Bartg 5 529 Opublikowano 29 czerwca 2015 Opublikowano 29 czerwca 2015 Uh nie grałem z miesiąc, ale widze 306 Maxi + asfaltowe makarony łykam jak młody pelikan Pamietam jak jaralem sie jak Gilles Panizzi klepal A-grupowe auta na korsyce https://www.youtube.com/watch?v=t7_yffggBMk 2 Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 21 lipca 2015 Opublikowano 21 lipca 2015 Nowe trasy w Niemczech ryją beret. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 22 lipca 2015 Opublikowano 22 lipca 2015 Ja troszke nie wiem jak w te gre grac. Na kierownicy? Ale jak to bez recznego? Na padzie? Gdy obok kierownica lezy. Dylematy. Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 22 lipca 2015 Opublikowano 22 lipca 2015 Ręczny przypisujesz pod któryś przycisk na kierze i jazda. Cytuj
UberAdi 2 307 Opublikowano 22 lipca 2015 Opublikowano 22 lipca 2015 Ja troszke nie wiem jak w te gre grac. Na kierownicy? Ale jak to bez recznego? Na padzie? Gdy obok kierownica lezy. Dylematy. Na jakiej kierownicy? Ja na DFGT przypisuje ręczny pod drążek zmiany biegów Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 23 lipca 2015 Opublikowano 23 lipca 2015 G27- i zrobilem tak jak ty wlasnie, ale jakos srednio mi to pasilo. Cytuj
Wieslaw 2 360 Opublikowano 24 lipca 2015 Opublikowano 24 lipca 2015 (edytowane) Wczoraj kupiłam i wymiata gierka. Gram na padzie i jest trudno ale widać spore pole do nauki. Gra jest fenomenalna. edit Teraz podłączyłam DFP i gra się też świetnie, nic nie musiałam regulować w ustawieniach. Na kierownicy gra się o wiele łatwiej, a jestem osobą, która bardzo lubi grać padem w wyścigi. Edytowane 25 lipca 2015 przez Wieslawa Cytuj
Redmitsu 991 Opublikowano 25 lipca 2015 Opublikowano 25 lipca 2015 No wlasnie ja rowniez gram na kierownicy i pierwsze wrazenia, jest mega trudno! Przypisalem sobie reczny pod prawa manetka ale to sie srednio sprawdza. A skrzynia sluzy do zmiany biegow Jest strasznie waska i bardzo latwo o wypadniecie z trasy. Najtrudniejszy z wszystkich Colinow/Dirtow. Wydaje mi sie ze dorownuje trudnoscia do RBR Cytuj
_White_ 79 Opublikowano 26 lipca 2015 Opublikowano 26 lipca 2015 Przypisalem sobie reczny pod prawa manetka ale to sie srednio sprawdza. A skrzynia sluzy do zmiany biegow W autach rajdowych biegi zmienia się zazwyczaj manetkami właśnie. Cytuj
Luqat 975 Opublikowano 26 lipca 2015 Opublikowano 26 lipca 2015 No chyba jednak właśnie nie. Chyba pomyliło Ci się z wyścigami, chociaż i tak nie we wszystkich seriach, a głównie bolidach jednomiejscowych. Poza tym to raczej sekwencyjne. Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 26 lipca 2015 Opublikowano 26 lipca 2015 (edytowane) W autach rajdowych biegi zmienia się zazwyczaj manetkami właśnie. Nieprawda. W rajdówkach masz zwykle jedną dźwignię umiejscowioną z prawej strony kierownicy. Może ona przypominać manetkę (coraz częściej ma ona kształt półksiężyca, a nie zwyczajnego drąga), ale działa sekwencyjnie - ciągnąc do siebie wbijasz wyższy bieg, odpychając redukujesz. Edytowane 26 lipca 2015 przez Michał102 Cytuj
Wieslaw 2 360 Opublikowano 27 lipca 2015 Opublikowano 27 lipca 2015 W sumie przy zakresie skrętu kierownicy DFP ustawionym na 180 stopni ręczny mógłby się sprawdzić na lewym kierunku krzyżaka, jak myślicie? Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 27 lipca 2015 Opublikowano 27 lipca 2015 Ja bym go dał na dźwignię zmiany biegów. Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 27 lipca 2015 Opublikowano 27 lipca 2015 A biegi wtedy na co? Grałem w dirta na moim TXie kilka godzin i umieszczenie ręcznego na którymkolwiek przycisku na kole to tragedia, w tym momencie lepszym rozwiązeniem jest przypisanie ręcznego na całą klawiaturę i walenie jej z liścia na każdym zakręcie Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 27 lipca 2015 Opublikowano 27 lipca 2015 (edytowane) Biegi na przycisko-łopatki Edytowane 27 lipca 2015 przez mattaman Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 27 lipca 2015 Opublikowano 27 lipca 2015 No właśnie też tak robiłem w WRC 3 że pod 4th miałem ręczny, ale podczas zaciągania trzeba pamiętać żeby wrócić na neutralny bieg bo gałka sama nie odskakuje. Trochę czasu zajmuje takie przyuczenie ale warto. Cytuj
Wieslaw 2 360 Opublikowano 27 lipca 2015 Opublikowano 27 lipca 2015 (edytowane) Właśnie odkryłam, że mechaników to sobie trzeba samemu zatrudnić w wolne sloty :] Pierwszy raz od początku grania mogę mieć w pełni naprawione autko pomiędzy poszczególnymi wyścigami. Wzięłam tych po 8 tysi. EDIT Hardkorowa jazda zaczyna się w czwartej klasie od lewej licząc (bodajże B). 380hp peugeot 205 dostarcza niesamowitych przeżyć. Edytowane 27 lipca 2015 przez Wieslawa Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 27 lipca 2015 Opublikowano 27 lipca 2015 Zagrałem chwilę u kumpla na jego mocarnym kompie (specyfikacji nie podam, bo się na tym nie znam, ale ten debil wyłożył na to ponad 10k pln ) Powiem tak - przemasakra jak to się rusza i wygląda Modelu jazdy nie jestem w stanie ocenić, bo grałem może z 5 minut w dodatku na klawiaturze, ale zapowiada się bardzo dobrze. Sam klimacik jest fajny i przypominają mi się stare dobre Coliny Oby gra jak najszybciej wyszła na konsole i nie była jakoś przesadnie wykastrowana z grafiki. Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 28 lipca 2015 Opublikowano 28 lipca 2015 Akurat do tej gry nie potrzeba mieć jakiegoś kosmosa, żeby wszystko na ultra śmigało Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 28 lipca 2015 Opublikowano 28 lipca 2015 Pewnie tak, bo w samej grafice jakichś wodotrysków nie ma. Jednak mnie urzekła przejrzystość i czytelność obrazu - wszystko jest wyraźne i ostre jak żyleta, a do tego nie ma nawet jednej poszarpanej krawędzi. Nie wiem w jakiej to chodziło rozdzielczości, ale tak czystego obrazu w żadnej grze do tej pory jeszcze nie widziałem Cytuj
UberAdi 2 307 Opublikowano 28 lipca 2015 Opublikowano 28 lipca 2015 Pewnie tak, bo w samej grafice jakichś wodotrysków nie ma. Jednak mnie urzekła przejrzystość i czytelność obrazu - wszystko jest wyraźne i ostre jak żyleta, a do tego nie ma nawet jednej poszarpanej krawędzi. Nie wiem w jakiej to chodziło rozdzielczości, ale tak czystego obrazu w żadnej grze do tej pory jeszcze nie widziałem czy grasz głównie na konsolach? Cytuj
Wieslaw 2 360 Opublikowano 29 lipca 2015 Opublikowano 29 lipca 2015 Pewnie tak, bo w samej grafice jakichś wodotrysków nie ma. Jednak mnie urzekła przejrzystość i czytelność obrazu - wszystko jest wyraźne i ostre jak żyleta, a do tego nie ma nawet jednej poszarpanej krawędzi. Nie wiem w jakiej to chodziło rozdzielczości, ale tak czystego obrazu w żadnej grze do tej pory jeszcze nie widziałem Poproś kolegę przy okazji żeby Ci odpalił GRID2 :] Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 29 lipca 2015 Opublikowano 29 lipca 2015 W nic już u niego nie gram, bo potem nie mogę patrzeć na tą paciaję na konsoli . Potem mnie jeszcze najdzie na poskładanie takiego kompa i będzie trza auto sprzedać by mieć na to kasę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi