster. Coś jest nie tak z tym zdaniem. "Singiel to remake na starym silniku, a nie zwykły remaster? "Remake na starym silniku" to właśnie jest remaster. Mam na myśli to, że nie podbijali assetów tylko robili wszystkie od nowa, pozostając jednak przy Unreal Engine 3, by nie imitować pewnych rzeczy tylko mieć je w oryginale. "We had the question of staying true to the game that was Gears of War using Unreal Engine 3, or do you recreate that experience in UE4 because of the potential graphic enhancements you can get," Fergusson says. "I don’t think everybody understands that the difference between UE3 and UE4 means there are certain aspects, especially in scripting, that you can’t port. Artificial intelligence is one of them. If you like the Wretch in UE3 and you want to have a Wretch in UE4, you can’t just copy and paste the code. You have to look at the code and completely rewrite it and hope you get the feel and everything else the same." It quickly became apparent that, not only would the team not have time to entirely recreate and rescript Gears of War in Unreal Engine 4, but it would be a different game. "For a number of reasons, the main one being the truthfulness of the simulation ... we decided to take UE3 and add to it," Fergusson says. In rebuilding Gears of War's assets, the studio started from scratch — at least, almost. "What we took from the original Epic assets was just a gray box, a form, to make sure we still fit inside the physics of the original game," Matthews says. "But everything was reauthored in the same way you’d make it for any AAA game today." Cytuj Odnośnik do komentarza
rafcio007 3 Opublikowano 29 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2015 wlasnie instaluję zapraszam do znajomych, chętnie pogram na multi jak i w singlu czerstwy chleb, jestem głównie późnymi wieczorami, praca, kurs angielskiego, ale weekendy zawsze jestem chętny Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 29 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2015 nie wiem czy jest tu kto ze ekip ktore grala 16stki na przelomie 2008/2011? gra ktos ze starej ekipy bo zastanwiam sie nad zakupem xone a to by zdecydowanie przyspieszylo moja decyzje:) Ze starych pamietam Stalina, Marcin30, FreakyGangsta, Misio666, Cortez, Lech360, PacosM3 i tak dalej i tak dalej:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 29 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2015 nie wiem czy jest tu kto ze ekip ktore grala 16stki na przelomie 2008/2011? gra ktos ze starej ekipy bo zastanwiam sie nad zakupem xone a to by zdecydowanie przyspieszylo moja decyzje:) Ze starych pamietam Stalina, Marcin30, FreakyGangsta, Misio666, Cortez, Lech360, PacosM3 i tak dalej i tak dalej:) Danielu ja kończę calakowac Sunseta i pełna ofensywa w Gyrosach, także nawet jeśli nie ma starej ekipy to są tu ludzie do grania. Ty się nie zastanawiaj tylko kupuj . Zobaczysz jaka cudowna jest ta maszynka. Swoją drogą to zastanawiałem się czy nie Będziesz brał pod uwagę zakupu. Zawsze tak ciepło wspominałeś GoWa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 29 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2015 koledzy, jak poradzić sobie z pajęczakiem krabem w jaskini? unosi łapy, strzelam w pysk nic. proboje przejsc obok, nic, wypycha mnie tym rykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 29 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2015 Walisz go po ryju/brzuchu aż się maksymalnie cofnie, potem strzelasz w złącza platformy i wtedy spada w dół. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 29 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2015 Jak w multi zmienić bronie? Skórkę postaci można, a bronie tylko jest domyślny. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 29 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2015 Tutaj broń się z mapy podnosi Cytuj Odnośnik do komentarza
BaNDzi0r25 128 Opublikowano 30 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2015 Co ty (pipi)sz od (pipi)a ludzi gra Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 30 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2015 Ze starych pamietam Stalina, Marcin30, FreakyGangsta, Misio666, Cortez, Lech360, PacosM3 i tak dalej i tak dalej:)Z tej ekipy to wszyscy już na "emeryturze" Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 30 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2015 Tutaj broń się z mapy podnosi To że bronie się podnosi to już załapałem, ale np. goście mają zwykłe granaty zamiast dymnych. Je też się na mapie znajduje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 30 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2015 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 30 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2015 Tutaj broń się z mapy podnosi To że bronie się podnosi to już załapałem, ale np. goście mają zwykłe granaty zamiast dymnych. Je też się na mapie znajduje? jak wcisniesz LB to ci się podświetlają miejsca na mapie gdzie są bronie i rzeczy do podniesienia Cytuj Odnośnik do komentarza
kosci85 19 Opublikowano 30 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2015 W tej grze wnerwiające jest dla mnie tylko, ze większość lata z shotgunami. Na szczęście jest dużo nieogarów co strzelają w powietrze zamiast w ciebie Ogólnie gierka petarda! Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolly PL 10 Opublikowano 30 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2015 I to chodzi ze z szotem a nie kampia sie z lancerkami tylko Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 30 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2015 W tej grze wnerwiające jest dla mnie tylko, ze większość lata z shotgunami. Na szczęście jest dużo nieogarów co strzelają w powietrze zamiast w ciebie Ogólnie gierka petarda! Bo w tej grze chodzi o pojedynki na shoty i wszyscy za to ją właśnie lubili. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 30 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2015 Dokladnie. Dlatego trojka to (pipi) bo wszyscy napyerdalaja z lancy jak pyzdy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 30 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2015 Jestem masochistą, dostaje wpie.rdol w multi, a mimo to chce więcej I wczorajsza akcja na insane ze Słupkiem 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 30 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2015 Jak dobrze pójdzie to dzisiaj zakończę coopa na insane i bede mogł sie oddać multi bez końca <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 30 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2015 Beka z tych niektórych postów. Widać kto grał w 2007, a kto dopiero teraz to odpalił. Jak się zmienia broń, czemu tutaj wszyscy biegają z shiotgunem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi