Opublikowano 27 grudnia 20159 l WTF ? Miałem 8K killi w multi, już prawie witałem się z Seariously, a teraz wyskoczyło mi, że mam dopiero 3 tysie ubić ? Były jakieś resety czy coś ?
Opublikowano 27 grudnia 20159 l Tak. Co jakiś czas pojawia się pasek w prawym dolnym rogu ekranu z nazwą achievementa i pokazuje ile ubić brakuje. Tak więc ostatnim razem pokazało mi, że mam 6000/10000 w Seriously. Od tego momentu nabiłem kolejne 2 tysie (gram tylko rankingi) i dziś wyskoczył mi pasek 3000/10000 Seriously ...
Opublikowano 27 grudnia 20159 l W pierwowzorze tez byly klocki z tym acziwem ale wiekszosc grala dla satysfakcji i samo wpadalo po czasie ;-)
Opublikowano 27 grudnia 20159 l W ogóle nie pokazuje procentowo. W pierwowzorze tez byly klocki z tym acziwem ale wiekszosc grala dla satysfakcji i samo wpadalo po czasie ;-) W oryginalne wpadło bez problemu ;] Mało calakuję teraz ale tą grę chcę mieć obrobioną. No ale tak czy inaczej wpadnie, bo zapewne będę cisnąć póki GoW4 nie wyjdzie Edytowane 27 grudnia 20159 l przez Ins
Opublikowano 27 grudnia 20159 l gearsy to chyba jedyna gra w ktorej nie pokazuje sie % wykoniania w aplikacji achievements
Opublikowano 28 grudnia 20159 l Ta na 360 to oczywiście. Ja na pierwszym koncie miałem 22k i nie wpadło.
Opublikowano 29 grudnia 20159 l Tak sie zastanawiam, czy istnieje jakis sposób aby dostać postacie: (mam zwykłą wersje gow) Savage Grenadier Elite Cole superstar/Cole rugby Edytowane 29 grudnia 20159 l przez Banny
Opublikowano 30 grudnia 20159 l Panowie szybkie pytanie do was czy można zakupić wersję pudełkową aby przygarnąć kody na wszystkie pozostałe części? Czasu pozostało już niewiele i się namyślam choć nie grałem tylko w Judgment
Opublikowano 30 grudnia 20159 l Może być cyfra, może być pudełko - używana też. Ważne by do końca roku odpalić grę
Opublikowano 30 grudnia 20159 l Witam, posiadam zbedne kody na pierwszą i drugą część, pisać na PW. Pozdrawiam
Opublikowano 31 grudnia 20159 l Bylby ktos chetny na przejscie remastera w coopie w Roku Panskim 2016? Pytam czysto orientacyjnie bo w sumie sam nie wiem kiedfy konkretnie bede mial czas na granie.
Opublikowano 1 stycznia 20169 l dostał ktoś nowe kody na 1 i 3ke? u mnie ciągle wyskakuje błąd jak chcę pobrać.Jeżeli komuś nie działa Gow 1 lub 3; typowy komunikat brzmi " coś poszło nie tak" to fizycznie osoba znajduje się w kraju gdzie takowe części zostały zabronione.Pomaga VPN i wpisanie kodów przez PC. Pewnie jesteś w Niemczech gdzie takowe części są zablokowane. Zaloguj się przez PC na konto Live i zmień programem VPN na IP Polskie i wpisz kody. Ja tak zrobiłem i działa wszystko włącznie z MP. Pozdrawiam nie działa u mnie ten sposób przez vpn nie ma ktos niepotrzebnego kodu na 3ke?
Opublikowano 1 stycznia 20169 l Ja - od przyszlego weekendu (09.01) Akurat mam wolne, a potem na tygodniu powinienem byc na chacie wiec jak cos to mi pasi
Opublikowano 2 stycznia 20169 l Wiecie jaki syf jest z kodami? Ja swoich jeszcze nie dostalem, a wystarczy wejsc na http://forums.xbox.com/xbox_support/xbox_one_support/f/5576.aspx Loteria, w styczniu jeszcze beda kody wysylac, pisalem 2x do supportu.