Welna 1 094 Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Nie bedzie problemu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_White_ 79 Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 ehh.. słuchajcie, jaka jest najtańsza opcja konsola + kierownica aby móc cieszyć się tą grą na poziomie porównywalnym z Driving Force GT? Domyślam się że X-one i jakiś Thrustmaster...? Cytuj Odnośnik do komentarza
Marcin_wawa 449 Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Wydaje mi się, że ps4 + thrustmaster t150. Chyba najlepsze kółko w takiej cenie na tę generację konsol. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryuk 1 446 Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Czy jest jakaś nadzieja na demo tej gry na konsolach? Nie,codemasters powiedziala,ze nie maja w planach dema. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekk 165 Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Wiadomo coś o cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryuk 1 446 Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Z tego co pamietam to standardowo 239zl ale pewnie bedzie mozna kupic taniej Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Z tego co pamietam to standardowo 239zl ale pewnie bedzie mozna kupic taniej Preordery wszystkie po takiej wlasnie cenie są Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 karty amd na pc mają kody dirta na stema - można taniej dorwać od kogoś jak coś a konsole no jak konsole Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 598 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 doszły jakieś nowe rajdy już? Cytuj Odnośnik do komentarza
keczu78 55 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 (edytowane) Ciekawe czy będzie można już dorwać w ten weekend czy dopiero na premierę ? Edytowane 1 Kwietnia 2016 przez keczu78 Cytuj Odnośnik do komentarza
elvis004 284 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Muve.pl dzisiaj wysłał Legend Edition Szkoda, ze nie wczoraj Ciekawe czy planują dodawanie rajdów w innych miejscówkach w formie DLC Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 gry-online tez dzisiaj wyslalo, poszlo kurierem wiec mam jakas tam nadzieje ze jutro dojdzie, ale byloby grane przez weekend Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Nie śpieszy mi się i cierpliwie poczekam do środy ale jak dostanę do gaz do dechy : ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Ultima wysyła w poniedziałek, jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Ultima wysyła w poniedziałek, jakby co. Zawsze u nich zamawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Gdzie jest w miare tanio drodzy Państwo? Jestem zdecydowany ja kupic na Łoniaka. W koncu po wielu latach czas zabrac sie za jakies wyscigi. Forzy mi jakos nie podchodza, ukochany Ridge Racer od Chińczyków nie wiem czy kiedykolwiek w ogóle sie ukaze,PGR-y to pieśń przeszłości, a z szutrówek zagrywalem sie do upadlego w starego i genialnego Rallisport Challenge na Xboxa pierwszego. Co to byla za gra! Dirt Rally sądząc po zaprezentowanych materiałach od samego poczatku bardzo mi się widział, wiec decyzja zapadla. Biorę. Pytanie tylko skąd... Cytuj Odnośnik do komentarza
spizganygutek 21 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 w x-komie jest za 229zł legendarna edycja Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Gdzie jest w miare tanio drodzy Państwo? Jestem zdecydowany ja kupic na Łoniaka. W koncu po wielu latach czas zabrac sie za jakies wyscigi. Forzy mi jakos nie podchodza, ukochany Ridge Racer od Chińczyków nie wiem czy kiedykolwiek w ogóle sie ukaze,PGR-y to pieśń przeszłości, a z szutrówek zagrywalem sie do upadlego w starego i genialnego Rallisport Challenge na Xboxa pierwszego. Co to byla za gra! Dirt Rally sądząc po zaprezentowanych materiałach od samego poczatku bardzo mi się widział, wiec decyzja zapadla. Biorę. Pytanie tylko skąd... Wszystkie wymienione przez Ciebie gry (prócz FM) są bardzo mocno skierowane w stronę arcade, także mocno się zastanów czy nowy Dirt, to tytuł dobry dla Ciebie Nie jest to jeszcze taki hardcore jak RBR, ale mimo wszystko trzeba się tam trochę napocić by co 30 sekund nie zwiedzać rowów Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Czyli sugerujesz, że wyścigi arcade nie mogą być hardkorowe? Czy mogę przypomnieć jedne z bardziej hardkorowych wyścigów ever czyli Wipeout HD? Co prawda ostatnio jesteśmy rozpieszczani banalnymi arcade'owymi tytułami w stylu najnowszego NFSa, ale dlaczego zaraz taka symulacja nie może być dobrą grą dla osoby, która ubóstwia arcade? (czyli ja ) Żeby odnieś sukces, schemat będzie podobny do tego z Wipeout- trasa na pamięć i godziny wylanego potu na masterowaniu każdego zakrętu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Nie, nie... oczywiście nie sugeruję, że wyścigi arcade nie są wymagające. Są, i to czasem bardzo. Pierwszy lepszy przykład DriveClub - jak zobaczyłem jakie czasy kręcą forumowi wymiatacze, to zwątpiłem i sobie poszedłem Bardziej mi chodzi o przerzucenie się na konkretny styl gry. Ja np. mam tak, że grając w grę z bardziej zręcznościowym niż symulacyjnym modelem jazdy mam załączoną jakąś blokadę - tam gdzie można cisnąć pełnym ogniem naginając prawa fizyki zawsze mimowolnie odpuszczam i z dobrego wyniku pipa. Podobnie ino na odwrót może mieć osoba lubująca się w arcadeówkach - będzie chciała cisnąć pełnym ogniem, a tu zonk i zwiedzanie pobocza. W takim przypadku łatwo o szybkie poirytowanie się danym tytułem - takie coś miałem właśnie na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 040 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Mysle czy nie kupic T80 do Dirta, nie ma forcefedbacka ale podobno jest dosc precyzyjna co za 150zl wydaje sie rozsadna opcja. Niestety drozszy sprzet odpada, jesli ktos ma to kolko w domu i potestuje to prosilbym o krotkie sprawozdanie. Odnosnie zakupu to mam juz numer do stoiska w Media Markt i bede dzwonil jutro czy juz maja Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 W gdyńskiej Rivierze są dwa małe sklepiki z grami. W jednym z nich miewają gry przed ich oficjalnymi premierami. Będę dzisiaj dzwonił czy może już mają Dirt Rally :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Mysle czy nie kupic T80 do Dirta, nie ma forcefedbacka ale podobno jest dosc precyzyjna co za 150zl wydaje sie rozsadna opcja. Niestety drozszy sprzet odpada, jesli ktos ma to kolko w domu i potestuje to prosilbym o krotkie sprawozdanie. Odnosnie zakupu to mam juz numer do stoiska w Media Markt i bede dzwonil jutro czy juz maja T150 wystarczy na początek. Możesz przecież zacząć od najtańszej opcji, pograć po-testować i jak nie będzie spełniała wymagań to odkładać kasę na coś lepszego z FFB. Już za swój egzemplarze Legendary Edition zapłaciłem i odbieram w środę. Trochę to głupie że nazywają podstawową wersję jako Legendary i sprzedają za takie ceny. Ale rozumiem że jest to wersja rozszerzona względem tego co było dostępne na PC, więc nie narzekam. 220 zł to i tak dobra cena. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 T150 to już konkretny sprzęt i do tanich nie należy. Co do kierownicy bez FFB jak T80, to radzę to omijać szerokim łukiem - nie ma na tym za grosz wyczucia i już lepiej grać na padzie. Jedyna tania opcja, to T100, ale chyba nie ma już nigdzie nówki i trzeba szukać używek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 040 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 A z ta T100 to nie jest tak, ze nie wspolpracuje z wszystkimi grami na ps4? Bo jak jest tak kompatybilna jak T80 to wole ta opcje bo ceny sa spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi