Opublikowano 4 września 20159 l Dobry meczyk wczoraj był. btw jak z tą piłą jest? wystarczy ją rozkręcić i podbiec do typa czy trzeba coś jeszcze wcisnąć?
Opublikowano 4 września 20159 l Wrzucę coś od siebie z dziś: https://www.youtube.com/watch?v=5jtobfvwHOQ&feature=youtu.be ale piękna akcja na 3000 kawałków
Opublikowano 4 września 20159 l wczoraj w sutqu coś pękło, 50 post oskarżający o ściąganie gierek z torrentów w końcu dało upust w grze komar odganiający łokciem żabe cztery kille chyba sie uzbierały granacik wygrywa mecz ps. ta gra to czysty geniusz
Opublikowano 4 września 20159 l Ja dziś prawdopodobnie 18-20 będę grał singla ale jak zbierze się ekipa do z chęcią online.
Opublikowano 4 września 20159 l ehhh, (pipi) ja sobie tylko poczytac moge, dzis na wesele jade i dopiero w niedziele cos zagram.. zostawcie mi troche : }
Opublikowano 4 września 20159 l Ja dzisiaj wpadnę. Na tygodniu raczej mniej czasu bo matura się zbliża, priorytety mi się zmieniły.
Opublikowano 4 września 20159 l Ja pewnie dzisiaj będę, ale nie wiem czy multika będę grał, pewnie coś tam pyknę znając życie.
Opublikowano 4 września 20159 l Zapewne wielu z wam się zdarza trafiać na kolesi trudnych do zabicia. I tu nie ma nic do rzeczy skill ale to że po prostu są oni z czasem nieśmiertelni Tutaj kolesiowi wbijam strzałkę prosto w jajca Tutaj centralnie boomem pod nogi ładuje a drugiemu pomiędzy nogami boom przelatuje
Opublikowano 4 września 20159 l Strzałka pewnie mu odpadła, jak na murek wskakiwał, ogarnij się Dracon Co do booma, to pierwszy faktycznie z dupy strasznie, ale ta broń tak niestety randomowo działa jeśli nie ma bezpośredniego trafienia (drugi przeleciał za kolesia pod nogami).
Opublikowano 4 września 20159 l te zagrywki znane z prawilnej jedynki, potocznie kto przeżył coś podobnego był "drewnem"
Opublikowano 4 września 20159 l Strzałka pewnie mu odpadła, jak na murek wskakiwał, ogarnij się Dracon Co do booma, to pierwszy faktycznie z dupy strasznie, ale ta broń tak niestety randomowo działa jeśli nie ma bezpośredniego trafienia (drugi przeleciał za kolesia pod nogami). Jak to strzałka odpadła podczas wchodzenia, to tak można? PS: Wrożek, ja Tobie próbowałem ratować dupsko tym boomem
Opublikowano 4 września 20159 l Żartuję sobie, możliwe jednak, że ta animacja jakoś wpłynęła na to Nieskutecznie ratowałeś, ale doceniam, doceniam. Edytowane 4 września 20159 l przez wrog
Opublikowano 4 września 20159 l Żartuję sobie, możliwe jednak, że ta animacja jakoś wpłynęła na to Nieskutecznie ratowałeś, ale doceniam, doceniam. Może dzisiaj się mi lepiej powiedzie z tą pomocą