Skocz do zawartości

Gears of War 1 Remaster

Featured Replies

Opublikowano

też mnie ciągle wrzuca w wir wymiataczy, chyba że takie girsowe janusze jak ja w ogóle w to nie grają po multi..

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 185,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kwintesencja zajebistości   + bonus     xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD czuje się jak w 2008 roku

• https://www.youtube.com/watch?v=6kwyVFQGDLQ   Jak ktoś ma 2 minutki to może sprawdzić

• Wrzucę coś od siebie z dziś:   https://www.youtube.com/watch?v=5jtobfvwHOQ&feature=youtu.be

Opublikowano

też mnie ciągle wrzuca w wir wymiataczy

Tak to sobie tłumaczyliśmy  :yao:

Opublikowano

proponuje zrobić spotkanie party 4 vs 4 ale żeby zebrać same forumowe lamy, przynajmniej tak sobie nabijemy fragi xd (i może sie czegoś nauczymy)

Opublikowano

To ja się piszę. :lapka: 

Opublikowano

suteq ale ty mowiles ze "jesu jak latwo co meczyk 8 fragów" itp no nie wiem czy jestes wystarczająco slaby na nasze progi :P wstępnie jutro po 18?

Opublikowano

Nigdzie tak nie pisałem, raz zdobyłem 12 fragów bo trafiłem na totalne lamy. Potem to już było słabo, 2-3 to góra. :P

Opublikowano

No ja bym się pisał - w bonusie dorzucam niezłą bekę z plejstejszyn  :reggie:

Opublikowano

Taki bonus to my mamy zawsze. :lapka: 

:kaz:

Opublikowano

OK no to jutro godz 19

kermit

suteq

donsterydo

hav3n

figuś

DAWAJCIE LUDZIE OSTATNIE 3 MIEJSCA

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Lepiej 19.00. O 18.00 to ja mogę dopiero do domu wrócić.

Opublikowano

ok, zmienione.. figuś, slupek? podobno macie wystarczajacego skilla

Opublikowano

yo ja sie piszę

Macias1 pl

lamie aż miło więc się nadaje  :P

Opublikowano

można grę ustawić tak żebyśmy grali przeciwko sobie? Uzbierałoby się chyba ośmiu typa dziś xd

Opublikowano

ok to macias, koval i maciekww28 zamykaja liste

gramy 4 lamy vs 4 lamy jutro o 19 :lapka:

Opublikowano

jakby Wam ktoś wypadł lub zostało jakiś wolny spot to chętnie wskoczę: popeqPL (lvl 20 i jakoś idzie) ;-)

gra uzależnia - pozdro!! :-)

Opublikowano

Meh, nie zdążyłem się zapisać, a większej lamy niż ja raczej nie ma :P Żałuję, że mam tak mało czasu na granie, bo pomimo kiepskich wyników można przednio się bawić w multi.

Opublikowano

Gra w multi tej gry dla kogoś kto wcześniej nie miał z nią kontaktu i bez skilla jak ja to jak zderzenie z lokomotywą, każdy pojedynek na krótki dystans to szybki zgon.Normalnie wstyd na serwer wchodzić co by drużyny nie osłabiać.

Opublikowano

jak ja zaczynałem przygodę z gears of war 2 to dopiero zaczynałem strzelać na padzie i z każdego dosłownie fraga się cieszyłem. Ratio miałem 0.5 może nawet mniej, a mimo to grałem prawie co wieczór przez wiele tygodni. Trochę treningu i nie będzie tak źle, najlepiej odpalić egzekucję i podpatrywać jak grają lepsi.