Skocz do zawartości

Gears of War 1 Remaster

Featured Replies

Opublikowano

40 dolarow za remaster jestej czesci :yao: Zaorac.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 186,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kwintesencja zajebistości   + bonus     xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD czuje się jak w 2008 roku

• https://www.youtube.com/watch?v=6kwyVFQGDLQ   Jak ktoś ma 2 minutki to może sprawdzić

• Wrzucę coś od siebie z dziś:   https://www.youtube.com/watch?v=5jtobfvwHOQ&feature=youtu.be

Opublikowano

ależ się zasmuciłem, po pół godziny gry nagrałem chyba z 5-6 klipów ale żaden się nie zachował bo nagrywanie zablokowane jest :frog:

co do gry to jestem totalnie zachwycony i totalnie zniesmaczony. Zachwycony bo gra działa płynniutko, bezlagowo i ma 60fps :banderas: z drugiej to jest żywcem wzięty multiplayer gears of war 1 bez żadnych usprawnień które dała dwójka i przede wszystkim trójka, nie ma wall bouncingu, żywej tarczy, inaczej strzela się z biodra, active longshot od razu kładzie cię na kolana, movement drewniany prosto z oryginalnych gearsów. Ale i tak fantastycznie się gra, te hedy ze snajpy :banderas:

nie ma wall bouncingu w jedynce xdddd ku,rwa czarnuchu błagam

Opublikowano

nie gralem w 3ke ale w dwójce rozwalało mnie to pływanie postaci przy odbijaniu sie od scian, w jedynce bylo chociz czuc mase i ciezar postaci.

gow 1 multi=najlepszy szpil w historii gamingu

Opublikowano
  • Autor

Panowie, w jedynkę niestety tylko singla cisnąłem, trochę w multi 2 i ostro dwa lata od premiery w 3. W jedynce był stopping power? Wiem, że co do zwiększonego powera po aktywnym przeładowaniu mają podjąć decyzję 'po konsultacjach z community', ale o SP chyba nie ma na ten moment żadnych dyskusji. Hipfire działa jak w Judgement (strzały idą w centrum ekranu, a nie tam gdzie rzeczywiście celuje broń)? 

Opublikowano

Czy ktoś tu z zebranych brał udział w WCG chyba 2007 w gearsy 1 :)?

Opublikowano

Co za gra <3 W 60 FPS to jak inna gra. Do tego zero laga i blyskawiczny mm. Teraz day one nawet dla multi :D

Opublikowano

Takiego szybkiego mm nawet w Maro Kart 8 nie ma :P Komplet graczy w 3-4 sekundy. To + multi Halo 5 i xboty przestana z domow wychodzic ;) No i mozna w sumie nazwe tematu zmienic bo zaden z tego remaster - spora niespodzianka jak sie do tego zabrali.

Opublikowano

Mam do samo doswiadczenie co Don. Odpalilem multi dzisiaj rano i pomimo wczesnej godziny wyszukiwanie meczu trwalo jakies 3s :P

Opublikowano

Pany szybkie pytanie, do kiedy trwa ta beta? Pytam bo dopóki nie skończę Wieśka nie mam zamiaru brać się za co innego, a nie chciałbym się obudzić z ręką w nocniku i nie zagrać w bete.

Opublikowano

Beta trwa tydzień z tego co się orientuję. Teraz trwa trzeci dzień.

Opublikowano

kurde jesli bedzie stara ekipa to chyba czlowiek wroci do zielonej braci i gyroskow. Fajnie sie cisnelo codziennie do tej 2giej 3ciej a potem nie wyspany do roboty;)

Opublikowano

Fajnie się zasypialo z padem w ręku a tu mecz rankingowy trwa i trwa...

Pozdrawiam gram nogami

Opublikowano

Świetnie to wygląda jak na remaster

Opublikowano

Świetnie to wygląda jak na remaster

wow! to nie remaster tylko prawdziwy remake.