Skocz do zawartości

Gears of War 1 Remaster

chmurqab

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jak Girsy wypadaja dla starych wyjadaczy, tych co grywali kiedys w girsy, 2006-2012
Nie drazni was nowy dzwiek shota? pasuje wam polaczenie? pasuje wam nowy feeling gry? bo troche sie zmienil, zwazywszy,ze to ponoc serwery.
Jak to jest z tymi headshotami, nie wpadaja teraz az nadto zbyt latwo?

Opublikowano

Dobry balans w multi. 1 lvl z 30. Lol

Drugi mecz i 6 fragow mam. Wtf. Ja w to przeciez nie umiem grac.

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Levele akurat nie mają nic wspólnego z rankingiem.

Edytowane przez DonSterydo
Opublikowano

10 to zgarnia samo multi. Singiel to tylko 5/10.

Sam jestes 5/10

Singiel to wciąż top gier tpp i patrząc na sytuacje panującą na rynku to długo się to nie zmieni

Multi=Orgazm

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

60fps robi robote :obama:

Teraz mialem mecz ze chyba z 10 asyst zdobylem. :/

@edit

No bo kur.wa je.bne.

zIgjUBL.png

Nie sądziłem, że dobieranie graczy według poziomów przerośnie programistów. 

Edytowane przez suteq
Opublikowano (edytowane)

Ale to tylko cyferki bez pokrycia (na całe szczęście), większość moich meczów też była taka jak na zdjęciu powyżej i dostawali w tyłek 

Edytowane przez Cottage
Opublikowano

No nie są bez pokrycia, rozumiem jakby to było 1-3 do 5-6, ale to jest bardzo dużo godzin gry i ma znaczenie. 

Zresztą zagrałem dosłownie z minutę gdy zdałem sobie sprawę, że to nie ma sensu, bo przeciwnicy ogrodzili się snajperkami i rakietnicami. Było 0:10 dla nich. 

Opublikowano

Zmęczenie po kilku godzinach grania ;)  Mieliśmy z tego dużo śmiechy tak duże że następne 3 rundy nie potrafiliśmy przestać się śmiać.

to mój premierowy klip z xboxa o mojej miłości do shotguna:)

Także podczas grania z Figusiem i Słupkiem. 3 przeciwników dosłownie wbiegło mi po kolei jak kaczki pod muszkę.

Też macie beke jak ktoś strzela z przycelowania?

tylko z biodra czaisz

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

Zmęczenie po kilku godzinach grania ;)  Mieliśmy z tego dużo śmiechy tak duże że następne 3 rundy nie potrafiliśmy przestać się śmiać.

to mój premierowy klip z xboxa o mojej miłości do shotguna:)

Także podczas grania z Figusiem i Słupkiem. 3 przeciwników dosłownie wbiegło mi po kolei jak kaczki pod muszkę.

Też macie beke jak ktoś strzela z przycelowania?

tylko z biodra czaisz

Bekę to ja mam z ludzi, którzy się ograniczają do jednego sposobu grania, a nie adaptują do sytuacji :kaz:

Edytowane przez chmurqab
Opublikowano

to jest magia tej gry - poł roku konsoli nie tykałem, a po zinstalowaniu Gyrosów gram jak wściekły - mióóóóóóóóód jest i skill w multi :-)

Faktycznie czasem irytuje tylko matchmaking i zbyt spora różnica poziomów. Dlatego fajnie mieć team i grać z ekipą. Jeśli ktoś szuka chętnych to dawajcie znać, gram sporo wieczorami ale także i w ciągu dnia. Lvl 15 na ten moment.

GamerTAG: popeqPL

Opublikowano

Byłem w dwóch sklepach z Lublinie. Nie mieli już Gyrosów, na dalsze bieganie za grą nie miałem już czasu. :(

No dobra nie bylo,ale chyba nie brales mgs,co nie ?

Online nie lepiej zamowic ?

Opublikowano (edytowane)

Pewnie, że wziąłem MGS, nie ma sensu wracać z pustymi rękoma, co nie? Najwyżej kupię cyfrówkę gow.

Edytowane przez Hum
Opublikowano

widzę ze microsoftwoi znowu od(pipi)ało i wiele ciekawych skinów zrobiło pre-order exclusives gdzieś na zachodzie, np. Savage Grenadier elite albo Savage kantus :( nie ma ktoś wtyk w jakimś game albo zavvi i nie ogarnął by kodów na te postacie? pamiętam za czasów gearsów 3 że niektórzy mieli tego na pęczki