Opublikowano 27 czerwca 20168 l Co tu dużo pisać - kozak i tyle Jakbyś grał przeciwko mnie to bym wyklinał tylko "(pipi)! cyborg ..." itd. Szanuje skill, ale jako niedzielny gracz w girsy preferuje spokojniejsza rozgrywkę (np. piłowanie typków w mgle )
Opublikowano 7 lipca 20168 l Cześć, chciałbym się dowiedzieć czy Gearsy 3 z pakietu Ultimate są po polsku?
Opublikowano 11 sierpnia 20168 l chciałbym zresetować swój profil, tak, aby być znowu na 1 poziomie. jak tego dokonać ? :}
Opublikowano 21 sierpnia 20168 l chciałbym zresetować swój profil, tak, aby być znowu na 1 poziomie. jak tego dokonać ? :} W dzienniku wojenym masz statystyki i bodajże X trzeba nacisnać
Opublikowano 21 sierpnia 20168 l na tym ekranie mozna tylko nacisnąć "B" aby powrócić lub triggery do przeglądania statystyk : (I
Opublikowano 1 września 20168 l https://gearsofwar.com/en-us/community/news/get-the-nerd-angles-weapon-skin-by-playing-the-launch-invitational-ladder ktoś chętny by zdobyć?
Opublikowano 10 września 20168 l Moze jakies forumowe granie w multi? Od poniedziałku ja też chętnie!
Opublikowano 20 września 20168 l Ostatnio grałem z niewidzialnym kolesiem (w drużynie przeciwnika 3 widzialnych, jednego nie widziałem aczkolwiek moi z drużyny tak) Na gifie widać to jak dostaje z łokcia dwa razy "z powietrza" i co Wy na to?