Skocz do zawartości

Dirt Rally

Featured Replies

Opublikowano

Da się w to grać na padzie czy hurr durr bez kiero nie podchodź typie.?

Grałem ok. 2h na padzie i grało mi się dobrze aczkolwiek to nie to samo co na kierownicy. Satysfakcja z zajęcia 2 albo 3 miejsca - przeogromna. 

• Odpowiedzi 658
  • Wyświetleń 107,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ufff znalazłem chwilkę na odwiedziny forumka i uzewnętrznienie mej podjarki grą, która jest TAAAAAKA dobra iż zasługużyła na moje eurosy i to wydane na piecu, który jedynie do filmów przyrodniczych i

• Nowy event, nowy samochód i nowe przygody.       Kółecko mnie wyprzedza  

Opublikowano

Jak myslicie jak bedzie ze wspolpraca z T150? Planuje sobie zakupic kierownice wraz z gierka.

Opublikowano

Jak myslicie jak bedzie ze wspolpraca z T150? Planuje sobie zakupic kierownice wraz z gierka.

Poczekaj do premiery pewnie ludzie po testują i  napiszą. Bo kupno  nie współpracującej kiery mogłoby wkurzyć:)

Opublikowano

Ja to widzę tak: jak grać na padzie to tylko widok tpp, jak na kierze- fpp. Mondry jestem co  :thanks:

Opublikowano

Mi na padzie takze czesto jezdzi sie lepiej od srodka. w Dircie niestety zdarzaja sie fragmenty tras, ktore nie zostaly do konca zoptymalizowane - cale szczescie jest ich bardzo malo!

Prawie wszystkie trasy chodza plynnie, sa jednak fragmenty gdzie animacja potrafi lekko chrupnac, jest to mega zauwazalne, skoro nagle z 60 zrobi sie 40-35klatek.

Cale szczęście jest ich niewiele. Same trasy robia ogromne wrazenie, a od samej gry po prostu nie mozna sie oderwac! Dirta kupilem niedawno, a licznik juz prawie 20h wskazuje!

Po 16h wygralem 1 zawody w Niemczech xD, ale dzieki Bogu wystarczy byc w pierwszej trojce by awansowac do wyzszej ligi.

Edytowane przez easye

Opublikowano

No to moga w jakiejs aktualizacj zrobic, bo fragmenty takie trafiaja sie sporadycznie, a widac, ze cos jest z kodem gry, bo nawet jak zmniejsze ustawienia z Ultra na nizsze, to wiekszej poprawy nie odczuwam. Patrzac, jak ta gra chodzi na Ultra, o wersje konsolowe jestem spokojny!

Opublikowano

To jest oficjalna kiera do ps4, będzie działać na 100%

Opublikowano

T80,T150,T300 i g29 to oficjalne kierownice do ps4, będą działać.

Opublikowano

Dystrybutor Dirt Rally Cenega :/ brak PL

Opublikowano

Olaboga pogubisz się w menusach  :/

Opublikowano

tu nie chodzi o menusy a o pilota

Opublikowano

czym będzie lepszy? tu nie trzeba tłumaczenia dialogów itp. tylko komendy podawane jaki zakręt itp. Mi tam hołka dobrze się słuchało w cmr2

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy ja wiem? Każdy tytuł jest nastawiony na komercyjny sukces. Wiadomo, że Codemasters nie celuje w pułap Call of Duty, jeśli chodzi o liczbę sprzedanych egzemplarzy. Ale nie jest tajemnicą, że ta firma doluje i potrzebuje właśnie komercyjnego sukcesu. Trochę szkoda, że gra nie jest wydana pod patronem jakiegoś znanego kierowcy. Chociażby Kena Blocka. Na pewno pomogło by to w sprzedaży.

Opublikowano

Miejmy nadzieje, ze pomimo tego tytul sam sie obroni, bo w tak porzadne szutrowe wyscigi nie gralem od lat!

Opublikowano

Ken? To by tylko pogorszyło. On to głównie kręcenie bączków niż rajdowanie. Do porządnych rajdów przydałby się ktoś z czołówki wrc. Generalnie z tego co kojarzę to Codies nigdy nie byli mistrzami marketingu ale promo by się przydało.

Opublikowano

To prawda, Ken Block kojarzy się z zupełnie inną rozgrywką, i coś w ten deseń było w Dirt 3 jak mnie pamięć nie myli, to ma być symulator tu musi być na okładce ktoś z top 3 WRC, albo nikt, inna sprawa jest taka że gry WRC to nigdy nie był gatunek w którym można sprzedać setki tysięcy kopii, im się to nie opłaca.

Nie wiem, tak myślę.

Opublikowano

Dirt Rally na konsole tylko w Legend Edition. Ceny od ok. 220 zł

5.jpg

Edytowane przez PiotrekP

Opublikowano

Biorę na premierę, to będą najlepsze wyścigi 2016 bez wątpienia. Wreszcie czuję klimat prawdziwych rajdów jak za czasów pierwszego Colina na PSX.