Skocz do zawartości

Gears of War 1 Remaster

Featured Replies

Opublikowano

ale nie ma sensu grac na social imo tylko competetive, mega slabo ze wywalili koth ale i tak wczoraj z ins niszczylismy ludkow na blitz 

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 185,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kwintesencja zajebistości   + bonus     xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD czuje się jak w 2008 roku

• https://www.youtube.com/watch?v=6kwyVFQGDLQ   Jak ktoś ma 2 minutki to może sprawdzić

• Wrzucę coś od siebie z dziś:   https://www.youtube.com/watch?v=5jtobfvwHOQ&feature=youtu.be

Opublikowano

Moim zdaniem ten podział competitive i social jest bezsensu.

Powinien być tylko competitive,tak to community jest rozdzielone.

Jeśli była by tylko jedna lista to gdyby gra tworzyła lobby w zależności od skila to Janusze by grali z januszami a pro z pro.

Każdy by był zadowolony.

Opublikowano
  • Autor

ale nie ma sensu grac na social imo tylko competetive

Nope. Ja chcę sobie pograć z kobietą bez napinki po ciężkim dniu roboty, z możliwością bezkarnego wychodzenia z meczu kiedy tylko mi się zechce. Krótsze czasy oczekiwania, jak ktoś wyjdzie w trakcie meczu to są szanse, że ktoś dołączy w trakcie. I mniejsza szansa trafienia na pro-team.

Opublikowano

Ja gram na competetive po ciężkim dniu i gram na luzaku bez spinki, a za wychodzenie z gry serio powinny byc 30min bany, moze wtedy ludzie by sie ogarnęli, a nie ze rage quit non stop bo nie idzie xD

Opublikowano
  • Autor

Problem w tym, że jest milion innych powodów na wyjście niż rage-quit.

edit:

Precyzując

* trafiasz na zorganizowany team, a Ty grasz z randomami

* trafiasz na lepszy team, który decyduje się, że będzie na Was żerować i boostować sobie statsy (nie zajmują kółka)

* typowe życiowe sytuacje: telefon, musisz wyjść z domu, a mecz się niespodziewanie dłuży

* trafiasz na nieogarniających trybu randomów, którzy biegają po mapce, albo kampują zamiast zajmować kółko

* trafiasz na typków, którzy lagują tak, że teleportują się przez pół mapy

Żeby nie było: zawsze staram się zostać w meczu i zobaczyć jak rozwinie się sytuacja. W większości przypadków nawet jak ktoś nas jedzie do 0, to zostaję do końca meczu. Jednak nie widzę sensu męczenia się w beznadziejnych sytuacjach, w końcu gra ma sprawiać przyjemność. Oczywiście nigdy nie wychodzę z meczów na Competetive.

No i cieszę się, że grasz sobie na luzaku i bez spinki, widocznie jestem większym każulem Gearsowym niż Ty (i też z tego powodu preferuję Social).

Edytowane przez chmurqab

Opublikowano

serio wywalili koth?

na chu.j? wydali jakiś komunikat w tej sprawie?

Opublikowano
  • Autor

serio wywalili koth?

na chu.j? wydali jakiś komunikat w tej sprawie?

https://gearsofwar.com/en-us/community/playlist-refresh-oct30

TL;DR

Coalition twierdzi, że Blitz był ponoć popularniejszy niż KOTH (mimo to nie chcą podawać konkretnych statystyk), więc zdecydowali się na ograniczenie playlisty, aby nie dzielić populacji. Początkowo Blitz miał siedzieć w Social, w momencie gdy ludzie zaczęli narzekać, że mając w rankingowych tylko Execution zajmie im milion lat dojście do Seriously, został przerzucony do Competetive.

Opublikowano

Ktoś może mi jeszcze przypomnieć do kiedy dostanie się po zakupie remastera całą serię we wstecznej kompatybilności? Jak wygląda otrzymywanie tych gier - wsadza się płytę do napędu i nasza konsola dostaje rezerwację na te gry w przyszłości? Czy może jest jakiś kod?

Opublikowano

Musisz zagrać w grę do końca roku. 12 listopada kiedy wystartuje wsteczna kompatybilność gry z X360 powinny pojawić się na liście gier do ściągnięcia w "Gry i aplikacje". 

Opublikowano

Wraz z aktualizacja systemu dostaniesz wsteczna kompatybilność i ściągniesz pozostałe części

Edytowane przez yatza

Opublikowano

Dzięki wielkie za odpowiedź. W takim razie w najbliższym czasie zakupię sobie ten remaster.

Opublikowano

Jak z ksiązkami o uniwersum Gearsow? Widzialem pare tytulow , są w bardzo niskich cenach, warto ?

Opublikowano

Dzisiaj trochę grałem i było ok, aż tak do mniej więcej 19:30, wtedy siadło wyszukiwanie i długo trzeba było czekać aby kogoś znalazło. No i w samej grze więcej drewna było niż zwykle.

Opublikowano

Nie wiecie kiedy bedą dostępne "stare" geary dla posiadaczy wersji na one? Bo mi płytę od 3 w(pipi)...o a chce pograc.[emoji35]

Opublikowano

W grudniu będą wysyłać kody.