Linu 0 Opublikowano 15 października 2016 Opublikowano 15 października 2016 Yo. Ktos gra w to jeszcze po premierze 4ki? Ostatnio kupilem xbox one, nie ma ktos ochoty popykac onlajn ? Gametag: Linu PL Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 15 października 2016 Opublikowano 15 października 2016 Yo. Ktos gra w to jeszcze po premierze 4ki? Ostatnio kupilem xbox one, nie ma ktos ochoty popykac onlajn ? Gametag: Linu PL Możesz zaprosić z kimś odpalę z przyjemnością. Cytuj
Linu 0 Opublikowano 15 października 2016 Opublikowano 15 października 2016 Yo. Ktos gra w to jeszcze po premierze 4ki? Ostatnio kupilem xbox one, nie ma ktos ochoty popykac onlajn ? Gametag: Linu PL Możesz zaprosić z kimś odpalę z przyjemnością. Poszło zaproszenie, jak coś to ja dzisiaj coś tam popykuję. Cytuj
michal 558 Opublikowano 12 listopada 2016 Opublikowano 12 listopada 2016 Ja chcę z kimś kampanie na insane przejść. Ktoś sie piszę? Cytuj
XM. 11 032 Opublikowano 27 listopada 2016 Opublikowano 27 listopada 2016 Gram sobie powoli w tego remastera i bajka - świetne lokacje, jestem po 2 pierwszy aktach i klimat można ciąć piłą, gram na 3 poziomie trudności i jest ciężko. Do tego grafika naprawdę spoko, zawsze miałem beke z Pudzianowskich ale jest moc. Szkoda, że wszystkich części tak nie pobili graficznie, ale po przejściu Ultimate lykam kolejne części. Może nawet kupie sobie golda żeby pograć online albo przejść singla na insane w coopie. Cytuj
II Noxx II 332 Opublikowano 27 listopada 2016 Opublikowano 27 listopada 2016 W GoW Ultimate to jako świeżak już dużo nie ugrasz na multi tam (po premierze GoW4) zostali sami Girsowi wyjadacze ...a graficznie ten remake to jedna z najładniejszych gier w historii Xboxa Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 Widać gdzieś pod grą progres w osiągnięciach? Podczas gry się pojawiają poszczególne postępy, jednak nie umiałem znaleźć wczoraj na szybko nigdzie... Przeszedłem z moją drugą połówką całą grę w coopie (chyba w 3 dni, choć zaczęliśmy jakieś pół roku temu) i nie wpadły acziki za coopa ani za przejście gry. Wydaje mi się, że graliśmy od samego początku razem. Da się w ogóle jakieś etapy przejść w singlu i dołączyć później na coopa? Wydaje mi się, że grałem sam...jakby osobno. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 Wystarczy wejść w gamehub. Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 To wiem ale chodzi mi pod grą. Bo jeśli gra nam nie zaliczyła aczików za przejście + przejście w coopie to może jakiś rozdział pominęliśmy? Liczę, że jak nadrobimy (da się tak?) to acziki wskoczą? A może jest jakiś post scriptum? Albo creditsy trzeba przeczekać? Cytuj
Tomtu 122 Opublikowano 11 lutego 2017 Opublikowano 11 lutego 2017 Temat ostatnio dość znany...Gra potrafi nie zaliczyć wdzięków za jej ukończenie. Nie zaliczyło mi dwóch osiągnięć za ukończenie kampanii. Sprawdziłem i nie zaliczyło mi jednego z rozdziałów. Wróciłem, powtórzyłem...I to samo. Tak że trzeba z tym żyć :) Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 6 marca 2017 Opublikowano 6 marca 2017 Jak jeszcze nie miałem styczności z Gearsami to lepiej brać Ultimate Edition, czy zwykłe Gerasy z X360? Ta wersja UE daje dostęp do dalszych części Gearsów z X360? Cytuj
Godot 416 Opublikowano 6 marca 2017 Opublikowano 6 marca 2017 Wersja Ultimate kosztuje ile? 50 zł? Nie ma się nad czym zastanawiać tylko brać Ultimate. Jedynka nadal wygląda ok, ale Ultimate o wiele lepiej 1 Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 6 marca 2017 Opublikowano 6 marca 2017 Zawsze lepiej Ultimate. Jakos tam jest zremasterowana a troche czasu od jedynki minelo, szkoda zeby Cie odrzucila. Wiem, ze przy preorderze nowki GoW UE dodawali kody na pozostale girsy, ale jak to jest teraz to nie wiem do konca. Jak cos to mam kod na gearsy 1-3 i Judgement jakbys byl zainteresowany. 1 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 6 marca 2017 Opublikowano 6 marca 2017 (edytowane) Bierz Ultimate. nawet nie ma co się zastanawiać. Edytowane 6 marca 2017 przez DonSterydo 1 Cytuj
II Noxx II 332 Opublikowano 6 marca 2017 Opublikowano 6 marca 2017 Jak jeszcze nie miałem styczności z Gearsami to lepiej brać Ultimate Edition, czy zwykłe Gerasy z X360? Ta wersja UE daje dostęp do dalszych części Gearsów z X360? ULITIMATE ! Ta gra jest definicją tego jak powinien zostać wykonany Remaster - zmieniona każda tekstura, modele, custcenki wykonane od podstaw. multiplayer - mix map ze wszystkich części, oczywiście też z nowej oprawie. must have jeśli masz XOne polecam recenzję Quaza na YT 1 Cytuj
XM. 11 032 Opublikowano 6 marca 2017 Opublikowano 6 marca 2017 No i w remasterze jest parę nowych chapter ów. 1 Cytuj
II Noxx II 332 Opublikowano 6 marca 2017 Opublikowano 6 marca 2017 (edytowane) są dodatkowe czaptery (na 360 tego nie było), z wersji PCtowej jedynki Edytowane 6 marca 2017 przez II Noxx II Cytuj
maciucha 11 648 Opublikowano 6 marca 2017 Opublikowano 6 marca 2017 grają jeszcze ludzie online czy już tylk czwórka? Cytuj
II Noxx II 332 Opublikowano 6 marca 2017 Opublikowano 6 marca 2017 na Gearsach 3 jeszcze bywa od 3 do 5 tysięcy ludzi online :P tak, na 360tce Ultimate nie narzeka raczej na pustki serwerowe, wiele osób nie akceptuje niczego powyżej GoW1 w mutli, serio... Cytuj
Stillo116 94 Opublikowano 6 marca 2017 Opublikowano 6 marca 2017 Tylko, że gearsy mają wysoki próg wejścia... lubię serie ale w multiplayerze zupełnie nie mogę się odnaleźć. Zawsze dostaje łomot, obojętnie czy to 4, czy Ultimate :) Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 6 marca 2017 Opublikowano 6 marca 2017 Jak ktoś lubi skillowe multi, to zawsze będzie wysoki próg wejścia. Po prostu trzeba grać. Cytuj
maciucha 11 648 Opublikowano 6 marca 2017 Opublikowano 6 marca 2017 (edytowane) w gow1 na x360 przegrałem setki godzin online specem nigdy nie byłem, ale rozpie.rdol sie czasem robiło konkretny ultimata mam, żeby ten gold nie był tak skur.wysyńsko drogi :/ Edytowane 6 marca 2017 przez maciucha Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi