Opublikowano 21 sierpnia 20159 l Już nie ma tych girsów w empiku czy ślepy jestem? Właśnie chciałem klepnać. ;/
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l Wyświetla że już niedostępny. EDYTA: Informacja na stronie: Uwaga!!! Cena widoczna na stronie jest skierowana do klienta końcowego. Ilość sztuk ograniczona. Zamówienia hurtowe zostaną anulowane. Tytuł w dniu premiery będzie dostępny w cenie 99,99zł w wybranych salonach empik. Edytowane 21 sierpnia 20159 l przez DonSterydo
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l skur.wamać ;/ Ciekawe czy stacjnonarnie w klepach w takiej cenie będzie można złapac w dniu premiery czy to tylko cena w przedsprzedaży była?
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l Po tym co wkleiłem do posta powyżej wynika, że to był ograniczony rzut. Na 100 zł w sklepach bym nie liczył.
Opublikowano 22 sierpnia 20159 l Pozostałe części GoW do pobrania gratis dosteje się tylko w przypadku preordera (cyfrowo czy może być pudełko?) czy kupując grę po premierze też będzie można je pobrać za free?
Opublikowano 22 sierpnia 20159 l Widać cwaniaczki się rzuciły i kupowały po xx sztuk. Bo w Polsce kupowanie gry, w ilościach większych niż 1 sztuka, to *cwaniactwo/wykroczenie/przestępstwo... *niepotrzebne skreślic
Opublikowano 22 sierpnia 20159 l Po ile masz? Jeśli do mnie to pytanie, to ja zamówiłem tylko 1 sztukę żeby nie narazic się na publiczny lincz Kto przespał promo, to gapa. Nie ma co płakac, bo 139zł to też dobra cena.
Opublikowano 22 sierpnia 20159 l Autor Widać cwaniaczki się rzuciły i kupowały po xx sztuk. Bo w Polsce kupowanie gry, w ilościach większych niż 1 sztuka, to *cwaniactwo/wykroczenie/przestępstwo... *niepotrzebne skreślic Nie tylko w Polsce się nieprzychylnie patrzy na takie praktyki. Popatrz na USA i opinie na temat resellerów amiibo.
Opublikowano 22 sierpnia 20159 l Widać cwaniaczki się rzuciły i kupowały po xx sztuk. Bo w Polsce kupowanie gry, w ilościach większych niż 1 sztuka, to *cwaniactwo/wykroczenie/przestępstwo... *niepotrzebne skreślic Nie tylko w Polsce się nieprzychylnie patrzy na takie praktyki. Popatrz na USA i opinie na temat resellerów amiibo. Jasne, ale nie popadajmy w skrajności. Była ograniczona ilośc egzemplarzy w tej cenie i jeśli było to 100 szt., to wątpię żeby 1 osoba zakupiła 50 szt, a reszta po sztuce. Dla tych co zamierzają marudzic - było kupowac, a nie się czaic
Opublikowano 24 sierpnia 20159 l Byłby ktoś w ogóle chętny na zaliczenie coopa (na insane)? Najlepiej przez weekend chyba, że empik zamuli.
Opublikowano 24 sierpnia 20159 l Byłby ktoś w ogóle chętny na zaliczenie coopa (na insane)? Najlepiej przez weekend chyba, że empik zamuli. Ja mogę, oczywiście jeżeli sklep się wyrobi z wysyłką
Opublikowano 24 sierpnia 20159 l pierwsza recka ale portal xboxowy http://www.icxm.net/x/review-gears-of-war-ultimate-edition.html 9/10
Opublikowano 24 sierpnia 20159 l Kampania w 30 klatkach To chyba było wiadomo od początku? 30 w singlu, 60 w mutli. Szkoda, że nie udało się tutaj i tutaj 60, ale jeśli trzeba iść na kompromis, to wolę 60 w multi
Opublikowano 24 sierpnia 20159 l Tylko multi. Kampania mimo, że świetna to tylko dodatek z kumplem cała noc w piątek walczymy na serwerach przydalyby się 2 osoby do teamu
Opublikowano 24 sierpnia 20159 l Ultima właśnie zmieniała date premiery na 28.08 Edytowane 24 sierpnia 20159 l przez bid0n
Opublikowano 24 sierpnia 20159 l Ultima właśnie zmieniała date premiery na 28.08 Ciekawe, bo np. Muve zaczął już wysyłać, a to są chyba sklepy prowadzone przez te same osoby.