Czezare 1 450 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Bardzo się uprasza osoby, które nabyły już "fizycznie" gre w jakimś sklepie stacjonarnym o zdradzenie co to za sklep Cytuj
Zbigniew 0 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Kurrr...czemu dopiero 28.08? (jakby co to pytanie retoryczne, coby nikt do odpowiedzi się nie rwał) Fart trafił że mam 2 dni wolne w tym tygodniu 25 i 28, akurat na pierwotną premierę i na oficjalną premierę. Ale ujnia że premiera dopiero 28.08 bo MGS V też zamówiony, a te 4 dni to za mało żeby się nacieszyć tym remasterem. ja się pytam dlaczego 28 a nie dzisiaj cyfrówka????:{ Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Najwazniejsze ze multi dziala w 60 klatkach, kampania moze byc w 30, ale gra przeszla skok graficzny wiec niestety nie dalo sie juz wiecej wyciagnac. Cytuj
bid0n 3 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Ma ktos jakieś info od Agito? Mam wrażenie że to będzie moje pierwsze zamówienie, i ostatnie... Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 (edytowane) Ja na razie wstrzymuje się z zakupem remastera, powody czysto finansowe. Może w przyszłym miesiącu dam radę. Wszystkie części z 360tki mam na półce, więc ewentualnie mogę się pisać na granie w którąś z części z BC, ale te chyba nie będą dostępne do grania od razu z premierą remastera? Edytowane 25 sierpnia 2015 przez Hum Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Jako że jadę na urlop to spokojnie poczekam na empik i w pon następny odbiorę. Mgs v i gearsy jednego dnia plus powrót z urlopu boże kiedy ja to ogram. Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Ja na razie wstrzymuje się z zakupem remastera, powody czysto finansowe. Może w przyszłym miesiącu dam radę. Wszystkie części z 360tki mam na półce, więc ewentualnie mogę się pisać na granie w którąś z części z BC, ale te chyba nie będą dostępne do grania od razu z premierą remastera? W jedynkę można już grać, a wczoraj taki o to wpis się pojawił: Więc pewnie za chwilkę i Judgement będzie można ograć. 1 Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Najbardziej mi się do trójki tęskni. <3 Ciekawe kiedy resztę dodadzą. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Moja kopia już w paczkomacie czeka, aż skończę prace Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 hav3n nie gramy na insane Zasmuciles mnie. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 (edytowane) Jak ktoś zamawiał w Euro, a później anulował na stronie sklepu (bo np. zamówił w empiku), to niech sprawdzi skrzynkę - ja anulowałem zamówienie przez stronę internetową i dzisiaj się okazało, że nie przeszło przez system i paczkę wysłali do sklepu, jak napisałem zgłoszenie przez stronę, to też nie dostałem duplikatu wiadomości na e-maila. Trzeba anulować telefonicznie. Edytowane 25 sierpnia 2015 przez DonSterydo Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 (edytowane) Pytanie do tych, co mają wersję na płytce, jest jakiś day one patch, czy wystarczy tylko przebrnąć przez proces instalacji? e. jest 1gb do pobrania Edytowane 25 sierpnia 2015 przez Figuś Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Kurde nie moge sie juz doczekać, jak ktos chętny to mozna zrobić gre w coopie na insane chociaz pewnie i tak sam skończę Mam nadzieje ze w multi wszystko bedzie śmigać jak należy i będziemy grać do rana Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Jak ktoś zamawiał w Euro, a później anulował na stronie sklepu (bo np. zamówił w empiku), to niech sprawdzi skrzynkę - ja anulowałem zamówienie przez stronę internetową i dzisiaj się okazało, że nie przeszło przez system i paczkę wysłali do sklepu, jak napisałem zgłoszenie przez stronę, to też nie dostałem duplikatu wiadomości na e-maila. Trzeba anulować telefonicznie. dzwoniłem na infolinie i miła pani powiedziała mi że nic nie trzeba robić, wystarczy nie odebrać przesyłki ODDAWAJ MOJE IMPULSY!!!11 Cytuj
Master_Lukas 202 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Jak ktoś zamawiał w Euro, a później anulował na stronie sklepu (bo np. zamówił w empiku), to niech sprawdzi skrzynkę - ja anulowałem zamówienie przez stronę internetową i dzisiaj się okazało, że nie przeszło przez system i paczkę wysłali do sklepu, jak napisałem zgłoszenie przez stronę, to też nie dostałem duplikatu wiadomości na e-maila. Trzeba anulować telefonicznie. dzwoniłem na infolinie i miła pani powiedziała mi że nic nie trzeba robić, wystarczy nie odebrać przesyłki ODDAWAJ MOJE IMPULSY!!!11 No chyba, że ktoś z góry zapłacił Też mam zamówienie w Euro i gierka będzie do odebrania jutro. Poczekam do piątku na Empik, jak nie będzie, to odbieram w Euro. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Mi facet w infolinii w Euro powiedział, że choć grę w magazynie centralnym już mają to fizycznie w sklepach znajdzie się dopiero 28-go. Cytuj
Emtebe 2 540 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Opublikowano 26 sierpnia 2015 (edytowane) U mnie, w Empiku status "Czeka na kompletację". Także nie wiem czy na 28.08 będę mógł odebrać, czy tego dnia wyślą dopiero do salonu. Coś czuję, że 1 września będę żonglował płytami z GoW, MGS5 i Mad Maxem jak szalony Edytowane 26 sierpnia 2015 przez Emtebe Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Opublikowano 26 sierpnia 2015 ja tam jestem prawie pewien że w piątek wyślą a odbierzemy dopiero w poniedziałek, no ale cena zayebista więc coś za coś Cytuj
Emtebe 2 540 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Opublikowano 26 sierpnia 2015 (edytowane) Dlatego właśnie na 1.09 będę miał istny boom growy No chyba, że jak wyślą w piątek to w sobotę będzie można odebrać. Mogę poczekać, za taką cenę to i tak okazja. Nie grałem wcześniej w GoW, więc zakup dla mnie idealny. Edytowane 26 sierpnia 2015 przez Emtebe Cytuj
prz3mus 20 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Z doświadczenia wiem, ze w Empiku grę można odebrać w dniu premiery, chyba ze sie z góry zapłaciło za zamowienie - wtedy to sie cuda dzieją... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Master_Lukas 202 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Mi facet w infolinii w Euro powiedział, że choć grę w magazynie centralnym już mają to fizycznie w sklepach znajdzie się dopiero 28-go. Dostałem sms-a, że gierka już czeka na mnie w salonie, więc facet był chyba niedoinformowany Cytuj
orion50 632 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Kurier już wiezie, po pracy położe łapy na tym majstersztyku. Ile ugralem się w multi na 360 to hoho.. Magia działa Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Opublikowano 26 sierpnia 2015 No to happy train!!! D Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Przyzwyczajony do wesołego skakania w Uncharted, tu miałem zderzenie z rzeczywistością, na normalu na początku dostawałem wpie.rdol aż miło, ale im dalej w las tym lepiej zaczynam się odnajdywać co nie znaczy żem kozak Słupek będziesz miał ze mną ciężko na insane Czasami zdarzają mi się dziwne teleporty, przeszukuję sobie pomieszczenie za nieśmiertelnikiem i bam teleport pod punkt kontrolny Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi