Opublikowano 6 grudnia 20159 l Jutro chce wystartowac z kompletnym playthrough serii. Poziom trudnosci Hardcore i wzwyz. Jesli komus zalezy na znajdzkach to spoko, pomoge. Kolejnosc: UE, 2, 3 i Judgement. Chetnych prosze o wbicie na PW. Pierwszy termin jutro jesli ktos sie znajdzie. Kolejne sesje do ustalenia na XBL.
Opublikowano 7 grudnia 20159 l Ile czasu zajmuje wysłanie kodów? Gre odpalilem w sobote do dzisiaj nic nie dostałem;/
Opublikowano 9 grudnia 20159 l Heh a myślałem że tylko ja jeszcze kodów nie dostałem też mam grę od premiery i kodów brak
Opublikowano 9 grudnia 20159 l Gra w ogóle ktoś w te Gearsy? Za czasów 360 to polaków spotykałem mega często, a teraz tz hamburgery same;/
Opublikowano 9 grudnia 20159 l Moze glupie pytanie, ale czy kody otrzymuje sie tylko za nowe egzemplarze, czy za uruchomienie uzywki tez sie dostaje?
Opublikowano 9 grudnia 20159 l Używki podobno też, ale forumowicze otrzymują kod od święta. Zastanawiam się czy wymogiem nie jest użycie kodów z pudełka.
Opublikowano 9 grudnia 20159 l Za używki też @WezyrBiałegostoku dziwne przypuszczenie. Wymogiem jest zagranie do Grudnia 31 skoro obiecali ,że dostaniemy to chyba tak się stanie. Według mnie powinni rzucić datą DO którego wszyscy gracze powinni mieć kody a nie OD kiedy zaczną wysyłać. Nie wiem początek marca może by się wyrobili a tak to co chwilę jakieś info ,że idą od 1 później ,że kolejna fala od 10 a się okazało ,że część dostała przed 1 a ludzie od premiery czekają i dalej nie mają Edytowane 9 grudnia 20159 l przez BuRRRza
Opublikowano 9 grudnia 20159 l Używki podobno też, ale forumowicze otrzymują kod od święta. Zastanawiam się czy wymogiem nie jest użycie kodów z pudełka. Nie jest. Trzeba tylko zagrać poprzez XBL.
Opublikowano 9 grudnia 20159 l Gra w ogóle ktoś w te Gearsy? Za czasów 360 to polaków spotykałem mega często, a teraz tz hamburgery same;/ no ja gram ale juz ustawki forumowej raczje sie nie uda zrobic, niestety
Opublikowano 11 grudnia 20159 l Gra w ogóle ktoś w te Gearsy? Za czasów 360 to polaków spotykałem mega często, a teraz tz hamburgery same;/ Trochę ludzi gra z czasów jedynki ale teraz sporo trudniej znaleźć 8ke na egzekucje. Myślałem, że po wyjściu tego remastera więcej osób ze starych ekip wróci. btw za takie akcje uwielbiam tą grę http://xboxclips.com/KamilTHC/9aaf4d0a-058a-4533-8114-a5aed74b2eae/embed
Opublikowano 11 grudnia 20159 l Dostałem kody na wszystkie 4 części i GoW 1 i 2 od razu wskoczyły do gier do instalacji, a GoW 3 i Judgement nie. Pojawiła się informacja że kod został zrealizowany, dziękujemy, itp, itd. Te gry wskoczą później do działu "gry do instalacji"? Interweniować w Microsoft?
Opublikowano 11 grudnia 20159 l jak nie było opcji potwierdź realizację kodu to dostałeś zużyty/niedziałający = interwencja w m$
Opublikowano 11 grudnia 20159 l jak nie było opcji potwierdź realizację kodu to dostałeś zużyty/niedziałający = interwencja w m$ Było potwierdź, było info że gra została dodana, ale nie pojawiła się w "grach do instalacji". Tak samo zrobiłem z 4 kodami - 2 gry wskoczyły, a 2 nie.
Opublikowano 11 grudnia 20159 l do końca roku 2 jest pl, 3 anglik Gearsy 3 nie mają PL napisow? Why? Co z Judgement?
Opublikowano 12 grudnia 20159 l Ja wczoraj dostałem 4 kody, na 2ke i jugment działały a pozostałe 2 wywalają ciągle jakiś błąd
Opublikowano 12 grudnia 20159 l Ja wczoraj dostałem 4 kody, na 2ke i jugment działały a pozostałe 2 wywalają ciągle jakiś błąd Jeśli kody zostały zaakceptowane, to po restarcie konsoli powinny gry wskoczyć do "gier do instalacji". Jak tak miałem.
Opublikowano 12 grudnia 20159 l no wlasnie nie zostały zaakceptowane dostaniesz nowe, sporo użytkowników (w tym ja) otrzymywało kody ponownie ja dostałem dodatkowy kod do gow3 bo niby tamten był nieprawidłowy poczekaj spokojnie, jak m$ nie wyśle ponownie to wtedy interwencja u nich @S_600 judgement jest pl Edytowane 12 grudnia 20159 l przez maciekww28
Opublikowano 12 grudnia 20159 l Ja też wczoraj dostalem 4 kody i także nie mogłem aktywować GOW 1 i 3. Pisałem potem na czacie MS z jakimś Paolo, mają wysłać nowe kody. Mi podczas próby aktywacji pisało: Something went wrong. Zobaczymy jak się ta sprawa rozwinie.