Opublikowano 20 września 20159 l Komarzysko jak mnie slyszysz to tez badz bo szukamy kogos to przeciwnej druzyny
Opublikowano 20 września 20159 l ja również o ile znowu nie ograniczacie party do newbie jak ostatnio
Opublikowano 20 września 20159 l Komarzysko jak mnie slyszysz to tez badz bo szukamy kogos to przeciwnej druzyny Kurka wodna nie słyszałem Cię, a szkoda bo chętnie bym się dołączył. O takich igrzyskach to lepiej powiadamiać się smartglasem panocku.
Opublikowano 20 września 20159 l Nienawidze cie Dracon Siedemdziesiat Siedem. No to Ty i ta Twoja piła będzie mi się śniła po nocach!!!!!Chainsaw Ninja!!!!!
Opublikowano 21 września 20159 l Nigdy nie byłem wielkim fanem trybów pvp w grach, ale zawsze byłem pewny podziwu dla ludzi, którzy tak snajpami wymiatają w jakichś Halo czy Gyrosach.
Opublikowano 21 września 20159 l haha Figuś!Ty i Haven musicie założyć klan piły!Psychole Tak swoją drogą, założyłem oddzielny temat w dziale online tak aby nie spamować tutaj oraz aby każdy mógł się zgadywać tam. http://www.psxextreme.info/topic/111367-gears-of-war-ustawki/
Opublikowano 21 września 20159 l Pytam z dość sporym wyprzedzeniem. Byliby chętni do ogrania kampanii drugiej i trzeciej części na najlepszym padzie obecnej generacji, gdy już będą dostępne w BC? Póki co jest nas dwóch, czyli ja i Sutek, dwa miejsca wolne.