Opublikowano 9 czerwca 20168 l Grecja w Lancii Stratos, kilka błędów się przytrafiło po drodze, ale ogólnie jestem zadowolony z przejazdu. Edytowane 9 czerwca 20168 l przez REZOK
Opublikowano 9 czerwca 20168 l Nieźle, Lancia Stratos ciężko jest opanować. Ja za pierwszym razem nie byłem w stanie dotrzeć nią do mety Nie grałem przez kilka dni w Dirta (wyszło Krew i Wino ) i po powrocie nie mogę się ogarnąć Ciągle jakieś krzaki zwiedzam
Opublikowano 9 czerwca 20168 l A mi przerwa zrobila dobrze( moze poza pierwszym OSem) Natomiast wszytko co RWD omijam szerokim lukiem, tego sie kur... nie da opanowac
Opublikowano 9 czerwca 20168 l Wybrałem lancię, ponieważ była najdroższym samochodem w klasie 1970. A wiadomo, najdroższe = najlepsze. Chociaż fakt ciężko się tym śmiga, dupa lata jak szalona.
Opublikowano 9 czerwca 20168 l Możecie podać jakieś ustawienia na pada i kierownice? link czy wasze, nie chciałbym przekopywać sie przez cały temat
Opublikowano 9 czerwca 20168 l Przydatne porady jak jeździć lepiej w Dircie. Polecam http://p(pipi)ingpro.com/tips-faster-stage-times-dirt-rally-racing-game/ Przejzyj sobie linka od White. Z tego co tam widzialem sa tam podane jakies ustawienia. Jak sie sprawdzaja w praktyce? Nie mam pojecia, ale poradnik wydaje sie byc konkretny wiec powinno cos zmienic
Opublikowano 9 czerwca 20168 l Już pisałem że polecam te ustawienia pod pada- przede wszystkim lewa gałka nie jest taka czuła w skręcie.
Opublikowano 9 czerwca 20168 l Oto ustawienia do T150 na PS4 wzięte z forum codemasters. O wiele lepiej jeździ mi się na nich niż na defaultowych, polecam wypróbować: Self Aligning Torque 125%, Wheel Friction 0%, Colliision 125%, Soft Lock 150 %, reszta bez zmian (100%).
Opublikowano 15 czerwca 20168 l Witam mam pytanie , czy jest możliwość rozegrania mistrzostw lub wyścigów na dwóch ? to znaczy po kolei jak to było w starych Colinach
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Wypuścili jakiegoś patcha i teraz nie mogę grać na kierownicy- zrobiła się bardzo mało czuła, w dodatku nie mogę zmienić ustawień ffb. Ktoś wie co się dzieje?
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Wypuścili jakiegoś patcha i teraz nie mogę grać na kierownicy- zrobiła się bardzo mało czuła, w dodatku nie mogę zmienić ustawień ffb. Ktoś wie co się dzieje? Mam ten sam problem z kierownicą Thrustmaster T150. Na forum codemasters jest już parę zgłoszeń z kierownicą T300. Mam nadzieję że szybko to naprawią, na razie skasowałem grę i zainstalowałem bez patcha.
Opublikowano 21 czerwca 20168 l Panowie mam pytanko odnośnie "engineerów": nie wiem czy dobrze zrobiłem, ale kupiłem tych najdroższych za ponad 40 tyś kredytów. Teraz pokończyły im się kontrakty i żeby przedłużyć z nimi umowę trzeba wydać tyle samo na każdego! Nie wiedziałem o tym wcześniej, więc moje pytanie brzmi czy zawsze z nimi przedłużać te kontrakty, czy lepiej kupić jakichś tańszych np. za 10 tyś i oszczędzić? Przecież i tak chyba nie potrzeba aż tak naprawiać fur, bo i tak nie osiągniemy dobrych wyników rozbijając je za bardzo. Dobrze rozumuję czy jestem lama?
Opublikowano 21 czerwca 20168 l Szybkie pytanie, bo stoje przed sklepem xD ten kod w pudelku jest na auto, czy tylko malowania?
Opublikowano 21 czerwca 20168 l Panowie mam pytanko odnośnie "engineerów": nie wiem czy dobrze zrobiłem, ale kupiłem tych najdroższych za ponad 40 tyś kredytów. Teraz pokończyły im się kontrakty i żeby przedłużyć z nimi umowę trzeba wydać tyle samo na każdego! Nie wiedziałem o tym wcześniej, więc moje pytanie brzmi czy zawsze z nimi przedłużać te kontrakty, czy lepiej kupić jakichś tańszych np. za 10 tyś i oszczędzić? Przecież i tak chyba nie potrzeba aż tak naprawiać fur, bo i tak nie osiągniemy dobrych wyników rozbijając je za bardzo. Dobrze rozumuję czy jestem lama? Jeśli stać Cię na płacenie mechanikom, to ich trzymaj, jeśli zarabiasz za mało- wynajmij tańszych. Generalnie jeśli w miarę regularnie zajmujesz miejsca w pierwszej 5 to raczej nie będziesz miał problemów finansowych. Szybkie pytanie, bo stoje przed sklepem xD ten kod w pudelku jest na auto, czy tylko malowania? Mówisz o Legend Edition? Jest tam kod na malowanie do Mini i darmowego mechanika. Bardziej wartościowym dodatkiem jest fajny film dokumentalny o Colinie oraz onboardy z różnych jego przejazdów. Edytowane 21 czerwca 20168 l przez _White_
Opublikowano 24 czerwca 20168 l Jest już łatka dla ludzi co mają fajery. Łatka 1.03 - Force feedback settings are now adjustable for Thrustmaster wheels. - Thrustmaster TH8A can bow be used witch H Pattern settings.
Opublikowano 24 czerwca 20168 l Dokument o Colinie faktycznie jest wart zobaczenia a onboard z odcinka w Walii rozwalił mnie na łopatki. Mistrz w akcji. Inna opcja niż to, że Colin znał ten odcinek na pamięć nie mieści mi się w głowie ^.^
Opublikowano 25 czerwca 20168 l Nie można odpalić ligi ani online events Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 26 czerwca 20168 l Nom, racenet leży. Ale za to po nowym patchu genialnie jeździ się na kierownicy. Moja T150 wreszcie reaguje jak należy. Precyzja, ffb- wszystko na najwyższym poziomie. Model jazdy na Pikes Peak również poprawiony, nareszcie jeździ się tam z przyjemnością, zniknęły dziwne zachowania samochodu przy stracie przyczepności. Teraz to jest kompletna gra. Szacunek dla Codemasters.
Opublikowano 6 lipca 20168 l Mod z zaawansowanymi zniszczeniami do pobrania - http://www.racedepartment.com/downloads/hardcore-damage-model-for-dirt-rally.6657/
Opublikowano 10 lipca 20168 l Siemanko, kilka pytanek bedzie (gram 4 tyg dopiero) 1. W karierze czy gdzies widać kolejność krajów w trakcie przechodzenia championschipa? chodzi mi o to bym wiedział przed rajdem i mógł wybrac auto pasujące mi do nawierzchni. 2. Chce zapisać sie do ligi - czy potrzebny playstation plus? 3. Jesli ustawię reczne właczanie wycieraczek to jakim przyciskiem sie je włącza i wyłącza w trakie jazdy? 4. Czy gdzies jest ustawienie ze przy kamerze z chełmu widać kierownice? Gram na padzie i widok wnętrza bez kiery troche przeszkadza. 5. W onlinne'owym zadaniu dziennym w kategori gdzie sie stawia własną kase widać gdzieś co i czym bedziemy jechać przed postawieniem tej kasy? Są kraje/auta w których czuje sie lepiej i stawiał bym wiecej a szkoda 200tys postawic np w monte carlo tylnionapedówką i wyleciec przez murek po kilometrze hehe. dla chetnych mój nick na PS4 Ash77PL