Opublikowano 15 października 20168 l Yo. Ktos gra w to jeszcze po premierze 4ki? Ostatnio kupilem xbox one, nie ma ktos ochoty popykac onlajn ? Gametag: Linu PL
Opublikowano 15 października 20168 l Yo. Ktos gra w to jeszcze po premierze 4ki? Ostatnio kupilem xbox one, nie ma ktos ochoty popykac onlajn ? Gametag: Linu PL Możesz zaprosić z kimś odpalę z przyjemnością.
Opublikowano 15 października 20168 l Yo. Ktos gra w to jeszcze po premierze 4ki? Ostatnio kupilem xbox one, nie ma ktos ochoty popykac onlajn ? Gametag: Linu PL Możesz zaprosić z kimś odpalę z przyjemnością. Poszło zaproszenie, jak coś to ja dzisiaj coś tam popykuję.
Opublikowano 27 listopada 20168 l Gram sobie powoli w tego remastera i bajka - świetne lokacje, jestem po 2 pierwszy aktach i klimat można ciąć piłą, gram na 3 poziomie trudności i jest ciężko. Do tego grafika naprawdę spoko, zawsze miałem beke z Pudzianowskich ale jest moc. Szkoda, że wszystkich części tak nie pobili graficznie, ale po przejściu Ultimate lykam kolejne części. Może nawet kupie sobie golda żeby pograć online albo przejść singla na insane w coopie.
Opublikowano 27 listopada 20168 l W GoW Ultimate to jako świeżak już dużo nie ugrasz na multi tam (po premierze GoW4) zostali sami Girsowi wyjadacze ...a graficznie ten remake to jedna z najładniejszych gier w historii Xboxa
Opublikowano 7 lutego 20178 l Widać gdzieś pod grą progres w osiągnięciach? Podczas gry się pojawiają poszczególne postępy, jednak nie umiałem znaleźć wczoraj na szybko nigdzie... Przeszedłem z moją drugą połówką całą grę w coopie (chyba w 3 dni, choć zaczęliśmy jakieś pół roku temu) i nie wpadły acziki za coopa ani za przejście gry. Wydaje mi się, że graliśmy od samego początku razem. Da się w ogóle jakieś etapy przejść w singlu i dołączyć później na coopa? Wydaje mi się, że grałem sam...jakby osobno.
Opublikowano 7 lutego 20178 l To wiem ale chodzi mi pod grą. Bo jeśli gra nam nie zaliczyła aczików za przejście + przejście w coopie to może jakiś rozdział pominęliśmy? Liczę, że jak nadrobimy (da się tak?) to acziki wskoczą? A może jest jakiś post scriptum? Albo creditsy trzeba przeczekać?
Opublikowano 11 lutego 20178 l Temat ostatnio dość znany...Gra potrafi nie zaliczyć wdzięków za jej ukończenie. Nie zaliczyło mi dwóch osiągnięć za ukończenie kampanii. Sprawdziłem i nie zaliczyło mi jednego z rozdziałów. Wróciłem, powtórzyłem...I to samo. Tak że trzeba z tym żyć :)
Opublikowano 6 marca 20178 l Jak jeszcze nie miałem styczności z Gearsami to lepiej brać Ultimate Edition, czy zwykłe Gerasy z X360? Ta wersja UE daje dostęp do dalszych części Gearsów z X360?
Opublikowano 6 marca 20178 l Wersja Ultimate kosztuje ile? 50 zł? Nie ma się nad czym zastanawiać tylko brać Ultimate. Jedynka nadal wygląda ok, ale Ultimate o wiele lepiej
Opublikowano 6 marca 20178 l Zawsze lepiej Ultimate. Jakos tam jest zremasterowana a troche czasu od jedynki minelo, szkoda zeby Cie odrzucila. Wiem, ze przy preorderze nowki GoW UE dodawali kody na pozostale girsy, ale jak to jest teraz to nie wiem do konca. Jak cos to mam kod na gearsy 1-3 i Judgement jakbys byl zainteresowany.
Opublikowano 6 marca 20178 l Bierz Ultimate. nawet nie ma co się zastanawiać. Edytowane 6 marca 20178 l przez DonSterydo
Opublikowano 6 marca 20178 l Jak jeszcze nie miałem styczności z Gearsami to lepiej brać Ultimate Edition, czy zwykłe Gerasy z X360? Ta wersja UE daje dostęp do dalszych części Gearsów z X360? ULITIMATE ! Ta gra jest definicją tego jak powinien zostać wykonany Remaster - zmieniona każda tekstura, modele, custcenki wykonane od podstaw. multiplayer - mix map ze wszystkich części, oczywiście też z nowej oprawie. must have jeśli masz XOne polecam recenzję Quaza na YT
Opublikowano 6 marca 20178 l są dodatkowe czaptery (na 360 tego nie było), z wersji PCtowej jedynki Edytowane 6 marca 20178 l przez II Noxx II
Opublikowano 6 marca 20178 l na Gearsach 3 jeszcze bywa od 3 do 5 tysięcy ludzi online :P tak, na 360tce Ultimate nie narzeka raczej na pustki serwerowe, wiele osób nie akceptuje niczego powyżej GoW1 w mutli, serio...
Opublikowano 6 marca 20178 l Tylko, że gearsy mają wysoki próg wejścia... lubię serie ale w multiplayerze zupełnie nie mogę się odnaleźć. Zawsze dostaje łomot, obojętnie czy to 4, czy Ultimate :)
Opublikowano 6 marca 20178 l Jak ktoś lubi skillowe multi, to zawsze będzie wysoki próg wejścia. Po prostu trzeba grać.
Opublikowano 6 marca 20178 l w gow1 na x360 przegrałem setki godzin online specem nigdy nie byłem, ale rozpie.rdol sie czasem robiło konkretny ultimata mam, żeby ten gold nie był tak skur.wysyńsko drogi :/ Edytowane 6 marca 20178 l przez maciucha