kubson 3 189 Opublikowano 5 września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 września 2015 (edytowane) nie no, nie ma sensu sobie brudzic telewizora xD http://i.imgur.com/SdPGnQn.gif http://i.imgur.com/jfyjWT6.gif Edytowane 10 września 2015 przez Square Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 6 września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 września 2015 Skiny na giwery są TYLKO do kupienia? ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 6 września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 września 2015 nie, jak grales w bete to dostawalo sie skiny, to samo jezeli grales w poprzednie girsy tutaj lista https://gearsofwar.com/en-us/forums/98be6d5e03f642a5b8b561883802d401/threads/official-list-of-how-to-unlock-characters-and-weapon-skins-in-ultimate-edition/15b83794-6627-4a9b-91eb-ded3c629ad42/posts Hey folks, Here is the full list of how to get the unlockable characters and weapon skins in Gears of War Ultimate Edition. Please keep in mind that there are also pre-order and community exclusives that are not included in this list. WEAPON SKINS Crimson Omen: Record at least one achievement in Gears 1, 2 and 3 on the SAME Gamertag. Only the Gamertag that has done this will be granted the skin. If you have just recently completed this, please allow 7 days for the skin to show up in your inventory. Dark Omen: Complete the entire campaign on the original Gears of War 1. Only the Gamertag that has done this will be granted the skin. If you have just recently completed this, please allow 7 days for the skin to show up in your inventory. Mars, Woodland Camo, Venus, Jupiter, Sun, Grease Gun, Racer: Ultimate Edition BETA skins. If you played in the beta at least one day you will receive these skins on ONLY the Gamertag that played in the BETA. Gold: Play Ultimate Edition at least one day during launch week (ending September 4, 2015). Skins will be granted up to ONE WEEK after September 4th. Skins will not be available before September 4th. UNLOCKABLE CHARACTERS Samantha Byrne - Level 5 Kantus - Level 7 Chairman Prescott - Level 10 Miner - Level 12 Dizzy Wallin - Level 15 Beast Rider - Level 17 Clayton Carmine - Level 20 Spotter - Level 23 Jace Stratton - Level 25 Flame Grenadier - Level 27 Commando Dom - Level 30 Savage Grenadier - Level 35 Golden Gear - Level 40 Hunter Elite - Level 45 Mechanic Baird - Level 50 Dizzy Wallin Farmer - Level 55 Benjamin Carmine - Level 60 Click here for VIDEO GAMEPLAY OF ALL CHARACTERS! (Thanks SH4D0WZ!) BETA CHARACTERS Thrashball Drone: Ultimate Edition BETA character. If you played in the beta at least one day you will receive this character on ONLY the Gamertag that played in the BETA. Cole Train (Thrashball Cole): Ultimate Edition BETA Saturday Bonus character. If you played on the Saturday in the beta during the planned play period, you will receive this character on ONLY the Gamertag that played during that day in the BETA. Thanks everyone, enjoy Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 6 września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 września 2015 Jest jedna rzecz, która mnie wkurza w tym multi. Przyznaje, ze nie gralem wiele w wersje na X360, stad pewnie problemy, bo mam wrazenie, ze graja tylko i wylacznie wymiatacze lub przynajmniej swietnie znajacy mapy gracze. Sprawa pierwsza. ZAWSZE na samym poczatku zaczynam jako ostatni, co skutkuje tym, ze wszystkie dobre bronie sa juz posprzatane zanim sie w ogóle rozpedze. Czasem tylko granaty uda mi sie pozbierac. Snajperka? Wyrzutnia rakiet lub wybuchowych strzalek? A skad! Zadnych szans na pozbieranie. Nawet nie bardzo wiem gdzie leza, bo zanim sie zorientuje to juz nawet smrod po nich nie pozostaje Coz...pogram jeszcze chwile, ale jestem juz troche zniechecony, bo samymi lancerami i shotami to mi sie znudziło szyć Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 6 września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 września 2015 (edytowane) Jest jedna rzecz, która mnie wkurza w tym multi. Przyznaje, ze nie gralem wiele w wersje na X360, stad pewnie problemy, bo mam wrazenie, ze graja tylko i wylacznie wymiatacze lub przynajmniej swietnie znajacy mapy gracze. Sprawa pierwsza. ZAWSZE na samym poczatku zaczynam jako ostatni, co skutkuje tym, ze wszystkie dobre bronie sa juz posprzatane zanim sie w ogóle rozpedze. Czasem tylko granaty uda mi sie pozbierac. Snajperka? Wyrzutnia rakiet lub wybuchowych strzalek? A skad! Zadnych szans na pozbieranie. Nawet nie bardzo wiem gdzie leza, bo zanim sie zorientuje to juz nawet smrod po nich nie pozostaje Coz...pogram jeszcze chwile, ale jestem juz troche zniechecony, bo samymi lancerami i shotami to mi sie znudziło szyć No to zanim zaczynasz mecz i to z ostatniego miejsca weź przytrzymaj sobie LB i się rozejrzyj to będziesz widział wszystko co gdzie jest. Bronie się respiją co jakiś czas więc jeśli nawet ktoś Tobie gwizdnie broń to możesz się czaić w okolicy i czekać na jej kolejnego respa. Druga sprawa to taka że w tej grze jest takie coś jak team work, nawet z randomami chociaż z nimi napewno ciężej. Twój team zazwyczaj się rozdziela na dwie grupy, jedna idzie na snajpe, druga na booma i nie ważne czy zdobędziesz jako pierwszy power weapon, ważne aby drużyna przeciwna jego nie zdobyła. Jaki marker polecasz do malowania kropki na środku telewizora? Zastanawiam się nad graniem snajpami i szukam czegoś łatwo zmywalnego. Cyrkiel Edytowane 6 września 2015 przez Salwador 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 6 września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 września 2015 panowie, uważajcie na co-opa. ja zacząłem grę na insane, raz zagrałem z jakimś randomem i zresetowało mi poziom trudności. dziś przeszedłem kampanię i wpadł mi aczik tylko za casuala. tyle grania w pizdu Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 6 września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 września 2015 ktos dzis gra? : ) Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 7 września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 września 2015 Albo nie zauważyłem wcześniej albo dopiero wczoraj dodali opcję wyboru regionu. Nie wiem co oznaczają te cyfry i MS na końcu, ping? Trochę pograłem ale trafiałem na samych cyborgów. ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 7 września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 września 2015 Zmiana regionu jest dobra do ustawek, na takiej np Japoni gra mało osób Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 7 września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 września 2015 Nie ma wchodzenia do mojego kółka: http://i.imgur.com/Melmj92.gif 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 7 września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 września 2015 tak jak ktoś radził - jak nie idzie nam w deathmeczu to wybierajcie król wzgórza, nie trzeba szukać i kampić po mapie wszystko jak na tacy, czysta sieka no ale ciezko trafic na kogos z moim skillem, na 8 wyszukiwan tylko 2 razy mialem wyrownana ekipe a tak to robili co chcieli Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 7 września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 września 2015 Gra przez pierwsze dni byla 10/10, teraz jest co najwyżej łokieć/10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 7 września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 września 2015 smiechlem. Ej, mazzeo, a kto to mowil na lajwie ze "wynalazl" lokiec + szot? Jak ten typ sie nazywal? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 7 września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 września 2015 przeciez to byla prehistoria jakas jak nie umiałem grac. A tutaj lokcia używają nie nooby tylko weterani którzy wiedza dobrze jakie jest to op. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 7 września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 września 2015 no a czego się spodziewałeś ? że weterani będą grać na wyłączonym tv żeby było trudniej xD? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 7 września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 września 2015 irytują mnie lamerskie zachowania i tyle. Oby gearsy 4 byly kontynuacja kochanej trojeczki w kwestii multiplayera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 7 września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 września 2015 Tutaj naprawili tego glitcha z jedynki, że od razu po łokciu, strzelało się kapiszonami? Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 7 września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 września 2015 irytują mnie lamerskie zachowania i tyle. Oby gearsy 4 byly kontynuacja kochanej trojeczki w kwestii multiplayera. mnie też ale nigdy nie liczyłem na to że ktoś nie będzie tego używał bo jest lamerskie - to tylko gra i ludzie zawsze będą korzystać z lamerskich zagrań żeby wygrać Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 7 września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 września 2015 irytują mnie lamerskie zachowania i tyle. Oby gearsy 4 byly kontynuacja kochanej trojeczki w kwestii multiplayera. z ciekawosci co zmienili w 3 wzgledem jedynki na lepsze? pytam bo w 3 nie gralem multika Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 7 września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 września 2015 W trojce jak dostawales łokcia to nie oszołamiał cie, no i przeciwnikowi nie centrowal sie obraz na tobie. Lokiec w trojce mało kiedy używany, w jedynce nagminnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
autoklasyka 65 Opublikowano 7 września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 września 2015 Nie wiem ? kupiłbym jak diabli bo lubię Gears of War. Ale chciałbym całą serię, a nie jedną część Wiedziałem że tak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 7 września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 września 2015 Nie wiem ? kupiłbym jak diabli bo lubię Gears of War. Ale chciałbym całą serię, a nie jedną część Wiedziałem że tak będzie no przejdziesz bo bedzie w BC do konca tego roku kazda czesc dodana za free do remastera Cytuj Odnośnik do komentarza
autoklasyka 65 Opublikowano 7 września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 września 2015 Nie wiem ? kupiłbym jak diabli bo lubię Gears of War. Ale chciałbym całą serię, a nie jedną część Wiedziałem że tak będzie no przejdziesz bo bedzie w BC do konca tego roku kazda czesc dodana za free do remastera Wow to biore giere. Dzięki kolego niech Bóg cię błogosławi. Dziś pojadę zobaczyć czy giera jest w sklepie. Ale i tak najbardziej czekam na HALO 5. Druga gra 2015 roku ( mam nadzieję ) Ja tylko Singiel Player w HALO. Jeszcze raz dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 7 września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 września 2015 Co do 'łokcia' to już sporo osób stosuje tą metodę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 7 września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 września 2015 (edytowane) Jak ta gra mnie wkur.wia w singlu to głowa mała. AI naszych kompanów jest na poziomie deski do prasowania. Ja je.be jacy to są kretyni. Mam walkę z brumakiem i debil zamiast strzelać zza osłony to stoi na środku i strzela przez co dostaje serię i leży, a ja kur.wa jak próbuję go podnieść to dostaję serię i padam. Nie wiem czy mam nerwy, żeby to przechodzić dalej, zwłaszcza, że na RAAM-ie z tym zje.bem bym chyba coś rozwalił. Checkpointy też są mocno zyebane, raz są co chwilę, a raz muszę nadrabiać 10 minut gry. Edytowane 7 września 2015 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi