kubson 3 189 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 ale nie ma sensu grac na social imo tylko competetive, mega slabo ze wywalili koth ale i tak wczoraj z ins niszczylismy ludkow na blitz Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 Moim zdaniem ten podział competitive i social jest bezsensu. Powinien być tylko competitive,tak to community jest rozdzielone. Jeśli była by tylko jedna lista to gdyby gra tworzyła lobby w zależności od skila to Janusze by grali z januszami a pro z pro. Każdy by był zadowolony. Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 1 listopada 2015 Autor Opublikowano 1 listopada 2015 ale nie ma sensu grac na social imo tylko competetive Nope. Ja chcę sobie pograć z kobietą bez napinki po ciężkim dniu roboty, z możliwością bezkarnego wychodzenia z meczu kiedy tylko mi się zechce. Krótsze czasy oczekiwania, jak ktoś wyjdzie w trakcie meczu to są szanse, że ktoś dołączy w trakcie. I mniejsza szansa trafienia na pro-team. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 1 listopada 2015 Opublikowano 1 listopada 2015 Ja gram na competetive po ciężkim dniu i gram na luzaku bez spinki, a za wychodzenie z gry serio powinny byc 30min bany, moze wtedy ludzie by sie ogarnęli, a nie ze rage quit non stop bo nie idzie xD Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 1 listopada 2015 Autor Opublikowano 1 listopada 2015 (edytowane) Problem w tym, że jest milion innych powodów na wyjście niż rage-quit. edit: Precyzując * trafiasz na zorganizowany team, a Ty grasz z randomami * trafiasz na lepszy team, który decyduje się, że będzie na Was żerować i boostować sobie statsy (nie zajmują kółka) * typowe życiowe sytuacje: telefon, musisz wyjść z domu, a mecz się niespodziewanie dłuży * trafiasz na nieogarniających trybu randomów, którzy biegają po mapce, albo kampują zamiast zajmować kółko * trafiasz na typków, którzy lagują tak, że teleportują się przez pół mapy Żeby nie było: zawsze staram się zostać w meczu i zobaczyć jak rozwinie się sytuacja. W większości przypadków nawet jak ktoś nas jedzie do 0, to zostaję do końca meczu. Jednak nie widzę sensu męczenia się w beznadziejnych sytuacjach, w końcu gra ma sprawiać przyjemność. Oczywiście nigdy nie wychodzę z meczów na Competetive. No i cieszę się, że grasz sobie na luzaku i bez spinki, widocznie jestem większym każulem Gearsowym niż Ty (i też z tego powodu preferuję Social). Edytowane 1 listopada 2015 przez chmurqab Cytuj
Brolly PL 10 Opublikowano 1 listopada 2015 Opublikowano 1 listopada 2015 A w Socialu licza sie zabojstwa do osiagniecia? Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 1 listopada 2015 Autor Opublikowano 1 listopada 2015 A w Socialu licza sie zabojstwa do osiagniecia? Nie. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 serio wywalili koth? na chu.j? wydali jakiś komunikat w tej sprawie? Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 2 listopada 2015 Autor Opublikowano 2 listopada 2015 serio wywalili koth? na chu.j? wydali jakiś komunikat w tej sprawie? https://gearsofwar.com/en-us/community/playlist-refresh-oct30 TL;DR Coalition twierdzi, że Blitz był ponoć popularniejszy niż KOTH (mimo to nie chcą podawać konkretnych statystyk), więc zdecydowali się na ograniczenie playlisty, aby nie dzielić populacji. Początkowo Blitz miał siedzieć w Social, w momencie gdy ludzie zaczęli narzekać, że mając w rankingowych tylko Execution zajmie im milion lat dojście do Seriously, został przerzucony do Competetive. 1 Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Po co zmieniać coś, co było dobre? Cytuj
Gość Władca Marionetek Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Ktoś może mi jeszcze przypomnieć do kiedy dostanie się po zakupie remastera całą serię we wstecznej kompatybilności? Jak wygląda otrzymywanie tych gier - wsadza się płytę do napędu i nasza konsola dostaje rezerwację na te gry w przyszłości? Czy może jest jakiś kod? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Musisz zagrać w grę do końca roku. 12 listopada kiedy wystartuje wsteczna kompatybilność gry z X360 powinny pojawić się na liście gier do ściągnięcia w "Gry i aplikacje". Cytuj
yatza 2 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 (edytowane) Wraz z aktualizacja systemu dostaniesz wsteczna kompatybilność i ściągniesz pozostałe części Edytowane 2 listopada 2015 przez yatza Cytuj
Gość Władca Marionetek Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Dzięki wielkie za odpowiedź. W takim razie w najbliższym czasie zakupię sobie ten remaster. Cytuj
S_600 252 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Jedynke,tez sie dostanie? Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Tak, wszystkie części. Cytuj
S_600 252 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 Jak z ksiązkami o uniwersum Gearsow? Widzialem pare tytulow , są w bardzo niskich cenach, warto ? Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 jak lubisz uniwersum to warto, ale ogólnie przeciętne książki Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 7 listopada 2015 Opublikowano 7 listopada 2015 https://twitter.com/GearsofWar/status/662781541311868928 Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 11 listopada 2015 Autor Opublikowano 11 listopada 2015 Gra ktoś dzisiaj? Ping na serwerze EU: 120ms Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 11 listopada 2015 Opublikowano 11 listopada 2015 Dzisiaj trochę grałem i było ok, aż tak do mniej więcej 19:30, wtedy siadło wyszukiwanie i długo trzeba było czekać aby kogoś znalazło. No i w samej grze więcej drewna było niż zwykle. Cytuj
yatza 2 Opublikowano 13 listopada 2015 Opublikowano 13 listopada 2015 Nie wiecie kiedy bedą dostępne "stare" geary dla posiadaczy wersji na one? Bo mi płytę od 3 w(pipi)...o a chce pograc. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 13 listopada 2015 Opublikowano 13 listopada 2015 W grudniu będą wysyłać kody. Cytuj
BaNDzi0r25 128 Opublikowano 15 listopada 2015 Opublikowano 15 listopada 2015 Widzieli najlepszego heada na Gow ? https://m.youtube.com/watch?v=vtXGgFA4a1o 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi