Skocz do zawartości

Gears of War 1 Remaster

chmurqab

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wczoraj w sutqu coś pękło, 50 post oskarżający o ściąganie gierek z torrentów w końcu dało upust w grze

komar odganiający łokciem żabe

cztery kille chyba sie uzbierały :obama:

granacik wygrywa mecz

ps.

ta gra to czysty geniusz

• Plusik 6
Opublikowano

Ja pewnie dzisiaj będę, ale nie wiem czy multika będę grał, pewnie coś tam pyknę znając życie. :P

Opublikowano

Zapewne wielu z wam się zdarza trafiać na kolesi trudnych do zabicia. I tu nie ma nic do rzeczy skill ale to że po prostu są oni z czasem nieśmiertelni :/

Tutaj kolesiowi wbijam strzałkę prosto w jajca 

aKE348G.gif

Tutaj centralnie boomem pod nogi ładuje a drugiemu pomiędzy nogami boom przelatuje :D

E6cqDdW.gif

Opublikowano

Strzałka pewnie mu odpadła, jak na murek wskakiwał, ogarnij się Dracon ;)

Co do booma, to pierwszy faktycznie z dupy strasznie, ale ta broń tak niestety randomowo działa jeśli nie ma bezpośredniego trafienia (drugi przeleciał za kolesia pod nogami).

Opublikowano

Strzałka pewnie mu odpadła, jak na murek wskakiwał, ogarnij się Dracon ;)

Co do booma, to pierwszy faktycznie z dupy strasznie, ale ta broń tak niestety randomowo działa jeśli nie ma bezpośredniego trafienia (drugi przeleciał za kolesia pod nogami).

Jak to strzałka odpadła podczas wchodzenia, to tak można? :D 

PS: Wrożek, ja Tobie próbowałem ratować dupsko tym boomem ;)

Opublikowano

Żartuję sobie, możliwe jednak, że ta animacja jakoś wpłynęła na to :) Nieskutecznie ratowałeś, ale doceniam, doceniam.

Może dzisiaj się mi lepiej powiedzie z tą pomocą :D