Opublikowano 17 lipca 20168 l Już dawno żaden racer nie dawał mi tyle funu z jazdy co ten Dirt jeden mały błąd i kończy się nasza rywalizacja o pierwsze miejsce. Jak dla mnie to tak wysoki poziom trudności to mega plus bo mam większą motywację do szlifowania OSów. Naprawdę czuć sporą satysfakcję po udanym odcinku i zajęciu pierwszego miejsca. Całość do tego bardzo ładnie wygląda i płynnie chodzi. Jedyne czego mi brakuje to więcej trybów online, mogli się bardziej postarać.
Opublikowano 18 lipca 20168 l Jedna rzecz mnie tylko denerwuje- czasy wykręcane przez CPU a konkretniej ogromne różnice między zawodnikami oraz źle zbalansowane kraje, bo np. w takich Niemczech wygrywam z palcem w nosie, a np. w Walii mogę narazie pomarzyć o 2 miejscu... Ale na szczęście model jazdy i miód wylewany z ekranu to rekompensuje ^_^
Opublikowano 4 sierpnia 20168 l Uwielbiam ta gre, ale kariera zostala zrobiona calkowicie bez pomyslunku. Nie wiem kto wymyslil, by za kazdym razem przy zmianie samochodu zaczynac z niezapgredowanym autem, gdy nasi przeciwnicy jezdza wymaksowanymi, ale po 60h spedzonych z Dirtem w ogole mi sie to nie podoba. Grindowac samochody, by jezdzic w karierze - jak dla mnie bzdura. Czlowiek sie zastanawial, dlaczego zawsze tak (pipi)owo zaczyna sezon, jezdzac praktycznie tak samo jak pod koniec, gdy nagle udaje mu sie wygrywac oesy.
Opublikowano 5 sierpnia 20168 l Eee tam, czas spedzony na zupgrade'waniu auta (a to raptem 3-4 rajdy) akurat wystarczy na przyzwyczajenie sie do jego prowadzenia (kazdy samochod prowadzi sie troche inaczej, nawet w ramach tej samej klasy). Moim zdaniem jest to fajny pomysl, bo umiejetnosci rosna razem z osiagami samochodu.
Opublikowano 24 sierpnia 20168 l Właśnie wpadła platyna. Dawno żadnej racer mnie tak nie przyssał do konsoli. Polecam każdemu.
Opublikowano 24 sierpnia 20168 l Gratulacje Ja kończę sezon w Elite i zabieram się za Master. Jakim autem jechałeś ostatni sezon?
Opublikowano 24 sierpnia 20168 l Trofik za wygranie Championship na poziomie Master IMO najłatwiej zrobić na HillClimb
Opublikowano 24 sierpnia 20168 l A to nie wiedziałem. Ja jednak pojadę rajdy bo Hillclimb mam słabo opanowane.
Opublikowano 24 sierpnia 20168 l W Hillclimb masz do opanowania w sumie jedną trasę na różnych nawierzchniach, z początku mi nie szło ale jak się zapamięta najtrudniejsze momenty na trasie to idzie już gładko. No i oczywiście trzeba pamiętać ale to już w każdym trybie żeby zaczynać już zupgradowanym samochodem (można sobie nabić np. w custom champ te upgrady bo bez nich praktycznie nie mamy szans na wygranie)
Opublikowano 24 sierpnia 20168 l Ok, dzięki. Jak będę miał trudności vw rajdach to pomyślę o Hillclimb.
Opublikowano 9 października 20168 l Niedawno zacząłem grać po raz pierwszy. Rewelacyjna giera wyścigowa. Na PS4 posucha w tym temacie, więc zakupiłem w cyfrowej promocji. Świetny, wymagający model jazdy i sporo fajnych oesów. Na ten moment ukończyłem pierwszy champonship poczciwym Mini. Teraz zacząłem drugi i przy okazji robię sobie upgrady samochodów. Jak już trochę ogarnę i zdobędę co trzeba to może pobawię się trochę w multi. Zobaczę jak będzie szło, bo na razie jestem niezły lamus. Edytowane 9 października 20168 l przez ireniqs
Opublikowano 12 października 20168 l Może mi ktoś wyjaśnić po Polsku kolejności wyścigów w rallycross? I o co chodzi z tymi kategoriami A, B, C...
Opublikowano 9 listopada 20168 l Gra ktoś w online events? Próbuję być w top tier w Wager Event i jest mega ciężko. Jakby ktoś był miły przejechać w najbliższym czasie jakiś Wager i napisać szczegóły rajdu, żebym mógł potrenować w custom, to był bym wdzięczny. Gram na PS4, ale to chyba nie ma znaczenia. Edytowane 10 listopada 20168 l przez _daras_
Opublikowano 24 listopada 20168 l Mega wypasiona promocja Dirta jest. W sumie największa zniżka z czarnego piątku https://store.playstation.com/#!/pl-pl/gry/dirt-rally/cid=EP4001-CUSA03648_00-DIRTRALLYLABELNA?utm_medium=Social&utm_campaign=&utm_source=&utm_term=so-no-96675&utm_content=Black_Friday_Sale_&emcid=so-no-96675
Opublikowano 27 listopada 20168 l Dirt ma splitscreen czy nie ma?Jeśli nie to któraś z gier wyścigowych takowy posiada?
Opublikowano 22 marca 20178 l Trochę pograłem i o ja pitole, chwila dekoncentracji, zgubienie wyczucia i wyścig jedziemy o pietruszkę. Powyłączałem wszystkie ułatwienia, bo trzeba się szanować i jest trudno. Ostatnie dobre rajdy, w jakie grałem to pierwszy DIRT (moim zdaniem, najlepsze wyścigi tamtej generacji) i tam to był pikuś. No DIRT 2 i 3 to random i niedzielne rajdy. Śnieżne trasy to wyzwanie, jakiego chyba jeszcze w żadnych wyścigach nie doświadczyłem, wrażenie jakby auto w ogóle przyczepności nie miało. Mega czuć prędkość, jadę niecałe 100 km/h a już oczyma wyobraźni widzę jak zaraz będę rzucał kur.wami. No jest dobrze.
Opublikowano 23 marca 20178 l Dirt rally to mesjasz rajdowek ktorego konsole potrzebowały. Smutne troche ze system zniszczen jest bardzo splycony w tej grze, ale mam nadzieje ze poprawia go w nastepnych odslonach.
Opublikowano 23 marca 20178 l No właśnie, te zniszczenia trochę słabo wyglądają. W DIRCIe było tak, że jeden solidny dzwon mocno kiereszował auto i kończył wyścig, tu trzeba się postarać.
Opublikowano 22 kwietnia 20177 l Właśnie zaczynam swoją przygodę z Dirtem. Ma ktoś, jakieś sprawdzone ustawienia dla pada ps4?
Opublikowano 22 kwietnia 20177 l Właśnie zaczynam swoją przygodę z Dirtem. Ma ktoś, jakieś sprawdzone ustawienia dla pada ps4? Były gdzieś z 5 stron temu, pytałem sam o nie i ktoś podał linka, musisz poszukać
Opublikowano 22 kwietnia 20177 l Chodzi o to? http://p(pipi)ingpro.com/tips-faster-stage-times-dirt-rally-racing-game/
Opublikowano 22 kwietnia 20177 l O właśnie, dziękuję. Po kilku odcinkach, gra spokojnie do ogarnięcia. Dirt Rally jest, tym czego brakowało mi od lat. edyszyn: Teraz to inna bajka, mam kontrolę nad samochodem. Największą trudnością jest długość OSów i brak cofania czasu. 8 min w pełnym skupieniu, jeden nieudany zakręt i reset Edytowane 22 kwietnia 20177 l przez chris85
Opublikowano 23 kwietnia 20177 l Ja nie zmieniałem ustawień pada wcale, a platynka wpadła s z t y w n i u t k o Edytowane 23 kwietnia 20177 l przez oFi