Opublikowano 11 lutego 20169 l http://play.eslgaming.com/gearsofwar/europe/news/262662 Chętnie bym z kimś zagrał tak na poważnie
Opublikowano 11 lutego 20169 l Jaki masz nick? Moge cie sprawdzic bo nam brakuja 2/3 osoby.KarCzo Od premiery Halo 5 nie gram, ale chętnię wrócę Girsów, bo już szło nawet pro po 3mc od premiery. A grałem w Gow lata temu w 1 zaraz jak byla premiera na x360 setki godzin więc z grą jestem obyty jakieś 1v1 można... Ps: rzuć okiem na moją wizytówkę na xboxie ... Takie akcje na porządku dziennym Edytowane 11 lutego 20169 l przez KarCzoH
Opublikowano 14 lutego 20169 l http://gamebattles.majorleaguegaming.com/xboxone/gears-of-war-ultimate-edition/ladder/singles-eu?season=8828 Poszło 1 miejsce w Eu teraz tylko sie utrzymac
Opublikowano 14 lutego 20169 l Ogólny exp. Miałbym 25:0 tylko trafiłem na kolesia z Texasu którego nie powinno byc w tej lidze. Były takie lagi, ze nie moglem nic zrobic. Napisałem do nich, że nie powinno byc tej osoby w takiej lidze i nic porażka. Kpina. Edytowane 14 lutego 20169 l przez BaNDzi0r25
Opublikowano 14 lutego 20169 l a czaje, ta są pojedynki 1vs1. Myślałem, że drużynowe mecze i z tego jakoś statystyki wyciągają, dlatego pytałem o ratio czy exp. Wtedy wiadomo umiejętności trzeba mieć, ale głównie czas żeby siedzieć i nabijać exp. No a tak to szacun, ciśnij ich tam
Opublikowano 23 lutego 20169 l W jaki sposób miały być wysyłane kody na poprzednie części we wstecznej kompatybilności? Kupiłem grę w listopadzie i jeszcze ich nie dostałem
Opublikowano 23 lutego 20169 l Dzięki, znalazłem. Zaznaczyłem zrealizuj kod przy wszystkich 4 grach i co dalej? Jak sprawdzić czy się pobierają?
Opublikowano 23 lutego 20169 l Wejdź w moje gry i aplikacje i ostatnia opcja po lewej stronie to aktywne ściąganie
Opublikowano 23 lutego 20169 l Do kolejki nie dodało się nic. Te gry widzę tylko w "moje gry" z poziomu przeglądarki na kompie. Jak dodać je do pobieranych?
Opublikowano 23 lutego 20169 l Ale chcesz dodać do pobierania z poziomu PC? Jeżeli jesteś poza domem, a konsolę masz w instant on, to będzie się pobierało w tle. Jeżeli jesteś przy konsoli i masz odpaloną, to powinno się samo zacząć pobierać. Jesli się nie pobiera, to wejdź w gry i aplikacje i na skraju prawej strony tej zakładki masz listę gier do zainstalowania - kliknij w co chcesz i będzie się pobierało. PS. wczoraj/dzisiaj były jakieś problemy z lajwem, może więc być jakiś zgrzyt. Edytowane 23 lutego 20169 l przez DonSterydo
Opublikowano 28 lutego 20169 l "For early access to the Gears of War 4 Beta when it launches (expected spring 2016), login to Xbox Live and play Gears of War: Ultimate Edition by March 1, 2016." https://gearsofwar.com/en-us/community/news/ultimate-edition/bundle
Opublikowano 28 lutego 20169 l Szkoda tylko, że to informacja z lipca 2015 PS. Recenzenci dostali już kopie portu Ultimate na PC.
Opublikowano 29 lutego 20169 l Szkoda tylko, że to informacja z lipca 2015 PS. Recenzenci dostali już kopie portu Ultimate na PC. Czyli premiera "na miesiącach"? Muszę na nową grafikę uzbierać bo wymagania niestety są bardzo wysokie.
Opublikowano 29 lutego 20169 l Czy komuś z Was udałą się, trudna imo, sztuka zabicia RAAMa na Insane/solo? Nie wiem czy walka jest zabuggowana, ale krille potrafią zabić mnie nawet jeśli stoję przy świetle.
Opublikowano 29 lutego 20169 l Torque bow i snajpa panie. Granatami napierniczasz z ukrycia, a syf z krylami jak dla mnie jest randomowy bo mialem podobnie jak Ty. Jest jeszcze metoda na TB i Lancerke, ktora polecam jeszcze bardziej. Najpierw ladujesz mu w leb wszystkie strzaly jakie masz, ciskasz ladunki wybuchowe, a nastepnie nie zalujesz pestek z ukrycia starajac sie zawsze celowac w dynie Raama. Oczywiscie nie musze nadmieniac, ze super przeladunek broni Twoim najwiekszym fredzlem.
Opublikowano 1 marca 20169 l Odpuść snajpe i łuk. Ja tak próbowałem na hardzie i nic, a lancerem położyłem go w kilkadziesiąt sekund. Ale dobrze też żeby botowi udało się na trochę dłużej odciągnąć uwagę, ale to już w 100% od farta zależy.