Skocz do zawartości

Gears of War 1 Remaster

chmurqab

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wczoraj grałem z takim gościem, mapa ratusz, king of the hill. Imo rozpieprzał cała gre, zayebiscie sie gnasherami pykało, cała ekipa na podobnym poziomie,  tylko ten crap-skiller siedział na górze i heady naparzał. 

Rozumiem, umiejetnosci itd, ale wkur,wiaja mnie tacy gracze, bo pozniej tylko latasz za takim lub sam czekasz na snajpe by jej nie dopadł.

tak, zapiekło ;]

Edytowane przez Banny
Opublikowano (edytowane)

Ja moge oddac kody na 1,2 i Judgement bo nie bd potrzebował, a szkoda żeby się zmarnowały. Jak ktoś potrzebuje to zapraszam na PW.

[EDIT]

Został jeszcze kod na Judgement.

[EDIT2]

Już nieaktualne, wszystkie kody rozdane.

Edytowane przez Kondeer
  • Plusik 1
Opublikowano

Dzieki kolego za kod do jedynki :)

Teraz jeszcze jak by ktoś miał zbędny kod na dwójkę i chciał sie podzielić to zapraszam - z chęcią przygarnę.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano (edytowane)

eee nie ? 

Pograłem kilka leveli i spadki były bardzo rzadkie, może ze 3 lub 4 klatki góra (ale tak chyba właśnie było w oryginalne). Nigdy nie spadło do 15 fps'ów.

Edytowane przez Ins
Opublikowano

Aha, no spoko, dawno nie gralem w oryginał ale jak dla mnie to ok 20 klatek na oko, nawet jak się włączy remaster gow 1 to w singlu wydaje się, że śmiga dwa razy lepiej

Opublikowano

Aha, no spoko, dawno nie gralem w oryginał ale jak dla mnie to ok 20 klatek na oko, nawet jak się włączy remaster gow 1 to w singlu wydaje się, że śmiga dwa razy lepiej

Coś u Ciebie jest nie tak. Jeżeli chodzi o ilość klatek to GoW2 i remaster chodzą u mnie tak samo.

Opublikowano

Ja zgadzam się z kolegą S_600, ale na przykładzie GoW3, zainstalowałem z zapałem że wrócę do multi w Gears'ach (bo jakoś UE mnie nie satysfakcjonuje), a tu tak klatkuje że uj z takim graniem. Na X360 spędziłem setki godzin z tym tytułem, więc wiem o czym mówię i na pewno nie było aż takich spadków.

Opublikowano

Dzieki za odpowiedz, jeszcze mam pytaie, jak wyglada gra online w GOW UE, tak samo jak w klasyka? ( jak to jest z hostami, dalej trzeba sie ustawiac po meczu aby wybrac 16/16 np. zeby sie dobrac? czy juz mozna zapraszac graczy?) No i jak wiele osob w to gra?, jak z emulacja GOW2/3/J (online) na XONE?