bartiz 1 615 Opublikowano 17 lipca 2016 Opublikowano 17 lipca 2016 Już dawno żaden racer nie dawał mi tyle funu z jazdy co ten Dirt jeden mały błąd i kończy się nasza rywalizacja o pierwsze miejsce. Jak dla mnie to tak wysoki poziom trudności to mega plus bo mam większą motywację do szlifowania OSów. Naprawdę czuć sporą satysfakcję po udanym odcinku i zajęciu pierwszego miejsca. Całość do tego bardzo ładnie wygląda i płynnie chodzi. Jedyne czego mi brakuje to więcej trybów online, mogli się bardziej postarać. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 18 lipca 2016 Opublikowano 18 lipca 2016 Jedna rzecz mnie tylko denerwuje- czasy wykręcane przez CPU a konkretniej ogromne różnice między zawodnikami oraz źle zbalansowane kraje, bo np. w takich Niemczech wygrywam z palcem w nosie, a np. w Walii mogę narazie pomarzyć o 2 miejscu... Ale na szczęście model jazdy i miód wylewany z ekranu to rekompensuje ^_^ Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 4 sierpnia 2016 Opublikowano 4 sierpnia 2016 Uwielbiam ta gre, ale kariera zostala zrobiona calkowicie bez pomyslunku. Nie wiem kto wymyslil, by za kazdym razem przy zmianie samochodu zaczynac z niezapgredowanym autem, gdy nasi przeciwnicy jezdza wymaksowanymi, ale po 60h spedzonych z Dirtem w ogole mi sie to nie podoba. Grindowac samochody, by jezdzic w karierze - jak dla mnie bzdura. Czlowiek sie zastanawial, dlaczego zawsze tak (pipi)owo zaczyna sezon, jezdzac praktycznie tak samo jak pod koniec, gdy nagle udaje mu sie wygrywac oesy. Cytuj
_White_ 79 Opublikowano 5 sierpnia 2016 Opublikowano 5 sierpnia 2016 Eee tam, czas spedzony na zupgrade'waniu auta (a to raptem 3-4 rajdy) akurat wystarczy na przyzwyczajenie sie do jego prowadzenia (kazdy samochod prowadzi sie troche inaczej, nawet w ramach tej samej klasy). Moim zdaniem jest to fajny pomysl, bo umiejetnosci rosna razem z osiagami samochodu. Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Właśnie wpadła platyna. Dawno żadnej racer mnie tak nie przyssał do konsoli. Polecam każdemu. 1 Cytuj
Kalten80 16 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Gratulacje Ja kończę sezon w Elite i zabieram się za Master. Jakim autem jechałeś ostatni sezon? Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Trofik za wygranie Championship na poziomie Master IMO najłatwiej zrobić na HillClimb Cytuj
Kalten80 16 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Opublikowano 24 sierpnia 2016 A to nie wiedziałem. Ja jednak pojadę rajdy bo Hillclimb mam słabo opanowane. Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Opublikowano 24 sierpnia 2016 W Hillclimb masz do opanowania w sumie jedną trasę na różnych nawierzchniach, z początku mi nie szło ale jak się zapamięta najtrudniejsze momenty na trasie to idzie już gładko. No i oczywiście trzeba pamiętać ale to już w każdym trybie żeby zaczynać już zupgradowanym samochodem (można sobie nabić np. w custom champ te upgrady bo bez nich praktycznie nie mamy szans na wygranie) Cytuj
Kalten80 16 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Ok, dzięki. Jak będę miał trudności vw rajdach to pomyślę o Hillclimb. Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 (edytowane) Niedawno zacząłem grać po raz pierwszy. Rewelacyjna giera wyścigowa. Na PS4 posucha w tym temacie, więc zakupiłem w cyfrowej promocji. Świetny, wymagający model jazdy i sporo fajnych oesów. Na ten moment ukończyłem pierwszy champonship poczciwym Mini. Teraz zacząłem drugi i przy okazji robię sobie upgrady samochodów. Jak już trochę ogarnę i zdobędę co trzeba to może pobawię się trochę w multi. Zobaczę jak będzie szło, bo na razie jestem niezły lamus. Edytowane 9 października 2016 przez ireniqs Cytuj
Lucky77 21 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 Może mi ktoś wyjaśnić po Polsku kolejności wyścigów w rallycross? I o co chodzi z tymi kategoriami A, B, C... Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 9 listopada 2016 Opublikowano 9 listopada 2016 (edytowane) Gra ktoś w online events? Próbuję być w top tier w Wager Event i jest mega ciężko. Jakby ktoś był miły przejechać w najbliższym czasie jakiś Wager i napisać szczegóły rajdu, żebym mógł potrenować w custom, to był bym wdzięczny. Gram na PS4, ale to chyba nie ma znaczenia. Edytowane 10 listopada 2016 przez _daras_ Cytuj
Xan_der_ 1 Opublikowano 24 listopada 2016 Opublikowano 24 listopada 2016 Mega wypasiona promocja Dirta jest. W sumie największa zniżka z czarnego piątku https://store.playstation.com/#!/pl-pl/gry/dirt-rally/cid=EP4001-CUSA03648_00-DIRTRALLYLABELNA?utm_medium=Social&utm_campaign=&utm_source=&utm_term=so-no-96675&utm_content=Black_Friday_Sale_&emcid=so-no-96675 Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 24 listopada 2016 Opublikowano 24 listopada 2016 No to korzystać z promocji i pomóc mi w tym wyzwaniu, ale to już! Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 27 listopada 2016 Opublikowano 27 listopada 2016 Dirt ma splitscreen czy nie ma?Jeśli nie to któraś z gier wyścigowych takowy posiada? Cytuj
vip77 237 Opublikowano 27 listopada 2016 Opublikowano 27 listopada 2016 dirt nie ma. Z tego co czytałem to najnowsze wrc 6 ma taka opcję. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 22 marca 2017 Opublikowano 22 marca 2017 Trochę pograłem i o ja pitole, chwila dekoncentracji, zgubienie wyczucia i wyścig jedziemy o pietruszkę. Powyłączałem wszystkie ułatwienia, bo trzeba się szanować i jest trudno. Ostatnie dobre rajdy, w jakie grałem to pierwszy DIRT (moim zdaniem, najlepsze wyścigi tamtej generacji) i tam to był pikuś. No DIRT 2 i 3 to random i niedzielne rajdy. Śnieżne trasy to wyzwanie, jakiego chyba jeszcze w żadnych wyścigach nie doświadczyłem, wrażenie jakby auto w ogóle przyczepności nie miało. Mega czuć prędkość, jadę niecałe 100 km/h a już oczyma wyobraźni widzę jak zaraz będę rzucał kur.wami. No jest dobrze. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 23 marca 2017 Opublikowano 23 marca 2017 Dirt rally to mesjasz rajdowek ktorego konsole potrzebowały. Smutne troche ze system zniszczen jest bardzo splycony w tej grze, ale mam nadzieje ze poprawia go w nastepnych odslonach. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 23 marca 2017 Opublikowano 23 marca 2017 No właśnie, te zniszczenia trochę słabo wyglądają. W DIRCIe było tak, że jeden solidny dzwon mocno kiereszował auto i kończył wyścig, tu trzeba się postarać. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Właśnie zaczynam swoją przygodę z Dirtem. Ma ktoś, jakieś sprawdzone ustawienia dla pada ps4? Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Właśnie zaczynam swoją przygodę z Dirtem. Ma ktoś, jakieś sprawdzone ustawienia dla pada ps4? Były gdzieś z 5 stron temu, pytałem sam o nie i ktoś podał linka, musisz poszukać 1 Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Chodzi o to? http://p(pipi)ingpro.com/tips-faster-stage-times-dirt-rally-racing-game/ 1 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Opublikowano 22 kwietnia 2017 (edytowane) O właśnie, dziękuję. Po kilku odcinkach, gra spokojnie do ogarnięcia. Dirt Rally jest, tym czego brakowało mi od lat. edyszyn: Teraz to inna bajka, mam kontrolę nad samochodem. Największą trudnością jest długość OSów i brak cofania czasu. 8 min w pełnym skupieniu, jeden nieudany zakręt i reset Edytowane 22 kwietnia 2017 przez chris85 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 23 kwietnia 2017 Opublikowano 23 kwietnia 2017 (edytowane) Ja nie zmieniałem ustawień pada wcale, a platynka wpadła s z t y w n i u t k o Edytowane 23 kwietnia 2017 przez oFi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi