orion50 632 Opublikowano 2 września 2015 Opublikowano 2 września 2015 Ma ktoś ochotę teraz na pare meczyków 2vs2? Nudzi mi się Szukam osoby do drużyny co by hamburgerów trochę pomielić Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 2 września 2015 Opublikowano 2 września 2015 Jutro nie mogę ale jakbyście w piątek-poniedziałek ponownie coś organizowali to piszcie mnie. Cytuj
Vexilium 425 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 Najlepiej po prostu czerpać przyjemność z gry i nie przejmować się swoim K/D ratio, bo to o niczym nie świadczy. Tym bardziej, że to gra drużynowa i często bez zgranego teamu nie da się osiągnąć dobrych wyników. Początkującym polecam tryb King of the Hill, gdyż różne rozmieszczenie punktów do przejęcia sprzyja poznawaniu map oraz stwarza liczne okazje do bezpośrednich potyczek. Cytuj
Sunnyluk 7 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 Również piszę się do multi wieczorami dziś, piątek i sobotę. Grę mam od wczoraj i to moja pierwsza styczność z jakimkolwiek GoW (XO to moja pierwsza konsola MS). Singla dopiero zacząłem więc moje umiejętności są podstawowe ale gra daje mase frajdy i może uzależnić. Jak tak opowiadacie o multi to przypominają mi się stare dobre czasy jak kilka lat temu umawialiśmy się na potyczki w Uncharted 2. Wiem, gra zupełnie inna, ale nie wiedzieć czemu multiplayer wydaje mi się być jakiś taki bardzo podobny i dający taką samą radość i zadowolenie z fragów Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 Ja pierwszy raz cisną single i powiem że jest super. Fabuła szczątkowa i ciągła akcja bez zbędnego pier.dolenia i kosmicznych udziwnień. Bardzo dobry motyw z Berserkerką i dalej z nietoperzami i źródłami światła. Cisnę na normalu i jest lajt w sumie więc nie dziwię się że w co-opie ludzie chcą grać na insane. xD Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 ja od razu insane, nie ma sensu na niższym Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 Insane samemu bez problemu. Czesciej sie chowasz, cala filozofia. Cytuj
Brolly PL 10 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 Dobrze ze od razu jest odblokowany insane. Gra na polce od poniedzialku a jeszcze nie bylo okazji uruchomic Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 Ja też się piszę następnym razem. Dajcie znać jak będziecie grać. Gram w mgs na ps4 więc tutaj na pw lub figus na ps4;) Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 Ja dzisiaj jednak odpadam, nie pobijcie się o miejsce. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 Również piszę się do multi wieczorami dziś, piątek i sobotę. Grę mam od wczoraj i to moja pierwsza styczność z jakimkolwiek GoW (XO to moja pierwsza konsola MS). Singla dopiero zacząłem więc moje umiejętności są podstawowe ale gra daje mase frajdy i może uzależnić. Jak tak opowiadacie o multi to przypominają mi się stare dobre czasy jak kilka lat temu umawialiśmy się na potyczki w Uncharted 2. Wiem, gra zupełnie inna, ale nie wiedzieć czemu multiplayer wydaje mi się być jakiś taki bardzo podobny i dający taką samą radość i zadowolenie z fragów wbijasz dzis o 19 na miejsce donsterydo? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 Od razu mówię, że chcę być z żabom. :rose: Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 przynajmniej nie pytasz czy mam sperme Cytuj
VeSD 29 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 Jakby wam brakowało jednego o tej 19 to śmiało zapraszajcie, bo i tak pewnie będę wieczorem grał multi. GT w profilu Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 To jest pełny skład czy nie? Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 komar bedziemy zbierać, dona nie ma więc za niego kto pierwszy ten lepszy a i może być tak że wszyscy się nie pojawią Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 Jak cos to ja na jutro sie pisze Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 Ja to juz na(pipi)iam z kumplem Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 Dzisiejsze granie można określić jako Piła Party Warto się było poświęcić dla wygranej 4 Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 (edytowane) Moj lososiowy zniwiarz pieknie dzisiaj wchodzil w Komarzysko W przyszlym tygodniu powtorka z rozrywki Edytowane 3 września 2015 przez hav3n Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kris77 434 Opublikowano 3 września 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 września 2015 (edytowane) Wrzucę coś od siebie z dziś: https://www.youtube.com/watch?v=5jtobfvwHOQ&feature=youtu.be Edytowane 3 września 2015 przez Kris77 11 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 Kermit dzisiejszy dzień należał tylko do nas. :rose: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi