Skocz do zawartości

Gears of War 1 Remaster

Featured Replies

Opublikowano

Ja dostałem kod na 1 i 2 część. Jako, że nie chce mi się żonglować płytami to wykorzystałem. Czekam jeszcze na trójkę, a Judgementa mam z Golda więc mogę komuś oddać kod jak dostanę.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 185,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kwintesencja zajebistości   + bonus     xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD czuje się jak w 2008 roku

• https://www.youtube.com/watch?v=6kwyVFQGDLQ   Jak ktoś ma 2 minutki to może sprawdzić

• Wrzucę coś od siebie z dziś:   https://www.youtube.com/watch?v=5jtobfvwHOQ&feature=youtu.be

Opublikowano

To kończę remastera i zapodaje w tle do pobrania "dwójkę". A tak właściwie to po co dali ponownie "jedynkę" tyle, że w oryginalnej wersji? :)

Opublikowano

A co im szkodzi w sumie? :P

Opublikowano

To kończę remastera i zapodaje w tle do pobrania "dwójkę". A tak właściwie to po co dali ponownie "jedynkę" tyle, że w oryginalnej wersji? :)

Dzięki temu mogłem bez obaw sprzedać swoją kopię GoW:UE na płytce ;) Jak kiedyś najdzie mnie ochota na powrót do kampanii to odpalę wersję BC.

Opublikowano

Mam już do oddania kod na GoW: Judgement. Jak ktoś chętny to wysyłać PMkę :)

Opublikowano

O mnie chyba zapomnieli :( ma ktoś zbędne kody na 1 i 2?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Jakby ktoś miał zbędny kod na GoW 3 to z chęcią wezmę :)

Opublikowano

Da sie pograć w horde mode w 2,3? Bo słyszałem że straszne dropy animacji :/ Wogóle sa gracze?

Opublikowano

W Hordę grałem normalnie w 3. Są dropy ale wszystko wchodziło w boty bez problemu. Na oko to w Survival w Judgment są mniej zauważalne spadki.

Lepiej grać z ziomkami bo nie ma nic gorszego niż host uciekający w trakcie gry.

Zresztą jak masz to odpal i sam zobaczysz, jak bardzo Ci przeszkadza ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Yoł,nie moge pobrać gow3 i 1,wciskam kod i wyskakuje okienko "coś poszło nie tak",2 i judgment pobrało normalnie,co z tym robić?

Opublikowano

Wszytko PL oprócz GOW3 :/

Opublikowano

Wczoraj sciagnalem GoW3 bez problem, a dzisiaj dostalem wiadomosc z nowym kodem bo podobno ten poprzedni byl invalid XD. Jakby ktos chcial kodzik to uderzac na PM, wysle jak wroce ze zmywaka do domu.

#amoglsprzedacza15zl

Opublikowano

Też dostałem ponownie kod na Gow 3, ktoś pisał, że trójka jest po angielsku, więc może to wersja z pl. Kod poniżej.

P6774-VPR3K-RGY7C-2XWGH-M4Y6Z

Jak ktoś użyje, niech da znać.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Gdzieś wyczytałem, że ponoć są to wersje ze wszystkimi DLC. Prawda to?

Opublikowano

Wczoraj odpalilem GoW3 i w pierwszym meczu na koth nabilem kolo 45 kili Jacinto, ale gra ma takie spadki, lagi ze masakra nie idzie grać. Będzie trzeba odkurzyć 360tke.