REZOK 1 025 Opublikowano 9 czerwca 2016 Opublikowano 9 czerwca 2016 (edytowane) Grecja w Lancii Stratos, kilka błędów się przytrafiło po drodze, ale ogólnie jestem zadowolony z przejazdu. Edytowane 9 czerwca 2016 przez REZOK Cytuj
Kalten80 16 Opublikowano 9 czerwca 2016 Opublikowano 9 czerwca 2016 Nieźle, Lancia Stratos ciężko jest opanować. Ja za pierwszym razem nie byłem w stanie dotrzeć nią do mety Nie grałem przez kilka dni w Dirta (wyszło Krew i Wino ) i po powrocie nie mogę się ogarnąć Ciągle jakieś krzaki zwiedzam Cytuj
okens 541 Opublikowano 9 czerwca 2016 Opublikowano 9 czerwca 2016 A mi przerwa zrobila dobrze( moze poza pierwszym OSem) Natomiast wszytko co RWD omijam szerokim lukiem, tego sie kur... nie da opanowac Cytuj
REZOK 1 025 Opublikowano 9 czerwca 2016 Opublikowano 9 czerwca 2016 Wybrałem lancię, ponieważ była najdroższym samochodem w klasie 1970. A wiadomo, najdroższe = najlepsze. Chociaż fakt ciężko się tym śmiga, dupa lata jak szalona. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 9 czerwca 2016 Opublikowano 9 czerwca 2016 Możecie podać jakieś ustawienia na pada i kierownice? link czy wasze, nie chciałbym przekopywać sie przez cały temat Cytuj
gtfan 3 296 Opublikowano 9 czerwca 2016 Opublikowano 9 czerwca 2016 (edytowane) . Edytowane 27 lipca 2022 przez gtfan 1 Cytuj
okens 541 Opublikowano 9 czerwca 2016 Opublikowano 9 czerwca 2016 Przydatne porady jak jeździć lepiej w Dircie. Polecam http://p(pipi)ingpro.com/tips-faster-stage-times-dirt-rally-racing-game/ Przejzyj sobie linka od White. Z tego co tam widzialem sa tam podane jakies ustawienia. Jak sie sprawdzaja w praktyce? Nie mam pojecia, ale poradnik wydaje sie byc konkretny wiec powinno cos zmienic Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 9 czerwca 2016 Opublikowano 9 czerwca 2016 Już pisałem że polecam te ustawienia pod pada- przede wszystkim lewa gałka nie jest taka czuła w skręcie. Cytuj
_White_ 79 Opublikowano 9 czerwca 2016 Opublikowano 9 czerwca 2016 Oto ustawienia do T150 na PS4 wzięte z forum codemasters. O wiele lepiej jeździ mi się na nich niż na defaultowych, polecam wypróbować: Self Aligning Torque 125%, Wheel Friction 0%, Colliision 125%, Soft Lock 150 %, reszta bez zmian (100%). 1 Cytuj
nie versal 6 Opublikowano 15 czerwca 2016 Opublikowano 15 czerwca 2016 Witam mam pytanie , czy jest możliwość rozegrania mistrzostw lub wyścigów na dwóch ? to znaczy po kolei jak to było w starych Colinach Cytuj
_White_ 79 Opublikowano 16 czerwca 2016 Opublikowano 16 czerwca 2016 Wypuścili jakiegoś patcha i teraz nie mogę grać na kierownicy- zrobiła się bardzo mało czuła, w dodatku nie mogę zmienić ustawień ffb. Ktoś wie co się dzieje? Cytuj
maciekk 165 Opublikowano 16 czerwca 2016 Opublikowano 16 czerwca 2016 (edytowane) Ok znalazłem Edytowane 16 czerwca 2016 przez maciekk Cytuj
Czan 0 Opublikowano 16 czerwca 2016 Opublikowano 16 czerwca 2016 Wypuścili jakiegoś patcha i teraz nie mogę grać na kierownicy- zrobiła się bardzo mało czuła, w dodatku nie mogę zmienić ustawień ffb. Ktoś wie co się dzieje? Mam ten sam problem z kierownicą Thrustmaster T150. Na forum codemasters jest już parę zgłoszeń z kierownicą T300. Mam nadzieję że szybko to naprawią, na razie skasowałem grę i zainstalowałem bez patcha. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 21 czerwca 2016 Opublikowano 21 czerwca 2016 Panowie mam pytanko odnośnie "engineerów": nie wiem czy dobrze zrobiłem, ale kupiłem tych najdroższych za ponad 40 tyś kredytów. Teraz pokończyły im się kontrakty i żeby przedłużyć z nimi umowę trzeba wydać tyle samo na każdego! Nie wiedziałem o tym wcześniej, więc moje pytanie brzmi czy zawsze z nimi przedłużać te kontrakty, czy lepiej kupić jakichś tańszych np. za 10 tyś i oszczędzić? Przecież i tak chyba nie potrzeba aż tak naprawiać fur, bo i tak nie osiągniemy dobrych wyników rozbijając je za bardzo. Dobrze rozumuję czy jestem lama? Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 21 czerwca 2016 Opublikowano 21 czerwca 2016 Szybkie pytanie, bo stoje przed sklepem xD ten kod w pudelku jest na auto, czy tylko malowania? Cytuj
_White_ 79 Opublikowano 21 czerwca 2016 Opublikowano 21 czerwca 2016 (edytowane) Panowie mam pytanko odnośnie "engineerów": nie wiem czy dobrze zrobiłem, ale kupiłem tych najdroższych za ponad 40 tyś kredytów. Teraz pokończyły im się kontrakty i żeby przedłużyć z nimi umowę trzeba wydać tyle samo na każdego! Nie wiedziałem o tym wcześniej, więc moje pytanie brzmi czy zawsze z nimi przedłużać te kontrakty, czy lepiej kupić jakichś tańszych np. za 10 tyś i oszczędzić? Przecież i tak chyba nie potrzeba aż tak naprawiać fur, bo i tak nie osiągniemy dobrych wyników rozbijając je za bardzo. Dobrze rozumuję czy jestem lama? Jeśli stać Cię na płacenie mechanikom, to ich trzymaj, jeśli zarabiasz za mało- wynajmij tańszych. Generalnie jeśli w miarę regularnie zajmujesz miejsca w pierwszej 5 to raczej nie będziesz miał problemów finansowych. Szybkie pytanie, bo stoje przed sklepem xD ten kod w pudelku jest na auto, czy tylko malowania? Mówisz o Legend Edition? Jest tam kod na malowanie do Mini i darmowego mechanika. Bardziej wartościowym dodatkiem jest fajny film dokumentalny o Colinie oraz onboardy z różnych jego przejazdów. Edytowane 21 czerwca 2016 przez _White_ 2 Cytuj
piotrekoka 23 Opublikowano 24 czerwca 2016 Opublikowano 24 czerwca 2016 Jest już łatka dla ludzi co mają fajery. Łatka 1.03 - Force feedback settings are now adjustable for Thrustmaster wheels. - Thrustmaster TH8A can bow be used witch H Pattern settings. 1 Cytuj
Tommy Dee 53 Opublikowano 24 czerwca 2016 Opublikowano 24 czerwca 2016 Dokument o Colinie faktycznie jest wart zobaczenia a onboard z odcinka w Walii rozwalił mnie na łopatki. Mistrz w akcji. Inna opcja niż to, że Colin znał ten odcinek na pamięć nie mieści mi się w głowie ^.^ Cytuj
piotrekoka 23 Opublikowano 25 czerwca 2016 Opublikowano 25 czerwca 2016 Nie można odpalić ligi ani online events Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj
_White_ 79 Opublikowano 26 czerwca 2016 Opublikowano 26 czerwca 2016 Nom, racenet leży. Ale za to po nowym patchu genialnie jeździ się na kierownicy. Moja T150 wreszcie reaguje jak należy. Precyzja, ffb- wszystko na najwyższym poziomie. Model jazdy na Pikes Peak również poprawiony, nareszcie jeździ się tam z przyjemnością, zniknęły dziwne zachowania samochodu przy stracie przyczepności. Teraz to jest kompletna gra. Szacunek dla Codemasters. Cytuj
UberAdi 2 306 Opublikowano 6 lipca 2016 Opublikowano 6 lipca 2016 Mod z zaawansowanymi zniszczeniami do pobrania - http://www.racedepartment.com/downloads/hardcore-damage-model-for-dirt-rally.6657/ 1 Cytuj
DarnokPL 2 Opublikowano 8 lipca 2016 Opublikowano 8 lipca 2016 Ciekawe co z tego wyjdzie i jak będzie się grało. Cytuj
ash77 3 Opublikowano 10 lipca 2016 Opublikowano 10 lipca 2016 Siemanko, kilka pytanek bedzie (gram 4 tyg dopiero) 1. W karierze czy gdzies widać kolejność krajów w trakcie przechodzenia championschipa? chodzi mi o to bym wiedział przed rajdem i mógł wybrac auto pasujące mi do nawierzchni. 2. Chce zapisać sie do ligi - czy potrzebny playstation plus? 3. Jesli ustawię reczne właczanie wycieraczek to jakim przyciskiem sie je włącza i wyłącza w trakie jazdy? 4. Czy gdzies jest ustawienie ze przy kamerze z chełmu widać kierownice? Gram na padzie i widok wnętrza bez kiery troche przeszkadza. 5. W onlinne'owym zadaniu dziennym w kategori gdzie sie stawia własną kase widać gdzieś co i czym bedziemy jechać przed postawieniem tej kasy? Są kraje/auta w których czuje sie lepiej i stawiał bym wiecej a szkoda 200tys postawic np w monte carlo tylnionapedówką i wyleciec przez murek po kilometrze hehe. dla chetnych mój nick na PS4 Ash77PL Cytuj
gtfan 3 296 Opublikowano 10 lipca 2016 Opublikowano 10 lipca 2016 (edytowane) . Edytowane 27 lipca 2022 przez gtfan Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi