Skocz do zawartości

Gears of War 1 Remaster

chmurqab

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo.

Ktos gra w to jeszcze po premierze 4ki?

Ostatnio kupilem xbox one, nie ma ktos ochoty popykac onlajn ?

Gametag: Linu PL

Możesz zaprosić z kimś odpalę z przyjemnością.

Poszło zaproszenie, jak coś to ja dzisiaj coś tam popykuję. 

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Gram sobie powoli w tego remastera i bajka - świetne lokacje, jestem po 2 pierwszy aktach i klimat można ciąć piłą, gram na 3 poziomie trudności i jest ciężko. Do tego grafika naprawdę spoko, zawsze miałem beke z Pudzianowskich ale jest moc. Szkoda, że wszystkich części tak nie pobili graficznie, ale po przejściu Ultimate lykam kolejne części.

Może nawet kupie sobie golda żeby pograć online albo przejść singla na insane w coopie.

Opublikowano

W GoW Ultimate to jako świeżak już dużo nie ugrasz na multi :)

tam (po premierze GoW4) zostali sami Girsowi wyjadacze :P

...a graficznie ten remake to jedna z najładniejszych gier w historii Xboxa 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Widać gdzieś pod grą progres w osiągnięciach? Podczas gry się pojawiają poszczególne postępy, jednak nie umiałem znaleźć wczoraj na szybko nigdzie...

Przeszedłem z moją drugą połówką całą grę w coopie (chyba w 3 dni, choć zaczęliśmy jakieś pół roku temu) i nie wpadły acziki za coopa ani za przejście gry. blink.png Wydaje mi się, że graliśmy od samego początku razem. Da się w ogóle jakieś etapy przejść w singlu i dołączyć później na coopa? Wydaje mi się, że grałem sam...jakby osobno.

Opublikowano

To wiem ale chodzi mi pod grą. Bo jeśli gra nam nie zaliczyła aczików za przejście + przejście w coopie to może jakiś rozdział pominęliśmy? Liczę, że jak nadrobimy (da się tak?) to acziki wskoczą? A może jest jakiś post scriptum? Albo creditsy trzeba przeczekać?

Opublikowano

Temat ostatnio dość znany...Gra potrafi nie zaliczyć wdzięków za jej ukończenie. Nie zaliczyło mi dwóch osiągnięć za ukończenie kampanii. Sprawdziłem i nie zaliczyło mi jednego z rozdziałów. Wróciłem, powtórzyłem...I to samo. Tak że trzeba z tym żyć :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jak jeszcze nie miałem styczności z Gearsami to lepiej brać Ultimate Edition, czy zwykłe Gerasy z X360? Ta wersja UE daje dostęp do dalszych części Gearsów z X360?

Opublikowano

Wersja Ultimate kosztuje ile? 50 zł? Nie ma się nad czym zastanawiać tylko brać Ultimate. Jedynka nadal wygląda ok, ale Ultimate o wiele lepiej

• Plusik 1
Opublikowano

Zawsze lepiej Ultimate. Jakos tam jest zremasterowana a troche czasu od jedynki minelo, szkoda zeby Cie odrzucila. Wiem, ze przy preorderze nowki GoW UE dodawali kody na pozostale girsy, ale jak to jest teraz to nie wiem do konca. Jak cos to mam kod na gearsy 1-3 i Judgement jakbys byl zainteresowany.

• Plusik 1
Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Bierz Ultimate. nawet nie ma co się zastanawiać.

Edytowane przez DonSterydo
  • Plusik 1
Opublikowano

Jak jeszcze nie miałem styczności z Gearsami to lepiej brać Ultimate Edition, czy zwykłe Gerasy z X360? Ta wersja UE daje dostęp do dalszych części Gearsów z X360?

ULITIMATE !

Ta gra jest definicją tego jak powinien zostać wykonany Remaster - zmieniona każda tekstura, modele, custcenki wykonane od podstaw.

multiplayer - mix map ze wszystkich części, oczywiście też z nowej oprawie.

must have jeśli masz XOne

polecam recenzję Quaza na YT

• Plusik 1
Opublikowano

na Gearsach 3 jeszcze bywa od 3 do 5 tysięcy ludzi online :P 
tak, na 360tce 

Ultimate nie narzeka raczej na pustki serwerowe, wiele osób nie akceptuje niczego powyżej GoW1 w mutli, serio... 

Gość DonSterydo
Opublikowano

Jak ktoś lubi skillowe multi, to zawsze będzie wysoki próg wejścia. Po prostu trzeba grać.

Opublikowano (edytowane)

w gow1 na x360 przegrałem setki godzin online

specem nigdy nie byłem, ale rozpie.rdol sie czasem robiło konkretny

ultimata mam, żeby ten gold nie był tak skur.wysyńsko drogi :/

Edytowane przez maciucha