Opublikowano 19 listopada 20159 l Ja dostałem kod na 1 i 2 część. Jako, że nie chce mi się żonglować płytami to wykorzystałem. Czekam jeszcze na trójkę, a Judgementa mam z Golda więc mogę komuś oddać kod jak dostanę.
Opublikowano 19 listopada 20159 l Też dziś dostałem na 1 i 2. 3 i jugementa mogę oddać komuś jak dostanę.
Opublikowano 20 listopada 20159 l To kończę remastera i zapodaje w tle do pobrania "dwójkę". A tak właściwie to po co dali ponownie "jedynkę" tyle, że w oryginalnej wersji?
Opublikowano 20 listopada 20159 l To kończę remastera i zapodaje w tle do pobrania "dwójkę". A tak właściwie to po co dali ponownie "jedynkę" tyle, że w oryginalnej wersji? Dzięki temu mogłem bez obaw sprzedać swoją kopię GoW:UE na płytce Jak kiedyś najdzie mnie ochota na powrót do kampanii to odpalę wersję BC.
Opublikowano 20 listopada 20159 l Mam już do oddania kod na GoW: Judgement. Jak ktoś chętny to wysyłać PMkę
Opublikowano 20 listopada 20159 l KTPP7-4RHD9-P2XD2-JH4KJ-R334Z kod na gow 3 bo mam golda kto pierwszy ten lepszy
Opublikowano 20 listopada 20159 l O mnie chyba zapomnieli ma ktoś zbędne kody na 1 i 2? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 20 listopada 20159 l Na ile osób jest coop? Na 4? Jak tak to przymierzamy się do 2 części na wyższym poziomie dziś o 21 i jeszcze dwie osoby mogą dołączyć. Jak ktoś chętny to pisać na xbl.
Opublikowano 20 listopada 20159 l Da sie pograć w horde mode w 2,3? Bo słyszałem że straszne dropy animacji Wogóle sa gracze?
Opublikowano 20 listopada 20159 l W Hordę grałem normalnie w 3. Są dropy ale wszystko wchodziło w boty bez problemu. Na oko to w Survival w Judgment są mniej zauważalne spadki. Lepiej grać z ziomkami bo nie ma nic gorszego niż host uciekający w trakcie gry. Zresztą jak masz to odpal i sam zobaczysz, jak bardzo Ci przeszkadza Edytowane 20 listopada 20159 l przez DonSterydo
Opublikowano 20 listopada 20159 l Yoł,nie moge pobrać gow3 i 1,wciskam kod i wyskakuje okienko "coś poszło nie tak",2 i judgment pobrało normalnie,co z tym robić?
Opublikowano 21 listopada 20159 l Wczoraj sciagnalem GoW3 bez problem, a dzisiaj dostalem wiadomosc z nowym kodem bo podobno ten poprzedni byl invalid XD. Jakby ktos chcial kodzik to uderzac na PM, wysle jak wroce ze zmywaka do domu. #amoglsprzedacza15zl
Opublikowano 21 listopada 20159 l Też dostałem ponownie kod na Gow 3, ktoś pisał, że trójka jest po angielsku, więc może to wersja z pl. Kod poniżej.P6774-VPR3K-RGY7C-2XWGH-M4Y6Z Jak ktoś użyje, niech da znać. Edytowane 21 listopada 20159 l przez Moldar
Opublikowano 21 listopada 20159 l Gdzieś wyczytałem, że ponoć są to wersje ze wszystkimi DLC. Prawda to?
Opublikowano 21 listopada 20159 l Wczoraj odpalilem GoW3 i w pierwszym meczu na koth nabilem kolo 45 kili Jacinto, ale gra ma takie spadki, lagi ze masakra nie idzie grać. Będzie trzeba odkurzyć 360tke.
Opublikowano 21 listopada 20159 l No nie do końca to jeszcze działa, druga część w kampanii potrafi zwolnić, że się odechciewa.
Opublikowano 21 listopada 20159 l A wy durnie za darmo rozdajecie: http://www.psxextreme.info/topic/111903-s-kod-na-gears-of-war-13-i-judgment/ :cebula: :cebula: :cebula: :cebula: xD E: Edytowane 21 listopada 20159 l przez Gość