Opublikowano 11 stycznia 20169 l oglądałem to na żywo i aż mnie poraziło jak ci ludzie mają tą grę opanowaną, jakie to jest olbrzymie zgranie w teamie, każda akcja przemyślana coś pięknego
Opublikowano 11 stycznia 20169 l Lepsze 15tki z drewnami xD Baczu Edytowane 11 stycznia 20169 l przez KoBik
Opublikowano 26 stycznia 20169 l Na multi utrzymuje sie jakaś sensowna liczba graczy? Bo pamiętam tą tendencje spadkową ze wszystkich części... po paru miesiącach od premiery było raczej mało chętnych do pogrania a grałbym...
Opublikowano 29 stycznia 20169 l ale zapewne są to tacy chętni, którzy będą lali dupsko... pamiętam jak wbiłem sie pierwszy raz w życiu do multi w pierwszych Gearsach na x360... łomot ;D
Opublikowano 30 stycznia 20169 l Jakby ktoś chciał grać z Polakami 4vs4 to wysyłajcie zaproszenia na mój nick. BaNDzi0r25
Opublikowano 1 lutego 20169 l ale zapewne są to tacy chętni, którzy będą lali dupsko... pamiętam jak wbiłem sie pierwszy raz w życiu do multi w pierwszych Gearsach na x360... łomot ;D Pare razy się wkur**sz ale jak grales wczesniej to po jakimś tyg grania zaczniesz ogarniać;p
Opublikowano 5 lutego 20169 l wczoraj skonczyłem singleplayerową przygodę odświeżonej jedyneczki i dalej kopara na podlodze a gierka ma 10 lat, gameplayowo, designersko, nic a nic sie nie zestarzała propsy dla twórców że dorzucili wszystkie części serii za frajer w BC - akurat do premiery czwóreczki będzie można się podelektować wiadomo już czy czwórka będzie mieć kanapowy coop?
Opublikowano 5 lutego 20169 l wczoraj skonczyłem singleplayerową przygodę odświeżonej jedyneczki i dalej kopara na podlodze a gierka ma 10 lat, gameplayowo, designersko, nic a nic sie nie zestarzała propsy dla twórców że dorzucili wszystkie części serii za frajer w BC - akurat do premiery czwóreczki będzie można się podelektować wiadomo już czy czwórka będzie mieć kanapowy coop? przecież w to nie idzie grać na onie. imput lag, opóźnienie w multi czy spadki fpsów. po idealnie płynnych 60 klatkach odpalanie popzrednich czesci we wstecznej to istna katorga
Opublikowano 5 lutego 20169 l kampania singla 3ki chodzi c(pipi) Graliśmy w 4 osoby w coopie i tak lag był wyczuwalny, ale nie był aż taki żeby czuć dyskomfort chociaż berserkerka nam zajęła 5-6h przez laga na hardcore
Opublikowano 6 lutego 20169 l od nowego uptade kille z koth/tdm(i innych z playlisty) będą liczyły się do seriously a blitz i egzekucja dostały po jednej rundzie więcej. oprocz tego wywalili część map z rotacki blitza i zmniejszyli czas trwania okręgów. dobre zmiany
Opublikowano 10 lutego 20169 l Gdyby kogoś to interesowało na ten moment mam drugie miejsce w Europie (ten sezon). http://gamebattles.majorleaguegaming.com/xboxone/gears-of-war-ultimate-edition/ladder/singles-eu