Skocz do zawartości

Gears of War 1 Remaster

Featured Replies

Opublikowano

Sterylne? Pod względem detali oryginał nawet nie stał obok nowej wersji :P

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 186,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kwintesencja zajebistości   + bonus     xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD czuje się jak w 2008 roku

• https://www.youtube.com/watch?v=6kwyVFQGDLQ   Jak ktoś ma 2 minutki to może sprawdzić

• Wrzucę coś od siebie z dziś:   https://www.youtube.com/watch?v=5jtobfvwHOQ&feature=youtu.be

Opublikowano

No tak to dla mnie wygląda, czyściutko i schludnie, niby kolorowo ale i mdło. Nie wiem jak mam to wytłumaczyć, ale nie podoba mi się w ogóle ten remaster. 

Opublikowano

A grałeś w betę? Wygląda identycznie. Jakoś nikomu nie przeszkadzało ;)

Opublikowano

Grałem i już pisałem gdzieś, że te zmiany w designie i kolorystyce to poroniony pomysł.

Opublikowano

Multi z GoW1 i funkcja nagrywania klipów prosto z konsoli, moje marzenie sprzed 8 lat się spełnia...

Opublikowano

Trochę zabawnie teraz oglądać zrzuty z oryginału, które są brzydkie jak noc i przypomnieć sobie, że to rzeczywiście robiło nieziemskie wrażenie w dniu premiery :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Girs ma bardzo specyficzną mechanikę. Jak się nie zagrywałeś w poprzednie części, to będą Tobą podłogę zamiatać. trzeba w szczególności ogarnąć Gnashera z biodra, bez tego możesz sobie latać jak kołek po mapie.

No i baunsowanie po ścianach co jest chyba jeszcze trudniejsze do opanowania.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Zakupię z pewnością z sentymentu, ale przeglądam te materiały i klimat tej gry po prostu wyparował, no ale już trójka to zmieniła, więc normalka.

Opublikowano

Wątpię - celem UE jest głównie przeniesienie trybu multi w dobrej jakości do czasu premiery Girsa 4 żeby ludzie znudzeni czekaniem nie odpłynęli od konsoli. W domyśle to też pewnie taka pseudo beta dla nowego studia jak sobie poradzą z kodem sieciowym, bo z tym zawsze najwięcej jest problemów. Przez rok będą to mogli dobrze ogarnąć.

Opublikowano

O co chodzi z tym, ze dzadzą darmo pozostale czesci w ramach wstecznej kompatybilnosci? Bedzie , mozna sobie ściągnać reszte części?

Opublikowano

O co chodzi z tym, ze dzadzą darmo pozostale czesci w ramach wstecznej kompatybilnosci? Bedzie , mozna sobie ściągnać reszte części?

Tak. Jak kupisz do chyba któregoś grudnia i odpalisz grę to dostaniesz kody na pobranie wszystkich części z X360 i będą do ogrania we wstecznej kompatybilności na Xone.

Opublikowano

Kolejny direct feed:

http://www.gamersyde.com/hqstream_gears_of_war_ultimate_edition_gc_direct_feed_gameplay_2-35289_en.html

Okrutnie słabo to wygląda =/ Nie dość, że sama oprawa ssie to i klimat gdzieś uleciał (tak jak pisał Moldar). Nie wierze w to co zaraz napisze, ale chyba wolałbym zwykłe podpicie rozdziałki, 60 klatek i konretne AA niż taki remaster ....

Opublikowano

a dla mnie to wygląda świetnie, gears of war oryginalne dzisiaj już naprawdę straszy wyglądem, szczególnie to płaskie jak dupa węża oświetlenie. O dziwo Girsy 2 sporo mniej się zestarzały.

Opublikowano

Źle nie wygląda, ale klimat z oryginału był znacznie lepszy i tylko tyle. Coś jak z killzone, dwójka mistrzowski klimat, trójka jakiś dramat, o Shadow fail nawet nie wspomnę.

Opublikowano

rowniez mi sie podoba, gra juz czeka na dysku ale bedzie grane :banderas: