Opublikowano 3 lutego 20169 l No po tych spedalonych Dirtach jedynce, dwojce i trojce gdzie dostawalem szewskiej pasji za kazdym razem gdy musialem robic Gymkhane i (pipi)ic sie z jakimis driftami na punkty jakby to byl nedzny NfS nareszcie bede mial zwir, bloto i szuter i wyscig w czystej postaci. Bajka. Chociaz nad gafika mogliby troche popracowac... aj co tam
Opublikowano 3 lutego 20169 l Grafika jest bardzo ładna, a przede wszystkim czytelna, nie to co ta paciaja w WRC5 gdzie czasami nie wiadomo gdzie jechać. Jak do tego dojdzie betonowe 60 klatek, to jestem w niebie
Opublikowano 3 lutego 20169 l Grafika jest bardzo ładna, a przede wszystkim czytelna, nie to co ta paciaja w WRC5 gdzie czasami nie wiadomo gdzie jechać. Jak do tego dojdzie betonowe 60 klatek, to jestem w niebie Oby było stałe 60klatek, zobaczymy na rally cross jak będzie z tymi 60klatkami, dodatkowe auta na torze, pył unoszony przez auta, deszcz, błoto itp. A jak ktoś gra z kamery za auta.
Opublikowano 3 lutego 20169 l No to jestem podjarany. Czy była już oficlajna zapowiedź na PS4? Już dawno.
Opublikowano 3 lutego 20169 l No bo ps4 jest uproszczone względem PC, dla mnie i tak rewelka biorę na premierę bo brakuje mi strasznie szutrowych wyścigów
Opublikowano 3 lutego 20169 l Zobaczyłem oba Peugeoty T16 na Pikes Pike i substancja pociekła mi z peniza
Opublikowano 3 lutego 20169 l na tym wideo widać uproszczoną grafikę względem PC Jezeli gra ma trzymac stale 60fps na PS4 to warto poswiecic troche graficznych fajerwerków. Ciekawe czy bedzie cross platform multi.
Opublikowano 3 lutego 20169 l Biorąc pod uwagę, że obecnie nam panująca generacja, to jakieś technologiczne niewypały z grafiką niewiele lepszą od tego co było na PS3/X360, to Dirt Rally i tak wygląda całkiem dobrze... tym bardziej jeśli utrzyma te stałe 60 klatek
Opublikowano 3 lutego 20169 l Z tą niewiele lepszą grafiką to trochę popłynołeś Odpal coś teraz na ps3.
Opublikowano 4 lutego 20169 l Ujj nieno graficznie jest bieda. Za to gra nadrabia klimatem, ze ho ho!
Opublikowano 4 lutego 20169 l Colin McRae Rally 2.0 też graficznie jest bieda ale grałbyś jak w hipnozie. Nie pozostaje nic innego jak czekać.
Opublikowano 4 lutego 20169 l Z grafiką w DIRT to nie jest taka prosta sprawa, na filmikach wygląda dużo gorzej niż jak się gra.
Opublikowano 4 lutego 20169 l Faktycznie grafika wygląda trochę "kartonowo", ale 60fps nadrobi na pewno. W ostatnie rajdy grałem na PS2 w WRC, a potem już było słabo w tym temacie.
Opublikowano 4 lutego 20169 l Jak wypada model jazdy względem dirta 3? Jest tak samo niechętny do zarzucania i poślizgów, czy jest lepiej?
Opublikowano 4 lutego 20169 l Jeżeli nastawiasz się na radosne slajdy w Dirt Rally, to przygotuj się na mocny strzał w potylice Ta gra wymaga godzin jazdy i praktyki. Niektórzy mogą nie dać rady i odbić się od tego tytułu.
Opublikowano 4 lutego 20169 l bronek, rally nie ma praktycznie nic wspólnego z poprzednimi dirtami. tamte to były arkejdowe wyścigi dla zabawy. tutaj jest nacisk na realizm i masterowanie swoich umiejętności.
Opublikowano 4 lutego 20169 l Mówcie mi jeszcze... Nie nastawiam się na arkejd, chodzi o to, ze dirt3 miał dla mnie "antyrajdowy" model jazdy, po szutrze jezdzilo się jak na asfalcie. w takim RBR slajdy wchodziły pięknie, mimo że to sim Edytowane 4 lutego 20169 l przez 44bronx
Opublikowano 5 lutego 20169 l Tyle lat czekania na porządną grę rajdową od czasów PS2. To zbyt piękne żeby było prawdziwe. Problem jest tylko taki że będę musiał przez tą grę kupić nową konsolę i kierownicę. A myślałem że w końcu uda mi się uzbierać trochę oszczędności.. Powiedzcie mi jak jest z modelem uszkodzeń? Łatwo auto zajechać tak, że nie pojedzie dalej? Edytowane 5 lutego 20169 l przez _White_