Skocz do zawartości

Gears of War 1 Remaster

chmurqab

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spoko, jeśli grałeś w ultimate pewnie dostaniesz. Ja REQ kod do halo5 też ostatnio dostałem dzień czy 2 później niż inni.

Opublikowano

Jeżeli miałeś DLC zakupione wcześniej to tak ;)

Podzieliłby się ktoś kodem na jedynkę?

edit: już mam, podziękowania dla hav3na :)

A dla mnie podziękowań nie ma ;(

Opublikowano

Też dostałem ponownie kod na Gow 3, ktoś pisał, że trójka jest po angielsku, więc może to wersja z pl. Kod poniżej.

P6774-VPR3K-RGY7C-2XWGH-M4Y6Z

Jak ktoś użyje, niech da znać.

Ktoś sprawdził czym te wersje się różnią? To znaczy, mi też wysłali ponownie kod na trójkę, mimo, że poprzedni działał. Co w takim razie jest nie tak z pierwotnie wysłaną wersją? Inna wersja językowa?

Opublikowano

Miałem drugi kod wysłany na Gow3, ale nawet nie dało się go aktywować. Pisali ze gra juz jest na moim koncie. To oddałem go w inne ręce.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano (edytowane)

Jak zbierasz ekipę :[ przeca sie umawialiśmy, jak w H5 graliśmy :pipi:

Z innej beczki, wszyscy co dostai kody na pierwszą i drugą część Girsów dostali również na pozostałe części, a ja nie i czy mam się w związku z tym martwić bo to już prawie tydzień minął :/

Edytowane przez Figuś
Opublikowano (edytowane)

No jak już wszyscy bedziemy mieć kody w grudniu proponuje rozpocząć. Chętnie też przejdę z kimś gow 2 ale to co op 2 osobowy.

P.s. mam kod do oddania na gow 3 bo drugi dostałem

Nie piszcie już pw! Oddałem uzytkownikowi tabak1234 bo był pierwszy.

Edytowane przez blantman
Opublikowano

witam   przymierzam sie do zakupu gow ultimate edition( allegro) i mam pytanko jak wyglada sprawa z kodami na pozostale czesci? sa one w formie zdrapki w pudelku? czy dostane je po zainstalowaniu gry? czy kupujac uzywke wcale ich nie otrzymam?

Opublikowano

Zagrasz do 31 grudnia w ulimate edition to dostaniesz kody na poprzednie częsci bez żadnych zdrapek

Opublikowano (edytowane)

witam przymierzam sie do zakupu gow ultimate edition( allegro) i mam pytanko jak wyglada sprawa z kodami na pozostale czesci? sa one w formie zdrapki w pudelku? czy dostane je po zainstalowaniu gry? czy kupujac uzywke wcale ich nie otrzymam?

Kupuj śmiało, jak odpalisz do końca roku gre to kody same przyjdą w wiadomości od MS.

E: jeszcze ja się załapałem ;)

Edytowane przez Gumiś_JaGoDa